ohjaajat 2019

MARKO AHTONEN

Marko on sairaanhoitaja-taustainen ensi- ja akuuttihoidon kokenut ammattilainen, joka toimii Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n operatiivisena johtajana sekä yhtenä pääkouluttajista. Marko on kolmen lapsen isä ja hänellä on monipuolinen kokemus paitsi sairaaloiden päivystyspoliklinikoilta, myös sairaaloiden ulkopuolisesta ensihoidosta. Markon intohimona on Uskalla Auttaa Koulutuspalveluiden lanseeraama alkuperäinen Lasten ensiapu ja hätätilanteet -kurssi, jonka kehitystyössä Markolla on ollut iso rooli. Markon ja Jarin tekemiä ensiavun videoita on katsottu eri medioissa yli puoli miljoonaa kertaa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Lasten ensiapu ja hätätilanteet

Marko Ahtonen

MAIRE (MAIKKU) ALHO

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Spiraalistabilaatio

MILKA FROMHOLDT

Milka Fromholdt - uinnin- ja vesiliikunnan ammattilainen, niin uimaopetuksen, -valmennuksen kuin vesiliikunnanohjaustenkin saralla. Vesi on toinen kotini, mikä olisikaan sen parempi elementti käytettäväksi liikkumiseen! Minut löytää altaaseen pulahdusten välistä myös kuivalta maalta ohjaamasta Personal Trainerina, liikuntaneuvojana sekä voimavalmentajana. Nähdään altaassa!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Sinustako Baywatch?, Chasing Mobility

Milka Fromholdt
Tuomas Hakala

TUOMAS HAKALA

Tuomas luottaa voimanhankintaan ja monipuoliseen urheilullisuuden kehittämiseen. Hän ei usko neljän viikon pikamuutoksiin, vaan auttaa aina asiakastaan tekemään pysyviä parannuksia elämäntapoihin. Liikuntaneuvojan lisäksi hän on Trainer Labin personal trainer. Tulet jatkossa löytämään hänet alkuvuodesta avattavasta Mentor Hirvensalon kuntosalilta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Won't walk tomorrow

ROOSA HANNULA

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula perustivat vuonna 2015 Turun ensimmäisen Personal training -studion, joka keskittyy ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin personal trainingin, ravintovalmennuksen sekä työhyvinvointipalveluiden kautta. Kasvuvauhti on ollut huimaa, sillä nykyään Studio Onen tiimissä on 13 rautaista ammattilaista, valmennuksien sijoittuessa uniikkeihin tiloihin Turun Logomossa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kuntoilumuoto kaikille: personal training

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula

HANNA HEINONEN

Hanna Heinonen on koulutukseltaan personal trainer, koulutettu hieroja ja toimintaterapeutti. Liikunta-alalta Hannalle on kertynyt kokemusta erilaisista lajeista jo kymmenen vuoden ajan. Hanna on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hannan tunneilla tärkeää on liikkumisen ilo sekä itsetunnon parantaminen ja omasta kehostaan nauttiminen. Äänimaljarentoutuksessa Hanna osaa luoda tunnille ihanan rauhallisen ilmapiirin, jossa jokaisen on mahdollista ottaa rennosti ja vain olla läsnä hetkessä. Hanna ohjaa Confidance-tunteja CampusSportissa (Turun korkeakoulujen yhteiset liikuntapalvelut). Äänimaljarentoutusta Hanna ohjaa Oasis Pilates & Yoga -studiolla Turussa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: ConfiDance, Singing Bowls Relaxation

Hanna Heinonen
Topi Helin

TOPI HELIN

Topi Helin on kokenut kamppailu-urheilija. Uran paras saavutus on vuoden 2003 thainyrkkeilyn amatöörien maailmanmestaruus. Kamppailuasioiden lisäksi Topi hallitsee hyvin kehonpainoharjoittelun perusteet. Tule kokemaan vauhdikkaat Battle- ja Bowe -treenit Topin ohjaamana!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: MFC Battle, MFC Bowe

LAURA HENTTINEN-MOILANEN

Kokenut ryhmäliikunnanohjaaja. Takana 14 vuotta ryhmäliikunnan ohjaamista ja valmentamista. Työskentelee liikuntavastaavana Hanhivaaran Liikuntakeskuksessa Salossa. Liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja ja nippu erilaisia lyhyempiä liikunta-alan koulutuksia. Monipuolisuus kaikessa, myös liikunnassa, pitää mielen virkeänä!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Rasvanpoltto, Notkeat Nikamat

Laura Henttinen-Moilanen

MARI HIMANKA

Mari Himanka on kokenut ryhmäliikuntaohjaaja, jolla on työtaustaa liikunnan parissa kymmeniä vuosia. Mari on suorittanut liikunta-alan ammattitutkinnon ja on on myös Personal Trainer. MarinMetodit toimii pääsääntöisesti Liedossa ja tuntitarjontaa on peruskuntojumpasta, kehonhuoltoon ja syvävenyttelyyn. www.marinmetodit.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Gua-Sha krapa -kehonhuolto

