luennot ja luennoitsijat 2019

Klikkaamalla kuvaa ohjelma aukeaa uuteen välilehteen tarkempana.

Sali 1 klo 9.15 luento Vahva vastustuskyky Ayurvedan avulla vaihtunut peruutuksen vuoksi  luennoksi Puhdas ravinto liikkuvan naisen näkökulmasta.

 

 

MARKO AHTONEN, Operatiivinen johtaja, ensiavun kouluttaja

Marko on sairaanhoitaja-taustainen ensi- ja akuuttihoidon kokenut ammattilainen, joka toimii Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n operatiivisena johtajana sekä yhtenä pääkouluttajista. Marko on kolmen lapsen isä ja hänellä on monipuolinen kokemus paitsi sairaaloiden päivystyspoliklinikoilta, myös sairaaloiden ulkopuolisesta ensihoidosta. Markon intohimona on Uskalla Auttaa Koulutuspalveluiden lanseeraama alkuperäinen Lasten ensiapu ja hätätilanteet kurssi, jonka kehitystyössä Markolla on ollut iso rooli. Markon ja Jarin tekemiä ensiavun videoita on katsottu eri medioissa yli puoli miljoonaa kertaa.


JARI KOUVALAINEN, Toimitusjohtaja, ensiavun kouluttaja

Jari on ensihoitaja-taustainen ensi- ja akuuttihoidon kokenut ammattilainen, joka toimii Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n toimitusjohtajana sekä yhtenä pääkouluttajista. Jari on kolmen lapsen isä ja hän toimii yritys- ja koulutustoiminnan lisäksi myös Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella ensihoitajana. Lisäksi Jari on toiminut ensiavun asiantuntijana esimerkiksi Marjut Ollilan "Simppeliä sormiruokailua"- kirjassa sekä blogissa. Jarin ja Markon tekemiä ensiavun videoita on katsottu eri medioissa yli puoli miljoonaa kertaa.

 

TOIMIMINEN HÄTÄTILANTEISSAHätätilanne - tapahtui se sitten kotona, työpaikalla tai liikenteessä - tulee aina vastaan yllättäen. Miten voimme valmistautua hetkeen, jossa on paljon muuttujia jo lähtien omasta tunnetilasta. Harjoittelu, ennaltaehkäisy ja ensiaputaitojen päivitys auttavat, mutta kaikkeen emme luonnollisestikaan voi varautua. Epäile, tunnista, Uskalla Auttaa! Uskalla Auttaa Koulutuspalveluiden luennolla kuulet miten onnen osuutta voidaan hätätilanteessa pienentää.

Marko Ahtonen
Jari Kouvalainen

TIINA EKMAN, psykologi, psykoterapeutti

Rinnalla kulkija, kuulija ja joskus myös olkapää. Ahdistusoireisiin ja pelkoihin erikoistunut psykoterapeutti. Nykytyöelämän haasteiden asiantuntija.

 

TUNNE ITSESI - YMMÄRRÄ ITSEÄSI?

Lempeys ja ymmärrys saavat meidän kukoistamaan ja voimaan hyvin. Samoin toimii itselle osoitettu lempeys ja ymmärrys: ahdistuneet ajatukset ja olotilat lievittyvät, vapaudumme tekemään ja voimaannumme. Itsemme ääreen pysähtyminen auttaa siinä, luento tarjoaa siihen pienen hetken.

Tiina Ekman

MARKO GRÖNHOLM, fysioterapeutti, Terveystalo Pulssi

Fysioterapeutti Marko Grönholm on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan, kuten polvi- ja olkapäävaivoihin. Lisäksi hän tekee töitä useiden eri lajien urheilijoiden parissa. Grönholm vastaa Terveystalon fysioterapiatoiminnasta ja sen kehittämisestä Turussa ja toimii lisäksi koulutustehtävissä ympäri Suomea. Hänen työssään pääpaino on liikkeen ja toiminnan analysoinnissa ja sitä kautta myös liiketerapiassa; liikkeen ja liikeketjujen toiminnan optimoimisessa sekä kontrollissa. Grönholm asiakkaat tulevat fysioterapiaan usein vamman tai leikkauksen jälkeen, mutta myös erilaisten kiputilojen tai liikemallien ongelmien vuoksi. Fysioterapian tavoitteena on optimoida kehon toimintaa ja sitä kautta parantaa toimintakykyä sekä lievittää kipua. Facebook: www.facebook.com/movementphysio.fi , Instagram: www.instagram.com/movement_physio 

