Hyvän olon ilta Naantalin Aurinko Golfissa

SuperTreenit ja Naantalin Aurinko Golf kutsuvat Sinut liikunnalliseen Hyvän olon iltaan ti 17.5.2022 klo 18.00-20.30 kauniille Aurinko Golfin viheriöille Naantaliin (Vengantie 58). Tapahtuma on maksuton. 

 

Illan ohjelmassa on luvassa rentoa tutustumista golfin saloihin sekä valintasi mukaan joko Tanja Heleän ohjaama Liikepariharjoitus tai Taru Montanarin ohjaama Korsetti Kuntoon - keskivartaloon liikkuvuutta ja voimaa. Kotiinviemisiksi kaikki osallistujat saavat yllätyskassin. 

Paikat ovat aiempina vuosina täyttyneet nopeasti, joten toimi pian.

 

Tervetuloa!  

SuperTreenit-tiimi & Naantalin Aurinko Golf

 

 

Ilmoittautuminen SuperTreenien ja Naantalin Aurinko Golfin hyvän olon iltaan ti 17.5.2022

*
*
*
*
*
*

Tietosuojaseloste


Valitse alta, kumpaan ryhmäliikuntatuntiin osallistut mielummin.

Pyrimme huomioimaan toiveet, mutta täytämme ryhmät tasaisesti, joten varaudu osallistumaan kumpaan treeniin tahansa.

*

Tarkistathan, että antamasi sähköpostiosoite on oikein, sillä sinne saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi ja lisää infoa illasta lähempänä tapahtumaa.

Tällä lomakkeella ilmoitat yhden henkilön kerrallaan tapahtumaan. Jos haluat ystäväsi mukaan, ilmoitathan hänet tapahtumaan erikseen hänen omilla tiedoillaan tai pyydät häntä ilmoittautumaan itse.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

 

 

TANJA HELEÄ

Olen Heleä Trainingin perustaja ja yrittäjä, 48 vuotias raisiolainen auktorisoitu personal trainer, TRX-ohjaaja, juoksuohjaaja ja Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja, lisensoitu Psyykkinen valmentaja ja Urheiluravitsemuksen perusteet opiskellut ultrapolkujuoksija. Heleä Training tarjoaa monipuolisesti liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita Turun seudulla.

Tarinani valmentajaksi voisi olla suoraan asiakastarinasta, joka tekeekin minusta hyvän valmentajan sinulle, joka mietit mistä lähteä liikkeelle. Osaan ottaa huomioon hektisen arjen ja sen tuomat haasteet, ojennan mielummin sinulle porkkanan kuin käskytän, mutta silti vaadin asiakkailtani sitoutumista treeneihin ja valmennukseen.

Voit tutustua minuun:
www.personaltrainerturku.net
www.facebook.com/heleatraining
www.instagram.com/helea_training
www.instagram.com/tanjahelea

 

LIIKEPARIHARJOITUS

Liikepariharjoituksena toteutettava lihaskuntoharjoitus ulkona. Harjoitus on tarkoitettu kaikentasoisille treenaajille, myös aloittelijan on helppo tulla mukaan. Harjoituksessa tulemme tekemään liikkeitä kehonpainolla, sekä vastuskuminauhaa hyödyntäen, niin seisoma-asennossa kuin makuulla maan tasalla.

 

 

 

 

TARU MONTANARI

Olen toiminut päätoimisena Pilates-ohjaajana yli 13 vuotta. Vuosien varrella oma osaaminen on painottunut selkävaivojen hoitoon. Kokemusta on niin nuorten rasitusmurtumista, skolioosin konservatiivisesta kuntoutukseta kuin iäkkäiden kulumamuutoksista. Yleisimpiä ovat välilevyperäiset vaivat. Asiakaskuntaani kuuluu eri-ikäisiä lapsia, naisia ja miehiä - suurimmalla osalla on jotain selkävaivaa. Minulla on monipuolinen urheilutausta niin kilpaurheilijana (keskimatkan juoksu), valmentajana, seuratoimijana kuin urheilevan lapsen vanhempana. Minulla on erikoistumiskoulutukset urheilufysioterapiassa, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiassa. Opiskelen yliopistossa terveystieteen maisteriksi, pääaineenani on liikuntalääketiede.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Spiraalistabilaatio, Spiraalistabilaatio juoksijalle, Spiraalistabilaatio ja sauvakävely

 

KORSETTI KUNTOON - keskivartaloon liikkuvuutta ja voimaa

KeskIvartalon kiertoliikkuvuutta ja voimaa kehittävä tunti. Sopii kaikille istuma- tai toimistotyössä selkänsä kanssa kipuileville. Tunnilla harjoitellaan selkärangan ja lantion oikeaa asentoa, sekä tehdään lempeitä kiertoliikkeitä. Liikkeet tehdään pääosin seisten, muutamat harjoitteet polvillaan. Liikkeet perustuvat Pilates ja Spiraalistabilaatio-menetelmiin.