Mari Himanka

ANETTE HUILA

TEMPPELIN EMÄNTÄ - Anette Huila, on hyvinvointivalmentaja, joogaohjaaja, personal trainer, äänimaljarentouttaja, sekä kosmetologi ja bloggaaja. Anette on hyvinvoinnin konkari, joka löysi itsensä ja tiensä parempaan hyvinvointiin pysäyttävän sairauden kautta. TEMPPELIN EMÄNTÄ- sivustolta löydät Hyvinvointiin liittyvät palvelut, kivan blogin, sekä hyvinvoinnin puodin, jossa tarjolla luonnonkosmetiikkaa, sekä laadukkaita tuotteita joogaan ja hyvinvointiin, luontoa kunnioittaen. Palaa juurillesi. Kunnioita kehoasi, Temppeliäsi. Anetten matkaan on helppo hypätä mukaan! www.temppelinemanta.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Hathajooga & Äänimaljarentoutus, Koko kehon salitreeni

Anette Huila

MARI JAATINEN

Olen Mari Jaatinen, täysipäiväinen leikkaussalihoitaja ja intohimoinen muiden liikuttaja ilta-aikaan. Aloitin tuntien ohjaamisen 2014 ja hurahdin hommaan välittömästi. Tunneillani ei yleensä vauhtia puutu ja itse rakastankin eniten kovia syketreenejä. Minut löydät ohjaamasta Campus Sportilla mm. HIIT syke- ja Bodyweight training -tunteja. Ohjaajana olen kannustava ja energinen. Pyrin luomaan hyvää fiilistä riippumatta tunnista, koska kovakin treeni saa ja pitää olla hauska! Parasta tässä työssä on nähdä kerta toisensa jälkeen asiakkaiden ylittävän itsensä ja olevan aidosti iloisia omista saavutuksistaan.

Supertreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: HIIT syke

Mari Jaatinen

KATJA JOHANSSON

Katja Johansson on luonnonlahjakkuus ryhmäliikuntaohjaajana! Katja on pitkän linjan ohjaajana ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Katjan tunneilla ylität itsesi ja hänellä on sana hallussa tilanteessa kuin tilanteessa. Katja on alan rautainen ammattilaispakkaus, uskottava fiilistelijä ja  täynnä pursuavaa energiaa, josta saat oman osasi tunnin aikana!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Functional training

Katja Johansson

KIMMO JUKURI

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: BodyJam, Sh´bam

Kimmo Jukuri

ELINA KAUPPILA

Elina Kauppila on kirjailija ja tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, joka ohjaa ympäri Suomea erilaisia tunnetaito-, vuorovaikutus- ja mindfulness-kurssikokonaisuuksia vanhemmille, kasvattajille ja opettajille.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kehotietoisuusharjoituksia tunnetaitojen tueksi

Elina Kauppila

VIIVI KETTUKANGAS

Viivi Kettukangas ja Riikka Tolvanen ovat tuki - ja liikuntaelimistöön perehtyneitä fysioterapeutteja, joiden vahvuuksiin kuuluu urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien fysioterapia sekä fysiikkavalmennus. Molempien urheilutausta on jalkapallon ja CrossFitin parissa. CrossFit -lajia ovat molemmat myös valmentaneet. Riikalla lisäksi kokemusta telinevoimistelusta ja Viivillä taitoluistelusta. Viivi on toinen FasciaMethod -kehonhuoltokonseptin ja ProMethod -yksilövalmennus konseptien kehittäjistä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: PowerMethod

Viivi Kettukangas ja Riikka Tolvanen

HANNAMARI KOIVISTO

Hannamari Koivisto on fysioterapeutti, pilatesohjaaja, personal trainer sekä ravintovalmentaja. Lisäksi hän on perehtynyt mindfulnesiin. Hannamari työskentelee fysioterapiakeskus Veto ja levossa Raisiossa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fysiocircuit

Hannamari Koivisto

SAMI KOIVUMÄKI

Sami Koivumäellä on musta vyö traditionaalisessa Jiu Jitsussa ja 10 vuoden kokemus turvallisuusalalta. Tämän kokemuksen mukana tulevan realismin Sami tuokin kursseilleen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Itsepuolustusta naisille

Sami Koivumäki

MARIJA KOSYNSKA

Marija on ollut kiinnostunut tanssista lapsuudesta asti ja hän aloitti baletin opiskelun 6-vuotiaana. Hän valmistui tanssinopettajaksi Liettuan kasvatustieteiden yliopistosta. Marija työskenteli Liettuassa balettiopettajana erilaisissa balettikouluissa lasten ja aikuisten kanssa, ja muutettuaan Turkuun puolitoista vuotta sitten Marija on jatkanut työtään Turun alueella.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Alkeisbaletti

Marija Kosynska

JARI KOUVALAINEN

Jari on ensihoitaja-taustainen ensi- ja akuuttihoidon kokenut ammattilainen, joka toimii Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n toimitusjohtajana sekä yhtenä pääkouluttajista. Jari on kolmen lapsen isä ja hän toimii yritys- ja koulutustoiminnan lisäksi myös Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella ensihoitajana. Lisäksi Jari on toiminut ensiavun asiantuntijana esimerkiksi Marjut Ollilan "Simppeliä sormiruokailua"- kirjassa sekä blogissa. Jarin ja Markon tekemiä ensiavun videoita on katsottu eri medioissa yli puoli miljoonaa kertaa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Lasten ensiapu ja hätätilanteet

Jari Kouvalainen

VUOKKO KRONQVIST

Olen Vuokko Kronqvist Tampereelta. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa GOGO Liikuntakeskuksissa jo reilut 13 vuotta. Olen koulutukseltani MBA.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: PiYo

Vuokka Kronqvist

TIMO KUJANEN

Pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen, jolla on vahva kokemus niin Personal Training- kuin ryhmäliikuntaohjaajana. Timon rautainen tekniikkatietämys ja motivoiva ohjaus yhdistettynä tinkimättömään asenteeseen auttavat sinua ylittämään itsesi tavalla, jonka et edes tiennyt olevan mahdollista. Timo on yksi Mentor Turku -kuntosalin perustajista. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Total Body, Functional Circuit

Timo Kujanen ja Rene Valtonen

MARIKA KUMLANDER

Marika Kumlander on kokenut ja ammattitaitoinen ryhmäliikuntaohjaaja, joka ohjaa M&M-salilla tanssillisia ja lihaskuntotunteja. Rempseän ja monipuolisen vetäjän tavoitteena on välittää asiakkaille liikunnan ja musiikin riemua.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Let's Party

Marika Kumlander, Teresa Zapater & Mari Sonck

HELI KURTTILA

Moikka! Olen todella pitkän linjan liikkuja ja liikuttaja, rautainen ammattilainen. SuperTreeneissä olen ollut mukana ohjaamassa monen monta kertaa ja on mahtavaa olla taas mukana! ? Parikymmentä vuotta olen ohjannut ryhmäliikuntaa ja edelleen rakastan sitä! Lisäksi työskentelen yksilövalmentajana; liikunta on siis ns. leipätyöni. Ohjaan LesMills-tunteja, toiminnallista harjoittelua, vapaan koreografian tunteja lattialla ja step-laudalla, sisäpyöräilyä jne. - kaikkea antaumuksella ja täydellä sydämellä! Pidän erilaisten treenien suunnittelusta ja uusien ideoiden kehittelystä. Tällä kertaa SuperTreeneissä ohjaan Vatsapeppu-Bootcampin - tule ihmeessä mukaan! ?

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vatsapeppu-Bootcamp

Heli Kurttila

MARI LAINE

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Itsepuolustusta naisille

TIIA LAINE

Olen Tiia, 30-vuotias ryhmäliikunnan ohjaaja Satakunnasta. Olen ohjannut erilaisia tunteja 16-vuotiaasta asti, mutta todenteolla nämä hommat veivät sydämeni Keski-Suomessa ohjatessani kun sain kokeilla siipiäni erilaisten tuntien kautta paikallisen liikuntaseuran ohjaajana. Sydäntäni lähellä ovat erilaiset tanssilliset tunnit niin ohjaajana kuin osallistujanakin. Ei ole mitään niin vapauttavaa ja energioita nostattavaa kuin päästellä menemään hyvän musiikin tahdissa. Nähdäänhän TanssiTabata tunnilla, nostetaan sykkeet ja fiilis kattoon sekä ladataan hyvää energiaa yhdessä?

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: TanssiTabata

Tiia Laine

JEMINA LAITINEN

Jemina Laitinen on HighRoller-konseptin pääkouluttaja, kehonhuoltokouluttaja ja hyvinvointialan ammattilainen. Jemina toimii Tampereella liikunnanohjaajana ja ryhmäliikuntaohjaajana sekä kehonhuoltokouluttajana ympäri Suomea. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia, positiivisuuden kautta ja pilke silmäkulmassa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: HighBaller, HighTrainer

Jemina Laitinen

SANTTU LEHTO

Ismo Uusi-Uola ja Santtu Lehto ovat fysiikkavalmennusstudio Fysicin omistajat ja fysiikkavalmentajat. Molempien pohjakoulutuksena on liikunnanohjaaja (AMK) ja personal training-työn kokemusta vuodesta 2014 lähtien. Valmennusasiakkaita on kuntoilijoista aktiiviurheilijoihin. Fysicin valmennuksessa riittävän liikkuvuuden ja liikehallinnan omaaminen luo pohjan toimivan kehon ja hyvän suorituskyvyn kehittämiselle.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Functional Core, Voimakas keho

Ismo Uusi-Uola ja Santtu Lehto

SARA LINDBERG

Sara Lindberg on ammatiltaan fysioterapeutti ja nuoresta iästä huolimatta hän on jo ehtinyt ohjaamaan erilaista vesiliikuntaa yli 5 vuotta. Ohjaajana pyrin kannustamaan asiakasta ja pitämään huolta siitä, että liikkeet tehdään turvallisesti ja oikealla tekniikalla. Tällä hetkellä ohjaan vesiliikuntaa Holiday Club Caribiassa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Army