 

IHMISKEHO, LIIKE JA LIIKKUMINEN - USKOMUKSET, KÄSITYKSET, MYYTIT JA MUUT

Voinko liikkua väärin? Onko linjauksilla merkitystä, entä ryhdillä? Ovatko kehoni osat sijoillaan? Mikä on selälle hyvä asento, entäs ne syvät lihakset? Ihmiskehoon, liikkeeseen ja liikkumiseen liittyy lukematon määrä erilaisia uskomuksia, käsityksiä, oikein- ja väärinymmärryksiä - ja lukematon määrä kaikkea siltä väliltä. Uppoudumme näihin ja spekuloimme myös: Miksi ikäännymme niin nopeasti? Voiko vammoja välttää?

Marko Grönholm

MARIT HEIKURA, Hyvinvointivalmentaja, LitM, Pro Wellness kouluttaja

Marit on entinen turkulainen, nykyisin espoolainen, on tehnyt koko työuransa ajan ja vielä sen jälkeenkin töitä liikunnan ja terveyttä edistävän kasvatuksen ja ohjauksen parissa. Nykyisessä työssäni hyvinvointivalmentajana korostan terveellisen ravitsemuksen merkitystä hyvinvoinnin ylläpitäjänä.
 

ANU TORKKELI, Hyvinvointivalmentaja, EFT-hoitaja

Anu on salolainen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Erikoisosaamisalueinaan hänellä on elämäntapamuutosten ohjaus ravitsemuksen avulla sekä stressinpurku naputtelun avulla. 

 

HYÖDYLLISTÄ, HYVÄÄ JA TERVEELLISTÄ!

Haluatko helppoja, mielekkäitä ja herkullisia ratkaisuja hyvinvointisi parantamiseksi? Tule luennollemme kokemaan, miten terveellinen voi olla myös todella hyvää! Saat käytännön vinkkejä nopeasti valmistuvista herkkupaloista vaikkapa  liikunnan jälkeen vietettävään relax-hetkeen. Käsittelemme myös tärkeää ateriarytmiä. Analysoimme kehonmittaustuloksia, jotka antavat oivan pohjan omalle ravintosuunnitelmallesi. Tätä ei kannata jättää väliin!

Marit Heikura
Anu Torkkeli

NIKO HERLIN, Futuristi, yritysjohdon konsultti ja yrittäjä, Great Minds Oy

Niko on intohimoinen futuristi, yritysjohdon konsultti ja yrittäjä, jota kiinnostavat erityisesti työn ja johtamisen tulevaisuus, kaupan tulevaisuus sekä teknologiset innovaatiot. Hän innostuu päästessään ravistelemaan ja kyseenalaistamaankin organisaatioiden ajattelua ja tekemistä - sparraajana hän yhdistää hyväntuulisen ilmapiirin kiperiinkin kysymyksiin. Pitkä ja monipuolinen kokemus eri alojen yritysten konsulttina perustuukin tiedon ja tunteen systemaattiseen yhdistämiseen: konkreettisten tulosten aikaansaamiseen. Yrityskohtaisten ja räätälöityjen valmennusten lisäksi Niko esiintyy paljon puhujana myös seminaareissa ja konferensseissa.

 

MITEN VARMISTAN OMAN TULEVAISUUSKUNTOISUUTENI?

Oletko ajatellut, että tulevaisuus ei tapahdu meille vaan luomme sen itse ja yhdessä muiden kanssa. On myös hyvä miettiä, mikä kaikki voisi olla mahdollista ja itse asiassa tärkeintä, mistä me kukin unelmoimme. Tulevaisuus- ja muutoskuntoisuus ovat tulevaisuuden työelämän tärkeitä taitoja. Tule kuulemaan, mitä tulevaisuus- ja muutoskuntoisuus oikein tarkoittavat ja miten sinä voit niitä systemaattisesti kehittää.

 

Niko Herlin

ELINA KAUPPILA, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, kirjailija, FM. 

Elina Kauppila on kirjailija ja tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, joka ohjaa ympäri Suomea erilaisia tunnetaito-, vuorovaikutus- ja mindfulness-kurssikokonaisuuksia vanhemmille, kasvattajille ja opettajille.

TUNNEKUOHU HALTUUN

Mitä tunnekuohussa oikeastaan tapahtuu? Miksi toisen tunteet vihastuttavat? Mitä voisin tehdä toisin? Tule mukaan oppimaan tärkeitä asioita tunne- ja tietoisuustaidoista. Luennon jälkeen ymmärrät paremmin niin itseäsi kuin toista ja saat uutta näkemystä ja keinoja arjen ristiriitatilanteisiin.

Elina Kauppila

MIA LAAKSO, LitM, ravintovalmentaja

Nimeni on Mia Laakso. Olen liikuntatieteiden maisteri, ravinto- ja fysiikkavalmentaja sekä taitoluistelutuomari. Valmennan ja koulutan yksilöitä sekä ryhmiä. Osaamisalueisiini kuuluvat hyvinvointi, kuntoilijan ja urheilijan ravitsemus sekä kehonkoostumuksen muokkaus. Blogini löytyy osoitteesta www.sportvalley.fi.

 

HYVÄ RAVINTO - TUNNISTA HUUHAA

Nykyään ravitsemukseen liittyvää informaatiota on paljon ja luotettavaa tietoa on vaikea löytää. Luennolla käydään läpi tyypillistä ravintoon liittyvää huuhaata. Mitä kannattaa uskoa? Pohdimme myös kuinka tärkeää on kiinnittää huomiota yksityiskohtiin verrattuna ravinnon kokonaisuuteen.

Mia Laakso

IINA LAPPALAINEN, kapselipukeutumisen asiantuntija, yrittäjä

Iina ylläpitää Suomen suurinta vaatekaappien järjestämisen ja kapselipukeutumisen sivustoa ja yhteisöä, Caps Lookia. Hän on kehittänyt oman Caps Look® kapselipukeutumisen metodin, jolla hallinnoidaan vaatekaappia niin, että ”ei mitään päällepantavaa” -tilanteet loppuvat kerralla ja pysyvästi.

ILOA JA SELKEYTTÄ KAPSELIPUKEUTUMISESTA

Luennolla opit mitä on kapselipukeutuminen ja miten sillä helpotetaan arkea, parannetaan tyyliä ja ratkaistaan iänikuiset vaatekriisit.

Iina Lappalainen

HENNA LAUKKA, KTM, sh amk, johdon työnohjaaja, NLP-Trainer

Henna Laukka on terveydenhuollon ja kauppatieteiden taustan omaava ohjausalan ammattilainen. Hän on johdon ja esimiesten työnohjaaja sekä NLP Master coach. Laajaa osaamistaan hän hyödyntää yrittäjänä työyhteisöjen kehittämistehtävissä. Henna on myös NLP-Trainer ja järjestää avoimia koulutuksia Turussa. Tutustu lisää www.koivulaukka.com

OMAA AIKAA ARKEEN

Aika on paitsi mitattavia sekunteja ja minuutteja, se on myös kokemus ajankulusta. Tähän kokemukseen voimme vaikuttaa mielemme rakenteita havainnoimmalla ja erilaisia ajattelutapoja kokeilemalla. Tule kuulemaan, miten sinä voit halutessasi saada lisää aikaa arkeen, liikuntaan ja omaan hyvinvointiin.

Henna Laukka

NIKO LEPPÄNEN, mentaalivalmentaja ja tietokirjailija

Niko Leppänen on mentaalivalmentaja, tietokirjailija ja puhuja. Hän on kirjoittanut yhdessä veljensä Makken kanssa kirjan Itseluottamus - Kestomenestys mielessä (Viisas Elämä 2017). Niko halvaantui jaloistaan vuonna 2006 ollessaan 16-vuotias urheilullinen nuori. Hän yhdistääkin luennoissaan ainutlaatuisella tavalla omaa elämäntarinaansa niihin oppeihin mielen toiminnasta ja mentaalisen suorituskyvyn perusteista, joita hän on yli 10 vuoden opiskelujensa aikana haalinut. Vapaa-ajallaan Niko harrastaa vammaisurheilua, filosofiaa ja stand-up komiikkaa.

LUONTAINEN ITSELUOTTAMUS – MITEN NOUSTA JALOILLEEN, KUN JALAT LÄHTEVÄT ALTA?

Itseluottamus on itsensä unohtamista. Se heijastuu ulospäin täydellisenä heittäytymisenä sille asialle, jota olemme tekemässä. Kun itseluottamus on kunnossa, emme pelkää mokia, virheitä tai epäonnistumisia. Ja vaikka niitä tulisikin, pääsemme niistä nopeasti yli. Tämän luennon tarkoitus on auttaa kuuntelijaa oivaltamaan oma luontainen itseluottamuksensa ja nähdä niiden rajoitteiden ja esteiden läpi, jotka estävät häntä hyödyntämästä tätä synnynnäistä ominaisuuttaan. Luento sukeltaa syvälle itseluottamuksen perusteisiin helposti ymmärrettävällä tavalla, ilman vaikeita käsittteitä ja termejä. Se on myös täynnä inspiroivia ja koskettavia tarinoita, joita Niko kertoo omaan vakavan humoristiseen tyyliinsä.

Niko Leppänen

NINA PAJANTI-RAUDUS,  yrittäjä, psyk.sh, rentoutusterapeutti  

Palautumis- ja rentoutuskeskus Kehrän omistaja, joka on toiminut kymmeniä vuosia terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa.  Työsään toimii urheilijoiden psyykkisenä valmentajana, sekä yksilö-ja ryhmäohjaajana. Kilpauhreilutausta koripallosta, sekä kokemusta koulutus- ja opetustehtävistä. PalautumiskouluPRO:n kouluttaja.


ULLA OLLIKKALA, psykofyysinen fysioterapeutti, rentoutusterapeutti
Toiminut kuntoutuksen ja fysioterapian parissa kymmeniä vuosia. Työstään toimii  psykofyysisenä fysioterapeuttia yksilöiden - ja ryhmien kanssa.  PalautumiskouluPRO:n kouluttaja.

 

LIIKE ON LÄÄKE, MUTTA MITEN PALAUDUT?

Palautumiseesi voit vaikuttaa huomioimalla Palautumispiirakan kuusi  eri osa-aluetta. Hyvä palautuminen kuuluu kestävään hyvinvointiin.

Nina Pajanti-Raudus
Ulla Ollikkala

RISTO O.ROINE Neurologian professori, Turun yliopisto

Risto O. Roine on Turun yliopiston neurologian professori, Tyks Neuron johtaja ja Aivoliiton ylilääkäri

 

MITEN VOIMME EDISTÄÄ AIVOTERVEYTTÄMME OMILLA ELINTAVOILLAMME?

Omilla elintavoillamme on uusimman tutkimustiedon valossa ratkaiseva vaikutus siihen, sairastummeko aivoverenkiertohäiriöön tai muistisairauteen.

Risto O. Roine

ANNA SAIVOSALMI Valmentaja, opettaja, bloggaaja ja hyvinvointikirjailija

Anna Saivosalmi on 40 -vuotias turkulainen opettaja kahden lapsen äiti ja Personal Trainer. Kotitreeniguru, Keventäjien valmentaja, Kello Kuuden treenien perustaja liputtaa lyhyiden treenien ja arkiliikunnan puolesta. Anna on Kauneus&Terveys -lehden bloggaaja ja suositun Treenaa kotona 10, 20 tai 30 -minuuttia kirjan kirjoittaja. Annan treenivinkkejä ja -ohjeita seuraavat jo tuhannet suomalaiset. @ansaivo

 

VARTTIKIN RIITTÄÄ! - KOTITREENIT JA ARKILIIKUNNAN UUSI AIKAKAUSI

Pienet muutokset, suuret tulokset. Aika on joskus kortilla, mutta keskittymällä oikeisiin asioihin voit saada itsesi elämäsi kuntoon ja pysyä siellä. Kotitreeniguru liputtaa vartin treenien ja oman ajan ottamisen puolesta. Panostamalla rohkeasti itseesi, et voi kuin voittaa.

Anna Saivosalmi
Minna Sandberg-Lall

MINNA SANDBERG-LALL, LT, silmätautiopin dosentti, silmäkirurgian erityispätevyys, Turun Silmäexperttien vastaava lääkäri

 

HAAVEILETKO LIIKUNNASTA ILMAN LASEJA?

ANNAMARI SEILOLA, ravintoterapeutti

Annamari valmistui ravintoterapeutiksi Lontoossa vuonna 2013 ja on työskennellyt sen jälkeen mm. terapiatyön, luentojen sekä opetuksen parissa. Ravinto, terveys ja hyvinvointi ovat olleet aina lähellä hänen sydäntään. Ihmisen hyvinvointi pohjautuu luonnolliseen, mahdollisimman prosessoimattomaan ravintoon sekä terveellisiin elämäntapoihin, joihin kuuluu myös riittävä lepo, fyysinen harjoite ja stressin hallinta. Annamarin erikoisosaamista ovat erilaiset suolistovaivat sekä synnyttäneiden naisten ravitsemus.LUONNONMUKAINEN

RAVINTO HYVINVOINNIN TUKENA

Puhdas, luonnonmukainen ruoka toimii hyvinvoinnin perustana. Ruuasta saadut ravintoaineet tarjoavat ihmiskeholle välttämättömät rakennuspalikat ja saamme ravinnosta energiaa tärkeisiin elintoimintoihin. Mutta ravinto antaa meille myös suunnattoman paljon enemmän; ravinnon avulla voimme tukea sairauksien hoitoa ja pitkälti myös ehkäistä niiden synty. Luennolta saat runsaasti käytännönvinkkejä kuinka hyödyntää ravintoa lisämään energiatasoja, ylläpitämään hyvää oloa, parantamaan vastustuskykyä sekä pitämään elintapasairaudet loitolla.

Annemari Seilola

MARI SIPILÄ Diplomi Tunnevyöhyketerapeutti, vauvahieronnan opettaja, imetysohjaaja (WHO)

Mari on tunnevyöhyketerapeutti, joka katsoo asioita kokonaisvaltaisesti. Hänen intohimonaan on auttaa ihmisiä löytämään oma identiteetti ja polku, jota kulkea. Mari on toiminut reilu 3 vuotta yrittäjänä ja hoitaa vyöhyketerapialla eri ikäisiä ihmisiä vauvoista vanhuksiin. Hänen erikoisalaansa ovat vauvat ja lapsiperheet sekä tunnevyöhyketerapia identiteetin löytämisen apuna. Marilla on pitkä urheilutausta ja 15 vuoden työura mainosmaailmasta. Nykyään hän valmentaa kilpakävelyä ja ohjaa pieniä yleisurheilijoita.

LAURA PALONEN, tunnevyöhyketerapiaopiskelija, personal trainer, ravintovalmentaja ja liikuntaneuvoja

 

Laura on aloittanut opinnot hyvinvointialalla 2007 opiskelemalla liikuntaneuvojaksi. Opinnot suuntautuivat siitä personal trainingiin ja ravintovalmennukseen. Laura koki, että jotain puuttui vielä paletista, jossa hän haluaa edistää ihmisten hyvinvointia. Hän aloitti Tunnevyöhyketerapiaopinnot 2016 ja valmistuu keväällä 2019. Hän huomasi, kuinka ihmiset olivat jumissa elämässään, tavoitteet eivät edenneet ja keskustelun tarve lisääntyi. Ihmiset halusivat tulla kuulluksi. Lauralle ominta on nähdä ihminen kokonaisuutena ja yksilönä.

 

TUNNE KEHOSI – TUNNE MIELESI Osaatko kuunnella itseäsi, tunnustella mitä kehossasi tapahtuu, mitä sille kuuluu? Kehomme on uskomattoman viisas ja viestii meille koko ajan siitä, mitä meidän pitäisi tehdä ja mitä meille kuuluu. Unohdamme vain kiireessä kuunnella näitä kehon tärkeitä viestejä.

Tule kuuntelemaan Tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilän ja TVT-opiskelija Laura Palosen kehotunneluentoa, jolla kerrotaan lähemmin mitä tunnevyöhyketerapia (TVT) on. Samalla saat vinkkejä itsesi kuunteluun ja esimerkiksi siihen, missä eri tunteet asustavat. Asuuko kiukku maksassa ja pelko munuaisissa? Luennolla tehdään myös yhteinen kehon tunnekuunteluharjoitus.

Mari Sipilä
Laura Palonen

KIRA TIIVOLA, terveysvalmentaja, voimavaravalmentaja, hyvinvointiasiantuntija

Kira Tiivola on hyvinvoinnin asiantuntija ja hyvinvointivaikuttaja, hyvinvointialan yrittäjä ja ryhmäliikuntaohjaaja usemman vuoden takaa. Kira toimii pääkaupunkiseudulla voimavara- ja työhyvinvointivalmentajana. Hänen intohimonsa on energian ja hyvän olon jakaminen sekä ihmisten auttaminen ja liikuttaminen. Kiran harrastuksiin kuuluu ryhmäliikunnan lisäksi kuntosali ja päivittäiset metsäkylvyt koiransa Bossen kanssa. Löydät Kiran Instagramista nimellä @coachingkira ja Kiran kotisivut osoitteesta www.terveysblogi.fi . "Intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan".

HALLITSE HYVINOINTIASI

Luento antaa konkreettisia vinkkejä ja näkökulmia elämäntapa-ajatteluun. Oli tavoitteenasi sitten painonhallinta, yleinen hyvinvointi ja jaksaminen tai parempi palautuminen, niin tämä hyvinvoinnin proriteetteja monipuolisesti ja maalaisjärjellä käsittelevä luento on sinulle! Luennolla käsiteltävät aiheet perustuvat tutkittuun terveystietoon ja pitkäaikaiseen koulutus- ja valmennuskokemukseen. Tervetuloa inspiroitumaan hyvinvoinnista!

Kira Tiivola

MIKKO VAISMAA, Stand Up-koomikko

Kokenut stand Up - koomikko Mikko Vaismaa on lämminhenkinen puhtaan kielelenkäytön mestari, joka tekee komiikkansa vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Mikko on entinen SM- liigatason lentopalloilija.

 

SUPERNAURUT

Hulvatonta stand Up - komiikkaa liikunnasta, sen vierestä ja sen kustannuksella.

Mikko Vaismaa

JONNA WESTERBERG, fysiikkavalmentaja, hyvinvointivalmentaja

Jonna on fysiikka - ja hyvinvointivalmentaja , joka ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funkitionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

 

PUHDAS RAVINTO LIIKKUVAN NAISEN NÄKÖKULMASTA

Tämä luento on sinulle, jolla :
-Ruokailusta ja liikunnasta on saattanut tulla määrittävä tekijä arkeasi ja koet koko ajan huonoa omaatuntoa valinnoistasi.
- Saatat olla  usein tyytymätön ulkoiseen olemukseesi ja kaipaat mielestäsi kiinteämpää figuuria. Etkä oikein ymmärrä mistä kilot ovat edes kertyneet, koska ruokaa ei nyt edes kovin paljoa päivässä kulu.
- Toiveenasi on selkeä ruokarytmi ja haluat fiksut vinkit arkiruokailuun puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista, mutta media on niin täynnä ohjeita ettei enää tiedä mistä aloittaa ja mihin lopettaa.
Tule mukaan luennolle, jossa  yhdessä opettelemme rennomman otteen hyvinvoinnin avainasioihin. Hyvinvointi ei ole ydinfysiikka vaan kuuntelua . Luennolla pohdimme mitä juuri sinä tarvitset voidaksesi hyvin. Keskustelemme arkisista  valinnoista ja ennakoinnista. Priorisoidaan asioita yhdessä ja keskitytään olennaiseen.
Ytimessä ei ole määrä vaan se laatu.  Mietimme syy-seuraus-suhteita ja saat selkeät ohjeet:
- kuinka voit täyttyy ruokalautasesi niin, että päiväsi ovat energisiä.
- Niin ettei Sinun  tarvitse tulevaisuudessa pohtia vatsan ei kenkkuiluja vaan voit tehdä kaikkia niitä asioita, joita toivot.
- Treenisi kulkevat hyvin, eikä virtasi lopu kesken treenin.
Opetellaan kuuntelemaan kehoa ja antamaan sille se mitä se tarvitsee.  Kiitoksena päivisin peilistä katsoo vastaan iloiset kasvot, jotka jaksavat hymyillä niin itselle, lapsille, puolisolle kuin ystäville.
Tule mukaan luennolle, josta haetaan virtaa puhtaasta ravinnosta. Matkaasi saat selkeät ohjeet ja ymmärryksen miksi valintoja tehdään.

Jonna Westerberg

LIISA VÄLILÄ toiminnanjohtaja, pari- ja perhepsykoterapeutti Parisuhdekeskus Katajasta.

Liisalla on vuosikymmenten kokemus työstä parien ja perheiden kanssa. Liisan työn pohjana ovat voimavara- ja ratkaisukeskeiset menetelmät ja asioiden puheeksiottaminen.

 

VIRKISTÄ JA VAHVISTA PARISUHDETTASI

Virkistä ja vahvista parisuhdettasi Parisuhde on parhaimmillaan upea voimavara ja energian lähde. Miten pidän yllä rakkautta ja kipinää suhteessani. Mitä voin tehdä itse? Luennolla tarjolla työkaluja parisuhdetaitoihin.


 MITÄ KUN PERHEESEEN TULEE SAIRAUTTA

Mitä kun perheeseen tulee sairautta? Perheen turvallisen tavallinen arki pysähtyy, kun joku perheenjäsenistä sairastuu. Miten lapsen tai puolison sairastuminen vaikuttaa perheen ihmisuhteisiin? Mistä voimme saada tukea? Miten pitää huolta jaksamisesta ja parisuhteesta vaikeankin elämäntilanteen keskellä.

Liisa Välilä

MARKO YRJÖVUORI, fysiikkavalmentaja, athletic trainer

Marko on Suomen menestynein fysiikkavalmentaja. Hän on työskennellyt niin supertähtien, huippu- ja kilpaurheilijoidenkin, harrasteryhmien kuin arkiliikkujienkin kanssa Suomessa ja maailmalla. Marko on myös kysytty luennoitsija työhyvinvointiin sekä kokonaisvaltaiseen jaksamiseen ja palautumiseen liittyen. 

 

AKTIIVILIIKKUJAN VAMMOJEN EHKÄISY JA PALAUTUMINEN

Tule kuuntelemaan huippu-urheilijoiden ja supertähtien luottovalmentajan oppeja arkiliikkujan vammojen ennaltaehkäisyyn sekä palautumiseen. Luennolta saat vinkkejä oman kehosi hyvinvoinnin tueksi sekä inspiraatiota kehoa kunnioittavaan liikkumiseen. 

Marko Yrjövuori

MIKKO ÄIKÄS, yrittäjä, Hyvinvointivalmennus Studio One Oy

ROOSA HANNULA, yrittäjä, Hyvinvointivalmennus Studio One Oy

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula perustivat vuonna 2015 Turun ensimmäisen Personal training -studion, joka keskittyy ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Personal trainingin, ravintovalmennuksen sekä työhyvinvointipalveluiden kautta. Kasvuvauhti on ollut huimaa, sillä nykyään Studio Onen tiimissä on 13 rautaista ammattilaista, valmennuksien sijoittuessa uniikkeihin tiloihin Turun Logomossa.

 

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI - LEVON JA PALAUTUMISEN ROOLI JOKAISELLA LIIKKUJALLA

Opi, kuinka juuri sinä voit parantaa hyvinvointiasi levon ja palautumisen avulla! Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta eri osatekijästä, ei siis esimerkiksi pelkästään kovasta harjoittelusta. Nykypäivän kiireessä yksi iso tekijä, joka vaikuttaa suuresti hyvinvointiimme on levon ja palautumisen rooli - ihan joka tasoisella liikkujalla.

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula