Liikunnallinen ilta Naantalin Aurinko Golfissa 23.5.2019

SuperTreenit ja Naantalin Aurinko Golf kutsuvat Sinut ilmaiseen liikunnalliseen iltaan to 23.5.2019 klo 18-20 kauniille Aurinko Golfin viheriöille Naantaliin  (Vengantie 58, Naantali).  

 

Illan ohjelmassa luvassa UKK-instituutin 2km kävelytesti, Laura Virlanderin ohjaama 30 minuutin SummerTreeni sekä rentoa tutustumista golfin saloihin rangella. Kotiinviemisiksi yllätyskassi.

Paikat ovat aiempina vuosina täyttyneet nopeasti, joten jos haluat mukaan, ilmoittaudu pian!

Tervetuloa!  

SuperTreenit-tiimi ja Naantalin Aurinkogolf

 

 

Ilmoittautuminen SuperTreenien ja Naantalin Aurinko Golfin liikunnalliseen iltaan to 23.5.2019

Tapahtuma on nyt täynnä.

 

Jos tapahtumaan vapautuu paikkoja, ilmoitamme siitä some-kanavissamme ja täällä.

Seuraa siis SuperTreenejä Facebookissa ja Instagramissa.

 

 

SummerTreeni


Monipuolinen hyvän olon treenituokio koko kropalle! Suosii sydäntä, luo liikkuvuutta, aktivoi aivoja, lisää lihaksia ja tuo hymyn huulille. Kesto 30 min. Sopii kaikille. Treenin ohjaa valloittava Laura Virlander, jonka hauska ja energinen ohjaustyyli vie mennessään. Lauran innostava ohjaus ja positiivinen lähestymistapa liikkumiseen sopivat loistavasti liikuntaillan tunnelmaan: hikikarpalot otsalla ja pilke silmäkulmassa.

UKK-instituutin kävelytesti

 

Paavo Nurmi -keskuksen kuntotestaajat, liikuntafysiologi Jukka Kapanen ja fysioterapeutti Miikka Pesola,  tekevät UKK-instituutin kävelytestin, josta saat arvion kestävyyskunnostasi kävelyaikaan perustuen. Testissä kävellään 2 kilometrin matka mahdollisimman tasaisella reippaalla vauhdilla ja mitataan kävelyyn käytetty aika. Testi ei vaadi erityisiä valmisteluja ja varusteiksi riittävät ulkoliikuntavaatteet sekä lenkkitossut.


Paavo Nurmi-keskus on Turun yliopiston yhteydessä toimiva liikuntalääketieteen keskus. Asiantuntijayksikkömme tutkii, kouluttaa ja jakaa tietoa liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Toimintamme perustana on laadukas tieteellinen tutkimus. Toimintamme tärkein tavoite on terveyden edistäminen sekä elintapasairauksien ehkäisy liikunnan ja terveiden elintapojen avulla. Olemme aidosti yksilön ja yhteisöjen terveyden asialla, jo vuodesta 1957.

Jukka Kapanen
Miikka Pesola