Hyvän unen ilta Tempur Brand Storessa

Järjestämme Hyvän unen illan yhdessä yhteistyökumppanimme Tempurin kanssa ke 15.3. klo 18-20 Turun Tempur Brand Storessa (Eerikinkatu 9, Turku).

Oletko miettinyt nukutko hyvin? Tyyny, patja ja  asennot ovat tärkeässä osassa hyvinvointiasi ja jaksamistasi. Illan aikana pääset keskustelemaan ja kokeilemaan juuri sinulle sopivia tyynyjä sekä huomioitavia asioita kohdallasi. Illan teema on nukkumisergonomia ja unenhuolto.

Ilta alkaa kuudelta ja tiedossa on kuohuvat, pientä purtavaa, luento, tietokilpailu, testaaminen ja kokeileminen. Lähtiessäsi saat myös pienen yllätyskassin. Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa Hyvän unen iltaan!

 

 

Ilmoittautuminen SuperTreenien ja Tempurin Hyvän unen iltaan ke 15.3.2023

Tapahtuma on nyt täynnä.

 

 

 

KAROLIINA KUJANPÄÄ, koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija

Karoliina on koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija ja pohjakoulutukseltaan liikuntaan erikoistunut opettaja. Koulutettu nukkumisergonomian ammattilainen -tutkinto antaa valmiudet auttaa henkilöitä, jotka kärsivät esimerkiksi seuraavista terveydellisistä haasteista nukkumisergonomia- tai unenhuoltolähtöisesti: niskakipu, selkäkipu, selän tai niskan jäykkyys, päänsärky, nivelongelmat, nukahtamisongelmat tai muut uniongelmat, kuorsaaminen, öiset hengityskatkokset, vireystilaongelmat, päiväaikainen väsymys ja keskittymisongelmat.