Sara Lindberg
Mikko Liukka

MIKKO LIUKKA

Mikko on Vauhtisammakon juoksukoulun perustaja ja ultrajuoksija (IG: @vauhtisammakko). Juoksua aktiivisesti harrastavana Mikko on opiskellut juoksun ohella kehon vahvistamiseksi ja palautumiseksi joogaopettajaksi. Seuraa Mikkoa IG:ssä @juoksunaattori.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juoksutekniikan perusteet, Juoksun intervalliharjoitus, Aktiiviliikkujan jooga

ANNI LIUKKA

Anni on Vauhtisammakon toinen omistaja ja juoksuohjaaja. Annia voit seurata Instagramissa  @anniliukka sekä blogissa Kilometritehtailija (Lily). Vauhtisammakko  on Turussa, Helsingissä, Raumalla ja Tampereella toimiva liikuntapalveluyritys. Vauhtisammakon tunnetuin tuote on juoksukoulu, jossa treenaajia on vasta-alkajista kilpakuntoilijoihin.  www.vauhtisammakko.com

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juoksutekniikan perusteet, Juoksun intervalliharjoitus

Anni Liukka
Arja Lundeqvist

ARJA LUNDEQVIST

Olen Arja Lundeqvist Vesikaste Oy:n perustaja. Minulla on vuosikymmenten kokemus vesiliikunnasta ja halusin tuoda vesiliikuntaan jotakin uutta ja kivaa. Maailmalla liikkuessani törmäsin merenneitouintiin ja halusin tuoda sen Suomeen kaikelle kansalle. 2,5 v  sitten aloitin merenneidonpyrstöjen maahantuonnin ja ryhmien ohjaamisen. Vesikaste järjestää merenneitouinta lapsille ja aikuisille. Pidämme myös erilaisia teemajuhlia mm.synttäreitä ja polttareita. Vesikasteen Merenneitouinnin ohjaajakoulutuksessa saat pätevyyden levittää merenneitoilun ilosanomaa ympäri Suomen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Merenneitouinti

HANNA MANNINEN

Hanna Manninen on liikunta-alan moniosaaja, joka on työskennellyt liikunnan parissa yli 15 vuotta. Hanna on suorittanut Villa Mandalan RYT500 joogaopettajakoulutuksen sekä PilatesHealth ohjaajakoulutuksen ja perehtynyt myös Reformer-laitepilatesharjoitteluun. Lisäksi Hanna on FM sekä suorittanut pitkänä sivuaineena liikunnan aineenopettajan pätevyyden. Hanna on työskennellyt pitkään ryhmäliikuntaohjaajana, personal trainerina ja ryhmäliikuntakouluttajana. Hanna tunnetaan liikunnan arvostettuna ammattilaisena, joka on kiinnostunut opetuksessaan anatomiasta ja fysiologiasta sekä ihmisten henkilökohtaisten tarpeiden huomioimisesta. Tällä hetkellä Hanna ohjaa tunteja Turussa, omalla pilates- ja joogastudiollaan Oasis Pilates & Yoga:ssa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: PowerYoga, PowerPilates, Meditate & Relax

Hanna Manninen

MINNA MUSTONEN

Minna on Koulutettu hieroja, FISAF personal trainer sekä pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja. Räväkkä Minna liikuttaa niin lapsia, työikäisiä kuin ikäihmisiäkin. Tanssilliset, vauhdikkaat ja hyvän fiiliksen tunnit ovat erityisesti Minnan juttu! Minnan löydät Hyvinvointistudio RIIO:sta Liedon keskustasta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Aqua Zumba ©

Minna Mustonen

MARIANNE MUURINEN

Marianne Muurinen on musiikkiin ja ryhmäliikkujien fiilikseen heittäytyvä ryhmäliikunnanohjaaja Elixia Triviumista. Marianne on ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2010, jota ennen vahva tanssillinen ja liikunnallinen kokemus on kertynyt joukkuevoimistelun ja showtanssin puolelta. Marianne ylläpitää ja kehittää liikunnallista ja tanssillista osaamistaan osallistumalla epäsäännöllisen säännöllisesti koulutuksiin ja workshoppeihin toimintaterapeutin sekä ryhmäliikunnanohjaaja töiden ohella. Mariannelle ohjaamisessa tärkeintä on innostavan tunnelman luominen ja tanssin ilon löytyminen jokaiselle huumoria unohtamatta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Love2Dance

IISA NIEMI

Olen turkulaisen taidetanssikoulu Tanssitiimin omistaja ja päätoiminen tanssinopettaja. Yksilöllisiä kehoja kunnioittava liikunta on minulle elinehto ja arvoasia. Tanssi on minulle kutsumusammatti ja olen valtavan onnellinen voidessani tehdä töitä aikoinaan minulle niin rakkaan harrastuksen parissa. Opetuskokemusta moninaisista liikunta-alan ja tanssitaiteen työtehtävistä löytyy jo 12 vuoden ajalta. Opetustöiden ohella olen ehtinyt opiskella mm. tanssinopettajan koulutusohjelmassa Turun AMK:ssa, tanssipedagogiikkaa Taideyliopistossa, sekä kasvatustiedettä ja tanssin- ja liikkeen tutkimusta Turun Yliopistossa (FM 2016). Tanssitunneilla ammennan voimaa vuorovaikutteisuudesta. Tärkeintä on tanssin ilo ja herkistyminen aidolle hetkessä olemiselle ja kohtaamiselle. Painotan lisäksi kehotietoista, teknisesti täsmällistä työskentelyä: omaa työvälinettä kannattaa kohdella rakastaen - meillä on niitä vain yksi.”

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Organic Impro, Lyrical Jazz

Iisa Niemi

MERI NIEMI

Meri on turkulaisen Tanssistudio Flaman twerk-opettaja. Twerkin SM-finaalitasollakin kisannut Meri on todellinen energiapommi, jonka tunnit täyttyvät naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta. Monipuolisesti eri tanssilajeja treenannutta Meriä viehättää twerkissä lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että siinä voi samanaikaisesti tehdä äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollaan että ylistää omaa vartaloaan. Merin mielestä on upeaa nähdä tunneilla oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain sellaista, johon he eivät uskoneet pystyvänsä. Jokainen saa tulla tunneille juuri omana itsenään, pyllyn kokoon katsomatta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: TwerkOut

Meri Niemi

AMANDA NOUSIAINEN

Amanda on jo pienestä pitäen harrastanut eri urheilulajeja, mutta tanssitunnille päästyään häntä ei ole saanut ulos tanssisaleista. Amanda on opettanut tanssia vuodesta 2012 lähtien ja pitkän joogaharrastuksen innoittamana kouluttautunut myös FasciaMethod-ohjaajaksi. Amanda on opiskellut tanssipedagogiikkaa Jyväskylän avoimessa yliopistossa sekä liikuntalääketiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Ohjaajana Amanda on kannustava ja humoristinen, mutta tarkka tekniikasta. Amandalla on Turussa oma tanssistudio Manda Jam.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: FasciaMethod

Amanda Nousiainen

JONNA NYKÄNEN

Jonna Nykänen on koulutukseltaan joogaohjaaja (RYT300). Jonnan tunteja on kuvailtu rauhallisiksi, selkeiksi ja meditatiivisiksi. Jonna löysi äänen parantavan voiman syksyllä 2017 ja kouluttautui heti äänimaljahoitajaksi. Äänimaljarentoutuksissa Jonna pyrkii johdattamaan osallistujat tilaan, jossa saa hellittää arjen kiireistä ja rooleista ja vain olla. Keväällä 2018 Jonna täydensi osaamistaan opiskelemalla hengityskouluohjaajaksi.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Singing Bowls Relaxation

Jonna Nykänen
Anna Kaisa Ojala

ANNA KAISA OJALA

AK on fysioterapeutti ja työkykykoordinaattori, joka on viihtynyt ryhmäliikunnan ohjauksen ja valmennuksen parissa jo yli kaksi vuosikymmentä, eikä loppua näy. AK:n keskeisinä arvoina niin aikuisten kuin lasten liikunnassa ovat terveys, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja psyykkisten voimavarojen vahvistaminen oman kehon tuntemisen ja mielen hallinnan kautta. Isossa kaavassa AK toivoo, että jokainen meistä löytää eväät elämään, johon liikunnallinen panos voi tuoda merkittävän hyvinvoinnillisen lisäarvon.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Shape Up

LAURA PALONEN

Laura Palonen on ohjannut ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan vuodesta 2007, mutta tanssi on vienyt hänen sydämensä. Hän nauttii ohjaamisesta koko sydämestään ja toivoo sen välittyvän myös jumppaajille. Hänellä on oma yritys Feeling Me, jossa hän tarjoaa tunnevyöhyketerapiaa, ryhmäliikuntaa sekä personal trainingia. Hän ohjaa tällä hetkellä mm. Raision Garden Gymillä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: ShakeIt!

Laura Palonen

GUILHERME REIS

Guilherme Reis on hyväntuulinen liikunta-alan ammattilainen, joka on toiminut ryhmäliikunnanohjaajana ja personal trainerina 12 vuotta. Gui on kotoisin brasiliasta, mikä näkyy hänen ihmisläheisyydestään ja rennon ammattimaisesta otteestaan. Ryhmäliikuntaa ohjetessaan Guille on tärkeintä että jokainen pääsee liikkumaan ja lähtee tunnilta hyvillä mielin. Guin ohjelmistosta löytyy Les Mills BODYCOMBAT, BODYPUMP, BODYATTACK, SH`BAM, SPRINT, RPM, THE TRIP ja GRIT SERIES. Gui on ollut mukana Les Mills Nordic -kouluttajatiimissä vuoden 2018 alusta. Ennen työskentelyään ryhmäliikunnan parissa, Gui oli kilpauimari. Guillä onkin myös oma yritys joka keskittyy uinnin valmennukseen ja erilaisiin outdoor-aktiviteetteihin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: BodyCombat

Guilherme Reis
Julia Roivanen

JULIA ROIVANEN

Julia pitää tanssia tunteiden tulkkina ja siksi ilmaisu on hänelle tärkeää. Jokainen ilmaisee omalla tavallaan ja erilaisuus on rikkaus. Koreografioista välittyy omaperäisyys ja halu luoda uutta. Julian yksi lemppari sanonnoista on ”Dance enables you to find and lose yourself at the same time”.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Broadway

ANTON ROMANOV

Taitava ja valloittava ohjaaja, jonka tunneilla on aina hauskaa ja kuuma. Tuntien ohjaamisessa Anton luottaa rehellisyyteen ja luonnollisuuteen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Zumba Fitness

Antonio Romanov
Sirpa Rönkkönen

SIRPA RÖNKKÖNEN

Iloisen ja rempseän Sirpan kanssa nautit liikkumisesta turvallsesti ja tehokkaasti. Sirpa on liikunnanohjaaja ja Personal Trainer, jonka motto on: kehosi kertoo miten sinun tulee liikkua - tärkeämpää kuin se miltä liike näyttää, on se miltä se tuntuu.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: XXL-Dance®

ANNA SAIVOSALMI

Personal trainer, Bloggaaja, opettaja, Keventäjien valmentaja ja Treenaa kotona 10,20 tai 30 -minuuttia -kirjan kirjoittaja Anna ohjaa ulkotreenejä Turun Urheilupuistossa, vuoden ympäri. Sekä Kello Kuuden treenit että Annan kotitreenit ovat innostaneet tuhansia naisia liikkeelle. Itsensä ylittää joka kerta ja jo lyhytkin treeni tuo tuloksia!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kello Kuuden treenit

Anna Saivosalmi

KIRSI SAIVOSALMI

Kirsi Saivosalmi on turkulainen joogaopettaja, jonka restoratiiviset joogatunnit ovat saaneet innostuneen vastaanoton Joogakerttuli-studiolla, jonka omistajiin hän kuuluu. Kirsi on käynyt Janne Kontalan RYT200 Slow Yoga -opettajakoulutuksen ja syventää restoratiivisen joogan tietämystään alan johtavien kansainvälisten opettajien Judith Hanson Lasaterin ja Adelene Cheongin johdolla. Kirsi on harjoittanut restoratiivista joogaa muun joogan ohella vuodesta 2011. See you in savasana!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Restoratiivinen jooga

Kirsi Saivosalmi

VENLA SALMI

Mun nimi on Venla ja mä uskon, että meistä kaikista saa hyvällä ohjauksella ja vahvistuksella irti jotain paljon enemmän, kuin lisää toistomääriä sarjoihin tai hikeä pyyhkeeseen. Mä haluan sekä Personal trainerin -että Tanssinopettajan työssäni olla läsnä ja tarjota fyysisen kehittymisen lisäksi myös niitä sisäisiä voimavaroja ja sellaista minän vahvistusta. Tanssitunteja olen ohjannut kokonaisuudessaan jo 15 vuotta ja olen myös lisensoitu Personal trainer. Tervetuloa tunneilleni Dance studio Funkylle kokeilemaan mistä on kyse ;) Ja jos oma hyvinvointi muuten kaipaisi kaveria kohentuakseen, niin Ota rohkeasti yhteyttä venla@studio-one.fi tai kurkista vaikka nettisivuillemme www.studio-one.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Commercial street

Venla Salmi

MIA SALOKANNEL

Mialla on kilpanyrkkeilyn puolelta  2*SM hopea, 1*TUL mestaruus, Ruskaturnaus kulta,sekä muita hienoja saavutuksia ja kisailee edelleen aktiivisesti.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kuntonyrkkeily

Mia Salokannel

PIA SANKARI

Pia Sankari: Pia on pitkänlinjan ryhmäliikuntaohjaaja, jolta ei energia ja hauskat jutut lopu. Pia on innostava ja tsemppaava ohjaaja, mutta hallitsee myös rauhallisemmat tunnit.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Good Morning SuperTreenit

Pia Sankari

SILJA SILVANTO

Intohimo liikuntaa ja erityisesti tanssillisia ryhmäliikuntatunteja kohtaan toivat Siljan alun perin kuntokeskusalalle ja tällä hetkellä hän toimii ELIXIAn ryhmäliikuntapäällikkönä. Lisäksi Silja työskentelee tuottajana SATS ELIXIA Nordicin konseptituotannossa. Siljan tunneilla nautitaan hyvästä energiasta ja tanssimisesta harjoitusvaikutusta unohtamatta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Evolution of Dance

Silja Silvanto
Maije Sjöroos

MAIJE SJÖROOS

Maije: Liiqquu Leikkipuistojumppa® konseptin kehittäjä sekä liikunnanohjaaja jolla on pitkä kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Maije on kannustava ohjaaja, joka keskittyy tunneillaan liikunnan ilon jakamisen lisäksi liikkeiden hyvään suoritustekniikkaan.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Liiqquu Leikkipuistojumppa®, Good Morning SuperTreenit

MARI SONCK

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Let's Party

Marika Kumlander, Teresa Zapater & Mari Sonck

ANNA STRAZDINA

Anna on kokenut joogapettaja, joka korostaa tunneillaan oman kehon tarkkailua ja kuuntelemista. Anna tunnetaan läsnäolevasta ja lempeästä ohjaustyylistään. Anna ohjaa suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla. Anna ohjaa joogaa suosituilla viikkotunneilla Turussa, sekä järjestää joogamatkoja saaristoon ja ulkomaille. Seuraa Annaa Instagramissa @annajoogaa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Aktiiviliikkujan jooga, skumppajooga

Anna Strazdina

SAULI SUOMINEN

Sauli Suominen, Caribia Lifesavers -hengenpelastuskerhon perustaja ja toiminnanvastaava

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Sinustako Baywatch?

Sauli Suominen

LEENA SYRJÄLÄ

Leena on kokenut ohjaaja, jolla on työtaustaa mm. liikunnan ja terveystiedon opettajana, valmentajana sekä personal trainerina. Hän on suorittanut PilatesHealth ohjaajakoulutuksen sekä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksen. Näiden lisäksi Leena on perehtynyt Reformer-laitepilatesharjoitteluun. Leena on myös KM ja opiskellut tässä yhteydessä sekä liikunnan että terveystiedon aineenopettajan opinnot. Tällä hetkellä Leena opiskelee fysioterapeutiksi Helsingin Metropoliassa. Leenan mielestä harjoittelussa on tärkeää selventää harjoittelun tarkoitus ja tavoitteet sekä suorittaa liikkeet täsmällisesti mutta silti rennosti. Hänen opetustyylinsä onkin tarkkaa ja täsmällistä mutta silti reipasta. Leena ohjaa tunteja Turussa, omalla pilates- ja joogastudiollaan Oasis Pilates & Yoga:ssa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Eteeristen öljyjen lempeä jooga

Leena Syrjälä
Kira Tiivola

KIRA TIIVOLA

Kira Tiivola on hyvinvoinnin asiantuntija ja hyvinvointivaikuttaja, hyvinvointialan yrittäjä ja ryhmäliikuntaohjaaja usemman vuoden takaa. Kira toimii pääkaupunkiseudulla voimavara- ja työhyvinvointivalmentajana. Hänen intohimonsa on energian ja hyvän olon jakaminen sekä ihmisten auttaminen ja liikuttaminen. Kiran harrastuksiin kuuluu ryhmäliikunnan lisäksi kuntosali ja päivittäiset metsäkylvyt koiransa Bossen kanssa. Löydät Kiran Instagramista nimellä @coachingkira ja Kiran kotisivut osoitteesta www.terveysblogi.fi . "Intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan".

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Liikkuvuus ja kehonhallinta, SuperHIIT -intervallitreeni kehonpainolla

ANNA TOLPPA

Anna on latinalaistansseihin keskittynyt tanssinopettaja ja turkulaisen Tanssistudio Flaman perustaja. Tanssi vei Annan sydämen jo varhain. Hän aloitti tanssitunnit 5-vuotiaana balettitunneilla, ja vuosien varrella hän jatkoi tanssin opiskelua muun muassa jazz- ja showtanssin parissa. Vuodesta 2010 lähtien Anna keskittyi intensiivisesti latinalaistansseihin. Hän kouluttautui salsaohjaajaksi Ramón Silverion johdolla ja ohjasi ennen Flaman perustamista useissa eri tanssi- ja liikuntapaikoissa. ”Perustin Tanssistudio Flaman palavasta intohimosta tanssiin ja liikkeeseen. Tanssi on tuonut elämääni niin paljon energiaa, voimaa, läsnäoloa ja rakkaita ystäviä, että haluan pystyä mahdollistamaan sen tuoman nautinnon myös muille. Tunneillani haluan innostaa ihmisiä ennen kaikkea löytämään tanssista voimavaroja ja iloa arkeen.”

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Reggaeton

Anna Tolppa
Viivi Kettukangas ja Riikka Tolvanen

RIIKKA TOLVANEN

Viivi Kettukangas ja Riikka Tolvanen ovat tuki - ja liikuntaelimistöön perehtyneitä fysioterapeutteja, joiden vahvuuksiin kuuluu urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien fysioterapia sekä fysiikkavalmennus. Molempien urheilutausta on jalkapallon ja CrossFitin parissa. CrossFit -lajia on molemmat myös valmentaneet. Riikalla lisäksi telinevoimistelua ja Viivillä taitoluistelua. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: PowerMethod

TARU UUSITALO

Taru on fysioterapeutti ja ohjannut 10 vuotta Pilatestä päätyökseen. Fysioterapia-alan erikoistumisopinnot lantionpohjan-, urheilufysioterapia- ja äitiyfysioterapiassa. Turun seudun ensimmäinen Spiraalistabilaatio Terapeutti ja LPF Hyporessive-ohjaaja. Päätyökseen Taru kuntoutaa urheilijoita sekä erilaisia selkäongelmaisia, mm. skolioosi, välilevyvaivat, rasitusmurtumat ja selkarangan kuluma. Vatsan erkauman hoitoon olen perehtynyt 5v ajan.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Spiraalistabilaatio, Korsetti Kuntoon

Taru Uusitalo
Ismo Uusi-Uola ja Santtu Lehto

ISMO UUSI-UOLA

Ismo Uusi-Uola ja Santtu Lehto ovat fysiikkavalmennusstudio Fysicin omistajat ja fysiikkavalmentajat. Molempien pohjakoulutuksena on liikunnanohjaaja (AMK) ja personal training-työn kokemusta vuodesta 2014 lähtien. Valmennusasiakkaita on kuntoilijoista aktiiviurheilijoihin. Fysicin valmennuksessa riittävän liikkuvuuden ja liikehallinnan omaaminen luo pohjan toimivan kehon ja hyvän suorituskyvyn kehittämiselle.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Functional Core, Voimakas keho

HEIDI  VAINIO

Heidi on aktiivinen kuntonyrkkeilijä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kuntonyrkkeily

Heidi Vainio

JUHO VALAMAA

Ammattilaisvapaaottelija, otellut ammattilaisena vuodesta 2011 asti.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vapaaotteluun tutustuminen

RENE  VALTONEN

Renelle on vahva koulutus- ja kokemustausta liikunta-alalta. Hän työskentelee niin huippu-urheilijoiden kuin terveysliikkujienkin kanssa auttaen heitä pääsemään tavoitteisiinsa. Rene haluaa tarjota valmennettavilleen liikunnasta elämyksen, johon kuuluu niin naurua kuin rajojen ylittämistäkin. Rene on yksi Mentor Turku -kuntosalin perustajista. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Total Body, Functional Circuit

Timo Kujanen ja Rene Valtonen
Susanna Varsanpää

SUSANNA VARSANPÄÄ

Susanna Varsanpää on ansioitunut Les Mills -kouluttaja ja Reebok-lähettiläs, jonka lajeja ovat BODYPUMP®, BODYSTEP®, BODYATTACK® ja BODYBALANCE®. Hänen tunneillaan pääset takuulla tekemään hyvän treenin ja pitämään hauskaa rennossa tunnelmassa fantastisesta musiikista nauttien. Susanna on ihanan avoin ja sosiaalinen ja valloittaa sydämiä niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Body Attack

ESSI VARTIAINEN

Pitkään liikunta-alalla työskennellyt Essi nauttii edelleen eniten ryhmäohjaamisesta ja sen tuoma tsemppi valtaa salit! Aito persoona laittaa paitsi kroppansa myös itsensä likoon hyvällä huumorilla. Iloista energiaa pursuava kokenut ja monipuolinen ohjaaja saa sinut takuulla nauttimaan liikkumisesta ja ylittämään aina itsesi!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Feel The Shape!

Essi Vartiainen

JARKKO VEIJOLA

Olen Fitfarmin PT-koulutuksen käynyt ja omaan yli 20.n vuoden salikokemuksen ja 6:n vuoden ohjaajakokemuksen. Toimin Jari "Bull" Mentulan pyörittämässä AllOut valmennusryhmässä ohjaajana sekä Satakunnan alueen vastuu- ja voimavalmentajana. Päätoimisesti toimin PT:nä Satakunnan alueella ja tarkemmin Raumalla. Kilpailu-uraa on kehonrakennuksesta SM2018, Iron Rebel Show, Tanska 2018 sekä PCA Finland 2018.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: BootyBump

Jarkko Veijola

TIINA VEIJOLA

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: BootyBump

Tiina Veijola
Jonna Westerberg

JONNA WESTERBERG

Jonna on valmentaja ja ohjaaja, joka ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funkitionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: TehoNaiset

MARIANNA YLINAMPA

Marianna Ylinampa on turkulainen liikunta-alan ammattilainen. Päätyökseen Marianna toimii liikuntapal-veluvastaavana erityislasten ja -nuorten liikunnan parissa. Mariannalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta Elixia Triviumissa ja Personal Trainerinä. Marianna on ohjannut monia ryhmäliikuntatunteja/konseptitunteja kovemmista, fyysisistä rauhallisempiin body and mind -tunteihin. Marianna on ohjaajana energinen sekä samalla sopivan rauhallinen, asiakkaat huomioiva ja innostava ohjaaja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Groovy Yoga

Marianna Ylinampa
Marika Kumlander, Teresa Zapater & Mari Sonck

TERESA ZAPATER

Olen 45v aerobic ohjaaja M&M Kuntotalolla, Espanjasta muuttanut Suomeen 11v. Olen iloinen ja energinen ihminen, rakastan tanssia ja antaa iloa muille. Olen ollut ryhmäliikunnan ohjaaja noin 23v

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Let's Party

MIKKO ÄIKÄS

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula perustivat vuonna 2015 Turun ensimmäisen Personal training -studion, joka keskittyy ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Personal trainingin, ravintovalmennuksen sekä työhyvinvointipalveluiden kautta. Kasvuvauhti on ollut huimaa, sillä nykyään Studio Onen tiimissä on 13 rautaista ammattilaista, valmennuksien sijoittuessa uniikkeihin tiloihin Turun Logomossa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kuntoilumuoto kaikille: personal training

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula