Sporttinen ilta Raision Auto-Centerissä 10.2.2020

 

SuperTreenit ja Toyota Auto-Center Raisio kutsuvat sinut ilmaiseen hyvän olon iltaan ma 10.2.2020 klo 18.30-21.00 Raision Toyota Auto-Centeriin (Allastie 2, Raisio).

 

Illan aikana luvassa on liikuntaa, pikkupurtavaa ja kotiinviemisiksi pieni yllätystuote.

 

Illan liikuntaosuuden ohjaa Hanna Mäntylä miehensä Janne Rauhalan kanssa ja treeni on teemalla "Kaksin aina vahvempi". Tule siis nauttimaan treenistä yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa. 

 

Ilmoittautuminen alkaa ma 27.1. klo 16. Mukaan mahtuu 200 nopeinta ilmoittautunutta. Paikat ovat aiempina vuosina täyttyneet nopeasti, joten jos haluat mukaan, toimi heti, kun ilmoittautuminen aukeaa! 

 

Tervetuloa!

 

SuperTreenit-tiimi ja Toyota Auto-Center Raisio

 


 

Tapahtuma on täynnä. Kiitos suuresta kiinnostuksesta tapahtumaa kohtaan!

Myös jonotuslista tapahtuman on täynnä. 

 


 

HANNA MÄNTYLÄ & JANNE RAUHALA

Treenin vetää valmentaja Hanna Mäntylä, apunaan miehensä Janne  Rauhala. Hanna toimii personal trainerina ja ryhmäliikuntavastaavana  toiminnallisella salilla TFW Turussa. Training for Warriors yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun kokonaisvaltaiseksi treenifilosofiaksi. Meille  tärkeää on luonnollinen liike ja liikkumisen ilo! Hannan palveluihin kuuluu henkilökohtaiset valmennukset, ryhmävalmennukset, urheilijoiden fysiikkavalmennus sekä ravintovalmennukset. Janne toimii työhyvinvoinnin parissa Spartan Academylla ja on myös koulutettu personal trainer.

Tulkaa laittamaan sydämet sykkimään yhdessä kaverin tai puolison kanssa!