luennot ja luennoitsijat 2018

Klikkaamalla kuvaa ohjelma aukeaa uuteen välilehteen tarkempana.

 

 

JENNY BELITZ-HENRIKSSON, bloggaaja, toimittaja, LCF Life Coach ja liikunnanohjaaja

Jenny Belitz-Henriksson on 40-vuotias bloggaaja, toimittaja, LCF Life Coach ja liikunnanohjaaja, joka kuuden vuoden jojoilukierteen jälkeen päätti laihduttaa viimeisen kerran. Jenny muutti elämäntapojaan ja pääsi vuodessa pysyvästi tavoitepainoonsa, ilman, että edes koki laihduttaneensa grammaakaan. Jenny kirjoittaa Vastaisku ankeudelle -blogia (www.vastaiskuankeudelle.fi), innostuu juoksemisesta ja treenaa nyt ensimmäiselle ultramatkalleen.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Toimivat askeleet pysyvään painonpudotukseen

Pysyvän painonpudotuksen ei tarvitse olla vaikeaa eikä sen tekemisessä vaadita edes itsekuria. Se ei ole taistelua eikä kilojen kanssa kamppailua. Pysyvän painonpudotuksen ei tarvitse myöskään olla itsensä kieltämistä, ruokien punnitsemista eikä kalorien laskentaa. Se, mitä painonpudotus vaatii, on eri tavalla ajattelua ja eri tavalla tekemistä kuin aiemmin.

Luento käsittelee lempeitä, mutta toimivia askeleita kohti muutosta. Kun lakkaa puhumasta itselle rumasti, on suunnitelmallinen, ymmärtää, ettei repsahduksia ole, vaan on vain tavallista elämää, pääsee pitkälle. Tarvitaan myös oivallus siitä, ettei painonpudotus ole mikään deadlinella varustettu projekti, jonka jälkeen voi palata entisiin elämäntapoihin, vaan kyse on kuurin sijaan loppuelämän muutoksesta.

 


 

IDA GRÖNLUND, Stand up –koomikko


Ida Grönlund on suomalaisen stand up -komiikan voimakkaimpia naispioneereja. Ensimmäisen keikkansa Ida teki vuonna 2003 ja siitä lähtien tämä hämyinen ja herkkäsävyinen koomikko onkin tehnyt ihan omannäköistänsä stand uppia. Idan esitys on sekoitus sarkastista huomiointia ja puhdasta absurditeettia ja välillä on kysyttävä itseltään, että saako tälle edes nauraa? Pitkän uran tehnyt Ida on tuttu myös monien tv-ohjelmien käsikirjoitustiimistä ja on esiintynyt suurin piirtein kaikilla Suomen klubeilla eikä syyttä, sillä nainen kuuluu heittämällä Suomen omaperäisimpään koomikkokastiin.

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Stand up -show. Rentoudu nauraen.

 


 

MIIA HUITTI, KTM, Huk ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meitä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilökonsultti ja hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval. Miia on koulutukseltaan KTM, Huk ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa ja syksyllä 2016 ilmestyi myös kirja Stressikupla - Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä -kustantamo).

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Puhkaise stressikuplasi!

Puhkaise stressikuplasi - luennolla teemme oivalluksia itsestämme myötätuntoisesti ja voimaannuttavasti. Kuulemme uusinta tutkimustietoa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiin. Ymmärtämällä stressin syyt, voimme aidosti päästä irti pitkittyneestä stressistä pysyvästi. Luennolla helppoja työkaluja stressisi päivittäiseen hallintaan ja hyvinvointisi kohentamiseen.

 


 

JONI JAAKKOLA, Optimal Performance –valmennusyrityksen toinen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja

Joni on hyvinvointialan eturintamassa Suomessa, erityisesti sosiaalisessa mediassa. Hän niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta. Joni perusti Optimal Performance -valmennusyrityksen vaimonsa, tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa vuonna 2010. Vuonna 2015 valmennustoiminta laajentui Optimal Performance Center -voimaharjoittelukeskuksen muodossa Helsinkiin. Voimaharjoitteluvalmentajan koulutuksen lisäksi ympärivuotinen valmennusalan ammattitaidon kehittäminen kotimaassa ja ulkomailla on lähellä hänen sydäntään.

Jonin ihmisläheinen mutta samalla jämäkkä valmennusfilosofia tiivistyi yksiin kansiin syksyllä 2017 kun Tammen kustantama Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho -tietokirja julkaistiin. Suosittuja kolumneja Joni on kirjoittanut Ilmarisen ja OP:n sivuille sekä useisiin eri liikunta-alan julkaisuihin sekä ollut useasti haastateltavana ja asiantuntijana päivälehtien artikkeleissa, radiossa ja televisiossa. Jonista on kasvanut luonteva ja viihdyttävä puhuja yli 200 luennon kokemuksella, joita hän on vetänyt yrityksissä, valmennuksissa, messuilla ja seminaareissa sekä neljän valmennuskauden ajan Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmassa. Huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky nähdä elämäntapamuutos myös toisen ihmisen näkökulmasta avaa uusia ovia parempaa arkeen ja auttaa kohti pysyvämpiä tuloksia.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Terveys ja suorituskyky arjen prioriteetiksi

 


 

TIMO KETTUNEN, terveystieteiden asiantuntija, tietokirjailija

Timo Kettunen on tunnettu useista blogeista, Terveysmyrskyn FB-sivusta sekä humoristisesta, mutta räväkästä tyylistä käsitellä ja popularisoida terveyteen ja ravitsemukseen liittyviä asioita. Vaikka Kettunen on korkeasti koulutettu, niin hänen mielestään tiede ja grillijonofilosofia kello kolme aamuyöllä eivät oikein kohtaa - vaikka niiden ehdottomasti pitäisi.

 

SuperTreeneissä luennoin aiheesta: Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

Mikään ruokavalio ei ole täydellinen, vaan suurin osa totuuksista sopii saman pöydän ääreen rinnakkain, kunhan vain ymmärretään sijoittaa ne aikajanalle. Miksi syömisestä tuli niin hankalaa on tieteeseen perustuva ja humoristinen luento, jossa nostamatta mitään erityistä ruokavaliota jalustalle, pohditaan missä kohtaa ihmiskunnan historiassa syömisestä tuli hankalaa. Luento on sekä absoluuttinen totuus ravinnosta, että ei lähelläkään sitä. 

 


 

TYTTI LAINE, valmentaja ja Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja

HANNA RISTELI, Rakentavan vuorovaikutuksen valmentaja

 

SuperTreeneissä pidämme seuraavan luennon: Tunnetaitojen treeni - Kuinka oppia empaattisemmaksi itseä ja toisia kohtaan?

 


 

MINNA LAUKKANEN, FM, laulupedagogi, äänivalmentaja, musiikki-teatteri-ilmaisuohjaaja

Olen turkulaisen Ääniräätäli Oy:n perustaja ja äänivalmentaja. Ääniräätäli Oy oli alkujaan yhden naisen yritys ja tällä hetkellä se työllistää koko- ja osa-aikaisesti viisi henkilöä ja projekteissa vielä enemmän. Olen koulutukseltani filosofian maisteri taiteiden tutkimuksesta, laulupedagogi ja musiikkiteatteri-ilmaisunohjaaja. Olen osallistunut laajasti erilaisille kursseille kehittääkseni osaamistani kehonkäytön ja äänenkäytön alueilla ja nykyään työni koostuu noin puoliksi laulunopetuksesta ja puoliksi äänenkäyttökoulutuksista yrityksille ja yhteisöille. Urani laulutaiteilijana on ollut monipuolinen, käsittäen esiintymisiä niin oopperan kuin teatterinkin näyttämöillä, solistina sinfoniaorkestereissa ja kirkkomusiikkiteoksissa.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Vaikuta vahvalla äänellä!

Oletko koskaan ajatellut, että äänenkäyttö on lihastyötä siinä kuin voimanosto tai Pilateskin? Pääset tutustumaan terveen äänenkäytön saloihin ja äänen vahvistamiseen omalla treenillä äänivalmentajan johdolla. Tule tutustumaan ja hämmästy, kuinka vahva ääni sinullakin voi olla!

 


 

ELSE LAUTALA, 5 X Fitness World Champion, Elixiiristä tuttu

LAURI KALIMA, naprapaatti DN, NLP Master, Mind Body Coach

 

SuperTreeneissä pidämme seuraavan luennon: Haaveista totta

 


 

THEA MANTSINEN, FM, hyvinvointiohjaaja

Thea Mantsinen on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja siksi valinnutkin alueikseen Qigongin (kiinalainen terveysliikunta), Shiatsun ja pH-ruokavalion. Kaikki nämä yhdessä ja erikseen vaikuttavat monella tapaa sekä kehon että mielen hyvinvointiin ja terveyden ylläpitämiseen.Thea on käynyt lukuisia oman alansa koulutuksia, mm. kaksi ja puoli vuotisen Qigong- ohjaaja koulutuksen. Hänen kurssirepertuaariinsa kuuluvat Qigongin, Shiatsun ja Aloe vera-hyvinvointituotteiden lisäksi myös erilaiset tietoisuustaitokurssit. Peruskoulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja opettaakin edelleen toisinaan ruotsia ja saksaa sekä tekee tulkkauksia. Hänen erityisenä intohimonaan tällä hetkellä ovat mm. Espanjassa, Italiassa ja Kroatiassa järjestettävät Qigong- ja pH-ruokavalio kurssit.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: pH-ruokavalio

Kaipaatko ruotuun palaamista, haluatko päästä makean himosta ja keventää oloasi? Onko lisäenergia tarpeen? Haluatko elää terveemmin? Tule tutustumaan pH-tasapainoisen ruokavalion vaikutuksiin terveyteen, jaksamiseen ja painonhallintaan. 

 


 

MINNA MARTIN, psykologi, psykoterapeutti

Lisätietoja minusta löydät nettisivuiltani http://hengittavamieli.fi/minna-martin/

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Saa jännittää

Jännittäminen on stressin jälkeen yleisin mielen tasapainoa horjuttava kokemus, lähes kaikilla on kokemusta siitä jossain tilanteessa. Toiset jännittävät vapaamuotoisiakin sosiaalisia tilanteita ja varsin useat erityisesti silloin, kun tilanne on uusi, haasteellinen tai kun on esillä, kilpailee tai joutuu arvostelluksi. Luennolla käydään läpi jännittämisen syitä ja seurauksia sekä keinoja, joilla omaa tai toisen jännittämistä voi oppia loiventamaan. Jännittämisestä ei voi vapautua, mutta sen kanssa voi oppia elämään, kun antaa itselleen luvan jännittää.

 


 

MIIA-TATJAANA, Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja

Miia-Tatjaana on aloittanut liikunnan ohjaamisen yli 10 vuotta sitten valmentamalla yleisurheilua ja matkalla vahvistanut osaamistaan mm. FAF:n Personal Trainer -koulutuksella. Ratsastus oli omana lajina myös yli kymmenen vuotta, mutta innostujalle lajitaustaa on kertynyt Pilateksesta kamppailulajeihin, parkouriin, Cross Fitiin ja tanssiin. Ryhmäliikunnan pariin toi aikanaan Zumba, jota hän on ohjannut myös asuessaan Thaimaan Phuketissa. Lähimpänä sydäntä on monipuolisuus, mutta tällä hetkellä Miia-Tatjaana on keskittynyt ohjaamaan Power & Mobility -tuntia sekä Kiinasta mukana tullutta Taichia.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Kerro itsellesi uusi elämä

Se, miten puhumme itsellemme ja itsestämme on yksi suurimmista voimavaroistamme, jota harva osaa hyödyntää. Tuotamme päivittäin elämästämme narratiivia eli kertomusta kaikkine sävyineen ja vivahteineen, jotka saavat meidät näkemään itsemme ja elämämme tietyllä tavalla. Usein olemme niin tottuneita omaan sävyymme, ettemme tunnista sen luomia rajoja. Kuitenkin usko itseen ja se millaista tarinaa olemme itsestämme luomassa vaikuttaa kaikkeen: kuinka helposti saavutamme tavoitteemme? Kuinka koemme elämämme ja mistä edes uskallamme haaveilla? Lupaan, että lähdet luennolta työkalujen kanssa, joilla osaat tunnistaa oman tarinasi sudenkuopat.

 


 

LAURA MOILANEN, KM, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

 

Olen erityisluokanopettaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka kiinnostuksen kohteena on ennen kaikkea se kuinka arjen (työ- ja vapaa-aika, perhe-elämä) saa iloiseksi. Millaiset ajanhallintaan ja -käyttöön sekä ajattelutapoihimme liittyvät pienet ratkaisut voivatkin avata uusia oivalluksen ovia ja tuoda arkeen iloa ja kiitollisuutta.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Arjen ajanhallinnan mahdollisuudet -millaisin ratkaisuin voit vähentää kiireettä ja stressiä arjessasi

 


 

ANU NIEMI, teatteriopettaja, näyttelijä, joogaopettaja

SANNI HAAHDENMAA, näyttelijä, joogaopettaja

Luennoitsijoina Suomen luovimman hyvinvointikeskuksen eli Studio Vintin perustajat Anu Niemi ja Sanni Haahdenmaa. Anu on pitkän linjan teatteriopettaja, Sanni taas Kaizen-Muse-luovuusvalmentaja.
Molemmat naiset ovat myös näyttelijöitä ja joogaopettajia.

 

SuperTreeneissä pidämme seuraavan luennon: Luovuus ja rohkeus

Luovuus ja rohkeus kulkevat käsi kädessä. Luovuus ei ole vain harvojen ja valittujen etuoikeus, se kuuluu ihan jokaiselle. Entä jos luovuus onkin sitä, että uskallat sanoa kyllä jokaiselle idealle, joka mieleesi nousee? 
Otat rohkeasti vastaan sen, mitä alitajuntasi sinulle tarjoaa. Hyvä olo syntyy rohkeudesta olla Sinä!

 


 

MIKKO PAUNONEN, Trainer4You Personal trainer, Holistic Health Practitioner

Mikko Paunonen on ammatiltaan personal trainer ja toimii monien eri huippu-urheilijoiden henkilökohtaisena valmentajana. Hänen taustoistaan löytyy laaja kirjo eri urheilulajeissa kilpailemista (mm.kamppailulajit, yleisurheilu, palloilulajit) aina kansalliselle tasolle asti. Omaa osaamistaan hän on vuosien varrella kartuttanut Briteistä aina Yhdysvaltoihin asti, jossa opinnot on kulkeneet kinesiologiasta aina ravitsemuksen ja psyykkisen valmennuksen kenttään asti.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Ladies first

 


 

MONA RANTANEN, yrittäjä

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena

Eteeriset öljyt ovat luonnon lahja hyvinvoinnin ylläpitämiseen niin henkisellä, fyysisellä kuin emotionaalisellakin osa-alueella. Luennon aikana tutustutaan mitä ovat eteeriset öljyt ja miten niitä voi käyttää hyvinvoinnin edistämisessä, mitä on hyvä ottaa huomioon eteerisiä öljyjä käyttäessään ja miten valita puhdas eteerinen öljy kaiken tarjonnan keskeltä. 

 


 

IRA RISSANEN, äitiysfysioterapeutti, PhysioPilates- ja Hypopressive-ohjaaja ja kouluttaja

Ira Rissanen on äitiysfysioterapeutti, PhysioPilates- ja Hypopressive-ohjaaja, kouluttaja, sekä neljän lapsen äiti. Iran intohimona on edistää äitien terveyttä raskausaikana, synnytyksessä ja synnytyksestä palautumisessa. Hän on FemiHealth-terveysaseman perustaja. FemiHealth keskittyy naisten terveyden hoitoon holistisella otteella koko naisen elämän kaaren ajan.

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Onko minulla vatsalihasten erkauma?

Miten huomioin suorien vatsalihasten erkauman liikuessani? Pömpöttääkö vatsa oudosti ja väsyykö selkä helposti? Onko yhteys keskivartaloon kadoksissa? Huomaatko ryhdin lysähtäneen? Syynä saattaa olla suorien vatsalihasten erkauma. On normaalia, että suorat vatsalihakset erkaantuvat toisistaan raskausaikana. Synnytyksen jälkeen suurin osa palautumisesta tapahtuu ensimmäisen kahden kuukauden aikana, mutta noin kolmanneksella erkaumaa jää vielä tämänkin jälkeen. Erkaumaa voi esiintyä myös muilla kuin synnyttäneillä, miehilläkin.

 


 

ANNA SAIVOSALMI, Keventäjien valmentaja, Personal Trainer, bloggaaja, kirjailija

Anna Saivosalmi on 39-vuotias lukion opettaja, Keventäjien valmentaja, personal trainer, Kauneus ja Terveys-lehden bloggaaja, intohimoinen liikkuja, kirjailija sekä kahden urheilevan kouluikäisen lapsen äiti Turusta. Häneltä ilmestyy vuonna 2018 kirja: Treenaa kotona 10, 20 tai 30 minuuttia (Tammi).

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Treenaa arjessa – Piristy pikajumpilla, koukutu kotitreeniin

Miten löytää aikaa ja intoa lähteä liikkeelle arjessa, joka on hyvin kiireistä? Miten yhdistää työ, perhe, omat menot ja harrastukset? Pienillä muutoksilla ja maltillisilla järjestelyillä saat aikaa omalle treenille ja hyvinvoinnille, ja mikä tärkeintä: liikuntamotivaatio säilyy korkealla, läpi vuoden. Nainen ja äiti, pidä itsestäsi huolta!

 


 

JOCKE SALOKORPI, Astangajoogaopettaja, -ohjaajakouluttaja ja joogakoulun omistaja, FUNCY FAMILY-tuoteperheen perustaja

Jocke Salokorpi on syntynyt Ruotsissa, mutta suurimman osan elämästään asunut Suomessa ja tehnyt liikunta-alan töitä eri kuntokeskuksissa vuodesta 1998. Hän on toiminut myös FAF sisäpyöräily- sekä Les Mills-kouluttajana vuosina 2003-2006.  Vuonna 2007 Jocke muutti Tallinnaan ja perusti Viron ensimmäisen astangajoogakoulun. Hän kouluttaa YOGAFUNC-ohjaajia ja Ashtanga Monkeys -joogaopettajia Suomessa, Virossa ja Italiassa. Jocke on FUNCY FAMILY -tuoteperheen perustaja ja henki. 

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Onnellisuus

Onnellisuus. Mitä se tarkoittaa? Onko siihen oikotietä? Onko sen tavoittelu edes mahdollista? Luennolla Jocke ottaa aiheeseen hiukan syvemmän näkökulman, hyödyntäen joogaa sekä jakaen ajatuksiaan ja kokemuksiaan omasta onnellisuuden etsimisestä, masennuksesta ja irti päästämisestä. Jocken tyyli on aito ja hienostelematon, tarkoittaen että asioista puhutaan niin kuin ne on – ei niin kuin "pitäisi". Luennolla Jocke jakaa myös käytännönläheisiä työkaluja, jotka voivat auttaa solmujen avaamisessa ja uuden vapauden löytämisessä.  

 


 

MARI STENMAN, fysioterapeutti, liikuntafysiologi

Mari Stenman on koulutukseltaan fysioterapeutti ja liikuntafysiologi (tuplasti LitM). Hän on toiminut liikunta- ja terveysalalla eri tehtävissä parikymmentä vuotta ja vaikuttaa nykyään Les Millsillä. Marin esikoistietokirja Liikkuvan äidin hyvinvointi julkaistiin joulukuussa 2016.

 

SuperTreeneissä luennoin aiheesta: Raskaus- ja äitiysajan liikunta

Moni aktiiviliikkuja on hämillään raskausaikana. Mitä kannattaa tehdä ja mitä ei? Voiko ison mahan kanssa juosta tai käydä ryhmäliikunnassa? Onko keho niin viisas, että se kertoo mikä on äidille ja vauvalle hyväksi? Eikä epätietoisuus lopu raskausaikaan. Tuore äiti huomaa kehon olevan erilainen. Väsymys, vauva-arjen ilot ja surut sekä raskaudesta kehoon jääneet muutokset vaikuttavat kaikki liikkumiseen. Mari selittää helposti ymmärrettävällä tavalla tutkittuun tietoon pohjaten miten raskaus- ja äitiysaikana kannattaa liikkua.  

 


 

PÄIVI SUVANTO, LCA life coach®

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Kokonaisvaltainen hyvinvointi - lempeästi kohti elämänmuutosta

 


 

PAULIINA TERVO, VTM, yrittäjä ja hyvän olon valmentaja

Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, yrittäjä ja hyvän olon valmentaja. Reseptivelhona tunnettu Tervo on kirjoittanut kaksi FODMAP-ruokavalioon sopivaa ruokakirjaa. Tervo luennoi ja ohjaa herkkävatsaisia suolistoa tervehdyttävän ruokavalion pariin Herkän vatsan kokkikoulu -verkkokursseilla sekä kirjoittaa suosittua reseptiblogia osoitteessa fodmap-keittioni.fi

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Herkän vatsan kokkikoulu - tavoitteena hyvä olo ja terve vatsa

Onko sinulla herkkä vatsa, joka turpoaa tai kipeytyy päivän aikana? Kärsitkö närästyksestä, ilmavaivoista tai ummetuksesta? Yli miljoonalla suomalaisella on toiminnallisia vatsavaivoja. Jatkuvat vatsavaivat vievät elämisen ilon, heikentävät elämänlaatua ja sairastuttavat lopulta koko kehon. Tule kuuntelemaan, miten voit rauhoittaa kapinoivan vatsan tervehdyttävällä FODMAP-ruokavaliolla, jossa karsitaan huonosti sulavia fermentoituvia hiilihydraatteja ja lisätään suolistoa parantavia ruokia.

 


 

SARI VANNAS, fysioterapeutti, Personal Trainer, seksuaalineuvoja

Sari Vannas (FemiHealth Oy, Helsinki) työskentelee naisten fysioterapeuttina, personal trainerina ja seksuaalineuvojana. Kouluikäisen tyttären äiti pyörittää vauhdikkaan työnsä lisäksi uusperhettä, jossa pienet teot ja rakastava ilmapiiri luovat arjen harmaaseen enemmän kuin viisikymmentä erilaista, kaunista sävyä. 

 

SuperTreeneissä pidän seuraavan luennon: Rakastan Sinua. Haluan Sinua.

Rakkaus, intohimo ja ikuinen onni - jokapäiväistä arjen luksusta vai harvojen herkkua? Hyvinvoiva parisuhde antaa energiaa ja tuntuu hyvältä. Mutta mitä tapahtuu alkuhuuman jälkeen, onko liekki mahdollista pitää yllä? Tai sytyttää uudestaan? 

 


 

JUTTA ÖSTERBERG-HURME, liikunta-alan yrittäjä, kirjailija

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon perustaja ja toimitusjohtaja Jutta Österberg-Hurme on toiminut liikunta-alalla yli 20 vuotta. Hän on palkittu liikunta-alan tekijä, joka on mm. voittanut vuonna 2013 valtakunnallisen Suomen Yrittäjien Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon. Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on saanut toistakymmentä tunnustusta hyvästä asiakaspalvelustaan. Jutan Wellness Mentor -koulutusyritys on tuottanut koulutusta sekä tuotteita kuntokeskuksille ja seuroille vuodesta 2011. Jutan ja Sami Hurmeen kirjoittama alan ensimmäinen businesskirja, Kunnon liiketoimintaa julkaistiin maaliskuussa 2017.

SAMI HURME, liikunta-alan yrittäjä, kirjailija

M&M Kuntotalossa liikuntaura alkoi ja kesti 13 vuotta. M&M Kuntotalosta matka jatkui Forever Töölön johtajaksi, jossa Samin kasaama yli 20 hengen yksilövalmennustiimi rikkoi valmennuksen myyntiennätyksiä, jopa Euroopan laajuisesti. Esimerkkinä yhden kuukauden myyntiennätys joka oli 5.030 tuntia. Kirjoittaminen on alkanut Kunto Kortilla –blogista jo vuosia sitten. Erilaisten kuntokeskusten johtamisen lähes 20 vuoden kokemus ja blogien kirjoituksia on koottuna nyt Kunnon Liiketoimintaa-kirjan kansien sisään. Sami on lisäksi valmennustuote X-Methodin yksi kehittäjistä, sisäpyöräily konsepti Flowride-tuotetiimin jäsen, Traine4You:n kouluttaja ja Kunnon Oy –konsultointiyrityksen sekä Tribe Finlandin omistaja.

 

SuperTreeneissä pidämme seuraavan luennon: Kunnon liiketoimintaa, hyvinvoinnista bisnestä

Jutta Österberg-Hurme ja Sami Hurme ovat liikunta-alan moniosaajia, jotka ovat luoneet lukuisia onnistumistarinoita yrittäjän urillaan. Tämä dynaaminen kaksikko on kerännyt liikunta-alan ensimmäiseen bisneskirjaan parinkymmenen vuoden kokemuksella tarinoita elävästä elämästä, yrittäjän arjesta. Konkreettiset vinkit voit hyödyntää helposti oman elämäsi unelman toteuttamisessa. On alasi mikä tahansa tule kuuntelemaan miten kunnon liiketoimintaa –kirjan anti hyödyttää juuri sinua, seuraasi tai yritystäsi.

 

 

Jenny Beliz-Henriksson (kuva: Timo Turkka Photography)
Ida Grönlund
Miia Huitti, kuva: Julia Alakulju
Joni Jaakkola
Timo Kettunen
Minna Laukkanen
Jumppakaverit Else Lautala ja Lauri Kalima
Thea Mantsinen
Minna Martin
Miia-Tatjaana
Laura Moilanen
Anu Niemi & Sanni Haahdenmaa
Mikko Paunonen
Mona Rantanen
Ira Rissanen
Anna Saivosalmi
Joche Salokorpi
Mari Stenman, kuva: Jiri Halttunen
Päivi Suvanto
Pauliina Tervo
Sari Vannas
Jutta Österberg-Hurme
Sami Hurme