ohjaajat 2022

JAANA AALTONEN

Olen 40-vuotias liikunnanalan ammattilainen. Vaikutusalueeni on pääkaupunkiseutu. Koulutukseltani olen mm. Toiminnallisen harjoittelun personal trainer, perinteisen kuntosaliharjoittelun ohjaaja sekä ryhmäliikunta-, Pilates- ja spinning-ohjaaja. Valmennusfilosofiani mukaan onni ei löydy jalkaprässistä tai Feta-salaatista, vaan hyvinvointi on kokonaisuus. Omat suosikkiliikuntamuotoni ovat toiminnallinen harjoittelu sisältäen isot voimaliikkeet, spinning sekä erilaiset ulkotreenit kehonpaino- ja liikkuvuusliikkeineen. Mottoni: "My body is not a temple, it's an amusement park."

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Energiaa ulkotreenistä, Koko kehon circuit

 


 

Jaana Aaltonen

MARTINA AITOLEHTI

Suomalaisten naisten liikunnallisemman ja terveellisemmän elämäntavan ja hyvän itseluottamuksen puolestapuhuja Martina Aitolehti vahvistaa valmennettaviensa itsetuntoa sekä terveyttä liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla.

Kymmeniä tuhansia suomalaisia voimaannuttava valmentaja takaa onnistumisesi valmennuskokonaisuuksissaan ja resepti tähän on varsin yksinkertainen: Olipa kyse kolmen viikon napakasta puhdistuskuurista tai pidemmästä omankehonpainolla suoritettavasta valmennuskokonaisuudesta, seuraamalla Martinan ohjeita saat takuulla myös tuloksia!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: SWEAT with Martina

 


 

Martina Aitolehti

MAIKKU ALHO

Olen vahvan urheilu- ja tanssi taustan omaava liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä vuodesta 1985. Pohjakoulutukseltani liikunnanohjaaja (1984) ja koulutettu hieroja (2005). Vuonna 2011 valmistuin Somatic Pilates ohjaajaksi ja saman vuonna aukaisin oman pilates studion Paraisille. Erikoisosaamistani terveysliikunnan alalla on myös spiraalistabilisaatio. CVstäni löytyvät urheilu- ja tanssiedustukseni/saavutukseni sekä runsas ja erikoinen työhistoriani. Ne löytyvät pilatesmaikkualho.fi sivuilta kohdasta; kuka on Maikku Alho.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Jalkapohjanjumppa

 


 

Maikku Alho

LIISA ESKONEN

Liisa ja Nea Mikkola ovat helposti lähestyttäviä ja ammattitaitoisia fysiikkavalmentajia Valmennusstudio Fysiciltä, jotka pitävät huolen, että harjoittelet salilla turvallisesti ja oikein, ja osaavat varmasti antaa kehittävää palautetta ja neuvoja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Voimaa ja suorituskykyä alakroppaan, Voimaa ja suorituskykyä yläkroppaan

 


 

Liisa Eskonen

ANNA FORSMAN

Anna Forsman on ohjannut thainyrkkeilyä 15 vuotta. Hän toimii treeninvetäjänä Turku Muay Thai -salilla. Hän on myös kilpaillut lajissa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Thainyrkkeily

 


 

Anna Forsman

REYNIER GÓMEZ

Kuubasta kotoisin oleva Reynier Gómez on energinen tanssi opettaja, joka saa auringon paistamaan missä vain! Hyppää mukaan aitoihin Caribialaisiin rytmeihin, ja nauti mukaansa tempaavasta  opetuksesta! Opetus suomi/englanti. Studio Reynier Gómez on toiminut Turun keskustassa vuodesta 2015. Lisää infoa löydät facebookista: Studio Reynier Gómez

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Dancehall Reggae

 


 

ILANA GOTHONI

Astangajoogan säännöllinen harjoittaminen on tuonut elämääni henkistä ja fyysistä vakautta, voimaa ja notkeutta jo reilun 15 vuoden ajan. Harjoitus on elänyt ja mukautunut suuriinkin elämänmuutoksiin ja luottamus asentosarjoihin vain vahvistui, kun vältin onnettomuuden jälkeen vakavan selkäleikkauksen ja kuntouduin joogaharjoittelun avulla. Nykyään harjoitukseni vaihtelee päivittäisen kuntoni ja tarpeeni mukaan astangajoogasta yin joogaan. Ohjauksessani pyrin huomioimaan ihmisten erilaiset tarpeet ja kohtaamaan jokaisen mielenkiinnolla, ilolla ja empatialla. Yin jooga -tunneilla käytän usein hyväksi viulumusiikin rentouttavaa voimaa hyödyntämällä omaa erityisosaamistani ja ammattitaitoani ammattiviulistina. Harjoittelen ja ohjaan viikoittain astangajoogaa, vinyasajoogaa ja yin joogaa Astangajooga Turku ry:n salilla. Lisää infoa: astangajoogaturku.org

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Astanga, Yin Yang

 


 

Ilana Gothoni

MARIE HANKALAHTI

Hei! Olen ammatiltani liikunnanohjaaja mutta työkokemusta löytyy useammalta alalta. Ryhmäliikunnanohjaajan roolissa olen viihtynyt  useamman vuoden etelän lämmössä sekä Turun Elixian keskuksissa, jossa edelleen jatkan ohjauksiani. Usean koulutuksen  käyneenä olen saanut ohjata laajasti kaikkea kehonhuollosta sykkeennostotunteihin. Parasta liikunnassa on monipuolisuus.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Workout of the week

 


 

Marie Hankalahti

TANJA HELEÄ

Olen Heleä Trainingin perustaja ja yrittäjä, 48 vuotias raisiolainen auktorisoitu personal trainer, TRX-ohjaaja, juoksuohjaaja ja Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja, lisensoitu Psyykkinen valmentaja ja Urheiluravitsemuksen perusteet opiskellut ultrapolkujuoksija. Heleä Training tarjoaa monipuolisesti liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita Turun seudulla.

Tarinani valmentajaksi voisi olla suoraan asiakastarinasta, joka tekeekin minusta hyvän valmentajan sinulle, joka mietit mistä lähteä liikkeelle. Osaan ottaa huomioon hektisen arjen ja sen tuomat haasteet, ojennan mielummin sinulle porkkanan kuin käskytän, mutta silti vaadin asiakkailtani sitoutumista treeneihin ja valmennukseen.

Voit tutustua minuun:
www.personaltrainerturku.net
www.facebook.com/heleatraining
www.instagram.com/helea_training
www.instagram.com/tanjahelea

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Liikepariharjoitus, Porrastreeni

 


 

Tanja Heleä

SANNA-MARIA HELLSTEN

Sanna-Maria on PilateSM-studion omistaja ja Peak Pilates(R)-organisaation Suomen Master Instructor. Hän on harrastanut pilatesta nuoruudestaan asti ja vuonna 2017 hän aloitti ohjaajauransa klassisen pilateksen parissa. Pilateksessa Sanna-Mariaa kiehtoo erityisesti se, miten kaikki liikkeet ja laitteet ovat liityksissä toisiinsa ja luovat näin kokonaisvaltaisen liikesysteemin, jonka hyötyjä on vaikea olla huomaamatta. Pilates alkuperäisessä muodossaan valloittaa mukaansa; mitä enemmän sitä harrastat, sitä enemmän se sinua haastaa. Tällä matkalla Sanna-Maria kannustaa sinua eteenpäin ja haastaa ylittämään itsesi.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Klassinen pilates, Reformerpilates matolla

 


 

Sanna-Maria Hellsten

FABRICIO HERNANDEZ

Fabricio Hernandez eli Fade on lähtöisin Nicaraguasta, joten lattarirytmit ovat hänellä veressä. Hän on tanssinut koko elämänsä, esiintynyt ja ohjannut lattaritansseja. Fabe on myös DJ, jonka bileissä soi monipuolinen kattaus parasta latinomusiikkia. Ohjaajana hän on mukaansatempaava, energinen ja hauska.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Baila como Loco

 


 

MARI HIMANKA

Mari Himanka on lietolainen liikunta-alan yrittäjä. Marin ohjaustyyli on rento ja persoonallinen. Ohjauskokemusta Marille on kertynyt 30 vuotta. Asiakaskunta koostuu työ- ja seniori-ikäisistä naisista ja miehistä. Erityisen kiinnostunut Mari on kehoa ja mieltä huoltavasta, rentouttavasta ja avaavasta liikuntamuodoista ja hän on kehittänyt tähän oman hieronnan, joka on ohjattua kehonhuoltoa hieronnan ohessa. Erilaisten työpaikkaliikuntatuokioiden ja luentojen järjestäminen asiakkaan toiveiden mukaisesti on Marille mieluista työtä. Tuntitarjonnassa keväällä ja kesällä on hierontojen lisäksi mm. monipuolista kehonhuoltoa, porrastreenejä, pururatatreeniä, äänimaljarentoutusta MarinMetodeihin pääset tutustumaan osoitteessa
www.marinmetodit.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kehon- ja mielenhuoltoa guashaillen

 


 

Mari Himanka

LAURA HÄKKILÄ

Olen koulutettu Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja ja päivätyössäni Raision Jumpparien seurakoordinaattori. Personal Trainerin työssä erityisosaamisaluetta on aloittelijoiden kuntosaliharjoittelu, perustekniikoiden opettaminen ja elämäntapamuutokset.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Ryhtiliike

 


 

Laura Häkkilä

TIINA HÄMÄLÄINEN

Olen Tiina, nykyisin maaseudulla asusteleva ryhmäliikunnan ja tanssin ohjaaja.  Minun tuntini tunnetaan energialatauksesta, joka tarttuu (varoitus!). Mielestäni liikunnasta pitää saada kicksejä, tunteita ja kylmiä väreitä. Niitä on luvassa meikäläisen Supertreenien T.I.I.N.A -tunnilla. Ihana nähdän teitä kaikkia taas!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: T.I.I.N.A.

 


 

Tiina Hämäläinen

JULIA JOKINEN

Olen turkulainen yrittäjä ja ryhmäliikuntaohjaaja Elixialla. Pienestä pitäen voimistelu ja monipuolinen liikunta ovat olleet osa elämääni. Joukkuevoimistelun tultua päätökseen heräsi intohimo tanssiin. Ryhmäliikuntaohjaajana keskityn tanssipainotteisiin tunteihin, joissa parasta on arjesta irtautuminen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Love2Dance

 


 

Julia Jokinen

SUSANNA JUNTUNEN

Susanna Juntunen: Suositun #kotitreenijengi n perustaja, valmentaja ja somevaikuttaja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: HIIT-treeni

 


 

Susanna Juntunen

MINNA KARESLUOTO

Tanssitaiteen maisteri ja Pilates-ohjaaja Minna Karesluoto on monipuolinen tanssitekniikan, liikeilmaisun ja kehonhuollon opettaja. Koulutuksensa hän on saanut Kuopion konservatoriosta, Turun AMK:sta ja Teatterikorkeakoulusta. Osaamistaan hän on täydentänyt mm. Lontoossa, Wienissä, Budapestissä, sekä lukuisilla kotimaisilla lyhytkursseilla ja mestarityöpajoilla. Vuodesta 1991 lähtien hän on työskennellyt Turun seudulla aluksi freelancer tanssija/opettajana ja vuodesta 1997 lähtien opetustyössä Turun AMK:n taideakatemiassa esittävän taiteen parissa. Taideakatemian sirkuskoulutuksesta vastaavana Karesluoto on toiminut 2004 lähtien. Karesluodolle tanssinopetuksessa on tärkeää etsiä dialogia mielen ja kehon välille, löytää yhteys hengityksen ja liikkeen välille sekä pyrkiä löytämään taloudellinen tapa liikkua. Tanssi opettaa itsetuntemusta ja kehollista sanatonta kieltä, jota ymmärtämällä voidaan rakentaa luottamusta erilaisten ihmisten välille.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Tap dance

 


 

LAURA KIISKILÄ

Assi Väisänen ja Laura Kiiskilä ovat kaksi tanssinopettajaa Tanssistudio All-Starilta, jotka ovat innostuneet K-popin säkenöivästä maailmasta. Molemmilla on pitkä kokemus erilaisten tanssityylien opettamisesta. Tällä hetkellä he pitävät All-Starilla mm. K-pop-tunteja harrastajille ja pyörittävät esittävää tanssiryhmää. Kaksikko on tehnyt myös materiaalia omalle YouTube-kanavalleen, josta sinäkin voit opetella suosittuja K-pop-koreografioita tutoriaalien avulla.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: K-Pop Cover

 


 

Assi Väisänen ja Laura Kiiskilä

MARIA KIM

Maria on Kamikaze Aerial Dance Studion perustaja ja on harrastanut jo pitkään tankotanssia, johon kuuluu akrobaattisia temppuja niin tangolla kuin lattialla. Pienempänä Maria harrasti tanssia ja akrobatiaa ja temppuilu on vienyt mennessään myös aikuisena. KADS:lla Maria ohjaa tankotanssia ja akrobatiaa niin lapsille kuin aikuisille alkeistason tunneista haastavan tason tunteihin sekä koreografiatunteja. Tanssillisesta taustastaan johtuen Maria panostaa tunneillaan liikkeiden sulavuuteen ja jatkuvuuteen hauskanpitoa unohtamatta. Ohjaajana Maria on kannustava ja haastaa oppilaitaan kokeilemaan jotakin uutta joka kerta

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Acrobatics start

 


 

SARI KOISTINEN

Tanssiminen on kuulunut elämääni pikkutytöstä asti ja vaikka tanssilajit ovat vaihtuneet useaan otteeseen, niin yksi asia ei ole muuttunut koskaan; se ilo ja fiilis, minkä liikkeen ja musiikin kombo saa aikaan! Kilpatanssilattioiden kautta päädyin aikanaan myös lattaritanssien pariin  ja erityyppisiä lattaritanssitunteja olenkin ohjannut kaiken ikäisille liikkujille jo yli 10 vuotta. Tärkeintä minulle on, että tunneillani ihmiset pääsevät pois liiasta suorittamisesta ja jokainen pääsee nauttimaan tanssimisen tuomasta ilosta ja koko kehon endorfiiniryöpyistä- loistavan musiikin tahdissa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fiesta Moves

 


 

Sari Koistinen

KAROLIINA KOIVISTO

Karo on iloinen ja energinen lietolaisen liikuntakeskus Kaisakin toiminnanjohtaja. 
Hän on liikunta-alan ammattilainen, joka on ohjannut ryhmäliikuntaa ja tanssia 20 vuotta. Hän tekee työtään intohimolla ja rakkaudella.  Karo on personal trainer, ryhmäliikunnanohjaaja, tanssivalmentaja ja -koreografi. Hänen valmentamansa tanssijoukkueet ovat mm. edustaneet Suomea maailmalla kansainvälisissä tanssi- ja voimistelutapahtumissa kuten World Gymnaestradassa. www.kaisakki.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho

 


 

Karoliina Koivisto

JORI KOTA-AHO

Olen televisiostakin tuttu PT Jori ja asun Mäntsälässä perheeni kanssa johon kuuluu rakas vaimoni ja meidän kaksi ihanaa lastamme. Vapaa-aikana nautimme tehdä kaikenlaista yhdessä perheenä.

Kutsumukseni: Aloitin valmentamisen 17-vuotiaana. Olen unelma-ammatissani, sillä saan auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän oman potentiaalinsa. Omina vahvuuksinani ovat monipuolinen kehon liikuttaminen (etenkin kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen), ohjelmointi, alipalautumistilan hoitaminen sekä vegaaniruokavalion koostaminen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Liikkuvampi sinä

 


 

Jori Kota-Aho

MARIKA KUMLANDER

Olen kokenut ryhmäliikunnanohjaaja, joka on ohjannut erilaisia tunteja monenlaisista LesMills-lajeista koreografisiin ja toiminnallisiin jo yli 20 vuotta. Erityisen lähellä sydäntäni on oma kuntotanssituntini PartyFit, joka on riemastuttanut ohjaajaa ja toivottavasti asiakkaitakin jo pian kymmenen vuotta. Toiselta ammatiltani olen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, mutta pilkuntarkkuus näkyy liikuntatunneilla lähinnä musiikin käsittelyssä ja freestyle-tuntien koreografioissa. Liikunta ja tanssi kuuluvat kaikille tyylistä riippumatta!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Partyfit

 


 

Marika Kumlander

HELI KURTTILA

Moikka! Nimeni on Heli Kurttila ja liikuttajana minua voinee kutsua jo konkariksi, sillä olen todella pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer. Kun minua taas kysyttiin mukaan SuperTreeneihin, innostuin heti enkä epäröinyt hetkeäkään! Vuosikymmenienkin jälkeen haluan jakaa liikunnan iloa, motivoida ja auttaa ihmisiä löytämään sen kaiken, mitä liikunta meille voi antaa. Minut tunnetaan urheiluhulluna, joka laittaa itsensä täysillä likoon aina, kun ohjaan niin ryhmiä kuin yksilöitä, oli kyseessä mikä laji tahansa. Täydellä sydämellä - aina! Ohjaan sisäpyöräilyä, toiminnallista treeniä, LesMills-tunteja ja kaikenlaisia vapaan koreografian tunteja. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vatsa-peppu, Syvävenyttely

 


 

Heli Kurttila

LIISA LAIKKO

CrossFit valmentaja ja fysioterapeutti (CrossFit Huntti & My Power Fix)

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: CrossFit

 


 

Liisa Laikko

TIIA LAINE

Iloa ja energiaa jakava ohjaaja, jolle erityisesti erilaiset tanssilliset tunnit ovat lähellä sydäntä. Vuodesta 2007 alkaen ohjauskokemusta on kertynyt erilaisilla seuroilla sekä monien tuntien parissa. Tärkeintä ohjauksissa: matala kynnys, hauskanpito sekä hyvä musiikki! Tiian ohjauksissa voi päästää oman sisäisen Beyoncen vapaaksi ja hypätä liikkeen vietäväksi.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Tanssitabata

 


 

Tiia Laine

MARKUS LEHTONEN

Kiropraktikko Markus Lehtosella on yli kahdenkymmenen vuoden laaja kokemus terveyteen liittyvistä asioista. Nykyään Markus toimii Kiropraktikkona hoitaen ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Sitä ennen hän on toiminut Liikunnan ohjaajana ja Personal Trainerina useita vuosia.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kiropraktikon selkärankajumppa

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Metabolinen syndrooma ja sen kahdeksan taustatekijää

 


 

Markus Lehtonen

KIRSI-MARIA LEMPINEN

Kirsi-Maria Lempinen vesiliikunnan moni-osaaja. Toimin pääasiallisesti Uintikeskus Ulpukassa ohjaajana ja liikutan siellä asiakkaita vauvasta vaariin veden loiskuessa!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: HIIT –sykkeet kattoon ja vesi loiskuu!

 


 

SUSANNA LEPPÄMÄKI

Olemme Susanna Leppämäki ja Ida Viitala ja vedämme ryhmävalmennuksia ja treenejä Turussa sisällä ja ulkona. Filosofiamme mukaan hyvää treeniä ja terveellisiä elämäntapoja on mahdollista vaalia ympäri vuoden sääolosuhteista huolimatta! Rakastamme itse monipuolista liikuntaa ja kokeilemme innokkaina uusia treenejä. Ida treenaa tällä hetkellä triathlonin puolimatkalle ja Susannalla on tähtäimessä puolimaraton. Tule seuraamaan meitä Instagramissa @ymparivuoden!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Monipuolinen ulkotreeni

 


 

Ida Viitala ja Susanna Leppämäki

JANNI LINDGREN

Janni Lindgren is a Les Mills Nordic TRAINER and PRESENTER for BODYJAM®, SH'BAM® and LES MILLS BARRE™. She is also a GRIT® Coach and Reebok and Polar Brand Ambassador. Janni is a passionate Presenter who brings out the fun in the moves and in music. She wants to share her passion towards expression and make participants fall in love with dancing. With her smile, energy and inspirational way of moving Janni lights up any space.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Les Mills BODYJAM®, Les Mills SH’BAM®  

 


 

Janni Lindgren

JAANA LILJA

Heippa! Olen työskennellyt liikunnan parissa jo yli kymmenen vuotta. Nautin suuresti työstäni liikuttaa ihmisiä kohti terveellisempää elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ilo sekä hauskanpito ovat mielestäni oleellinen osa treeniä, tehokkuudesta tinkimättä. Supertreeneissä meillä onkin upea mahdollisuus päästä yhdessä heittäytymään liikunnan ja tekemisen meiningin riemuun!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fun & Fabulous, Ryhtiä, liikkuvuutta ja voimaa

 


 

Jaanan Lilja

SAMULI LINDSTRÖM

Samuli Lindström on harrastanut ja ohjannut thainyrkkeilyä yli 20 vuotta. Samuli on kaksinkertainen thainyrkkeilyn Suomen mestari.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Thainyrkkeily

 


 

Samuli Lindström

TOMMI LOIMOVUORI

Pitkän kamppailulajikokemuksen omaava erityisopettaja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Tekniikoita ja asennetta itsepuolustustilainteisiin

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Pelonhallinta ja itsepuolustus

 


 

HANNA MANNINEN

Hanna on BASI Pilates Akatemian toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa matto- ja laitepilatesta sekä toimii BASI Pilates Comprehensive Teacher Trainingissa apuopettajana. Hanna on peruskoulutukseltaan FM ja liikunnan aineenopettaja, ja hän opiskelee parhaillaan fysioterapiaa Turun ammattikorkeakoulussa. Hanna on opiskellut BASI Pilatesta Master 1 -tasolle saakka ja lisäksi Hannalla on taustalla PilatesHealth opinnot Suomen Terveysliikunta-instituutista ja Reformer ohjaajakoulutus Somatic Studiolta. Hanna opiskelee parhaillaan BASI Principal Faculty Natascha Eyberin johdolla BASI Pilates kouluttajaksi. Hannalle pilateksessa on tärkeää keskittynyt ja tarkka työskentely. Hän nauttii siitä, että asiakkaat saavat pilatesliikkeitä tekemällä oivalluksia omasta kehostaan. Pilates on Hannalle myös elämäntapa ja hän on iloinen kaikista pitkäaikaisista asiakas- ja ystävyyssuhteista, jotka hän on solminut pilatesuransa aikana.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: BASI Pilates BALA-lisäpainoilla

 


 

Hanna Manninen

ANNE-MARI MIKKILÄ

Anne-Mari Mikkilä tarjoaa yrityksensä Mindanne puitteissa joogaa, henkilökohtaista sekä ryhmävalmennusta ja äänimaljarentoutusta Turun alueella niin yksityishenkilöille, ryhmille kuin yrityksille työhyvinvoinnin palveluna, ideana viedä palvelu asiakkaan luo. Anne-Marilla on vuosien tausta personal trainerina ja ryhmälikuntaohjaajana. Hän haluaa auttaa ihmistä yksilöllisesti parantamaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia ja tuntee olevansa kutsumusammatissa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Äänimaljarentoutus

 


 

Anne-Mari Mikkilä

NEA MIKKOLA

Nea ja Liisa Eskonen ovat helposti lähestyttäviä ja ammattitaitoisia fysiikkavalmentajia Valmennusstudio Fysiciltä, jotka pitävät huolen, että harjoittelet salilla turvallisesti ja oikein, ja osaavat varmasti antaa kehittävää palautetta ja neuvoja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Voimaa ja suorituskykyä alakroppaan, Voimaa ja suorituskykyä yläkroppaan

 


 

Nea Mikkola

TARU MONTANARI

Olen toiminut päätoimisena Pilates-ohjaajana yli 13 vuotta. Vuosien varrella oma osaaminen on painottunut selkävaivojen hoitoon. Kokemusta on niin nuorten rasitusmurtumista, skolioosin konservatiivisesta kuntoutukseta kuin iäkkäiden kulumamuutoksista. Yleisimpiä ovat välilevyperäiset vaivat. Asiakaskuntaani kuuluu eri-ikäisiä lapsia, naisia ja miehiä - suurimmalla osalla on jotain selkävaivaa. Minulla on monipuolinen urheilutausta niin kilpaurheilijana (keskimatkan juoksu), valmentajana, seuratoimijana kuin urheilevan lapsen vanhempana. Minulla on erikoistumiskoulutukset urheilufysioterapiassa, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiassa. Opiskelen yliopistossa terveystieteen maisteriksi, pääaineenani on liikuntalääketiede.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Spiraalistabilaatio, Spiraalistabilaatio juoksijalle, Spiraalistabilaatio ja sauvakävely

 


 

Taru Montanari

MINNA NERG

Minna Nerg on Jyväskylästä kotoisin oleva laaja-alainen tanssija ja tanssinopettaja, joka opettaa nykyään tanssia Tanssistudio Flamassa Turussa. Hänen päälajinsa ovat urbaanit afrikkalaiset tanssit ja nykytanssi, mutta hänellä on myös yksi jalka tukevasti karibialaisten tanssien maailmassa (salsa, reggaeton, dancehall).

Opettajana Minna pyrkii sekä innostamaan että kannustamaan ja katsoo, että jokaisella on mahdollisuus ylittää tanssin kautta rajojaan sekä kyky oppia jotain aivan uutta. Tanssilajista riippumatta Minna tahtoo tanssia suurella sydämellä ja välittää tätä tanssin iloa eteenpäin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja:  Afrobeats

 


 

Minna Nerg

HARRI NIEMI

Harri ohjaa BASI Pilates akatemialla mattopilatesta. Hän toimii myös Oasis studiolla hierojana ja personal trainerina. Harrilla on mittava repertuaari erilaisia liikunta- ja kehonhuoltoalan koulutuksia. Hänellä on Peak-, Somatic- ja BASI Pilateksen mattopilateskoulutukset, Hierojan Erikoisammattitutkinto sekä mm. urheiluhierojan, Kajavaterapian, Logopedian ja NLP:N opintoja. Harrin ohjaus on mutkatonta, ja liikkeet pyritään tekemään huolellisesti ja kiirehtimättä. Harrille on tärkeää auttaa asiakkaitaan löytämään heille sopiva tapa harjoitella. Jokaisessa kehossa on erilainen historia liikettä, johon on mielenkiintoista löytää sopiva yhdistelmä liikettä ja lepoa. Pilateksessa Harria kiehtoo liikkeen puhtaus ja rauhallisesta tekemisestä syntyvä vastus ja polte. Harrin ohjauksessa ei hosuta, vaan nautiskellaan sopivasti raskaistakin liikkeen vaiheista.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: BASI Pilates & Stretching

 


 

JUULIA NIEMI

Juulia on liikunnanohjaaja, jolle tanssi on ollut aina osa elämää. Varsinkin show-, jazz- ja nykytanssi sekä latinalaiset tanssit sekä teatteri ja musikaalit ovat lähellä hänen sydäntään, mikä näkyy myös tunneilla. Tanssin- ja liikunnanohjaajan työstä Juulialla on päälle kahdenkymmenen vuoden kokemus, minkä aikana hänestä on kehittynyt rempseä, huumorintajuinen, mutta myös tunnista riippuen vaativa ohjaaja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Baila como Loco ja Chicago

 


 

IISA NIEMI

Tanssi on minulle niin paljon enemmän kuin työ. Se on elämäntapani, kotikulttuurini, vakaumukseni, intohimoni ja sydämeni kieli. Tanssinopetuskokemusta on kertynyt jo yli 15 vuoden ajalta ja yhä edelleen koen, että opin jatkuvasti tanssista, liikkeestä ja opetustyöstä jotain ihan uutta ja ihmeellistä. Olen pohjakoulutukseltani fM ja opiskellut kasvatuspedagogiikkaa, tanssipedagogiikkaa, tanssin- ja liikkeen tutkimusta, sekä tanssinopettajan koulutusohjelmassa Turun AMK:ssa. Eniten oppia koen kuitenkin saaneeni itse monipuolisesti työkentällä toimien.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Commercial Street

 


 

PIIA NIEMINEN

Piian HELMI-treenit ovat pyörineet Naantalin kauniissa maisemissa jo kolmisen vuotta. Tehokasta treeniä raikkaassa ulkoilmassa rennolla fiiliksellä. Piia on reilu nelikymppinen tsemppari, joka nauttii tuottaessaan ihmisille hyvää oloa ja energiaa liikunnan avulla.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Minikuminauhatreeni

 


 

Piia Nieminen

TONI NOUSIAINEN

CrossFit valmentaja ja salinomistaja (CrossFit Huntti)

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: CrossFit

 


 

Toni Nousiainen

JONNA NYKÄNEN

Joogaohjaaja Jonna Nykänen on opettanut joogaa vuodesta 2015 lähtien. Jonna on fysioterapeuttiopiskelija ja psykosomaattinen hengitysohjaaja. Jonnaa on sanottu lempeäksi, kehopositiiviseksi ja varmaksi ohjaajaksi, joka kunnioittaa jokaista osallistujaa sellaisena kuin hän on. Jonnan ohjauksessa keskeistä on meditatiivisuus, hengityksen roolin korostaminen, yksilöllisen harjoituksen tukeminen sekä stressinhallinta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Joogaa hermostolle, Vuodenajan jooga

 


 

Jonna Nykänen

CHRISTIAN OLKKOLA

Olemme CM Training Personal Trainerit, Christian Olkkola ja Maria Saarela. Meillä on toiminnallinen kuntosali turussa, missä valmennamme asiakkaitamme kohti parempaa fyysistä kuntoa. Olemme helposti lähestyttäviä, iloisia, ammattitaitoisia ja sopivalla tavalla tiukkoja. Koulutuksia on vuosien varrella kertynyt meille molemmille pitkä liuta. Olemme valmentaneet yhteensä yli 1300 tuntia yksilöohjausta, näkemys erilaisten ihmisten kehoista on todella laaja. Ohjaamme myös viikottain ryhmäliikuntaa. Meille on tulossa laadukas verkkovalmennus, mistä saat pienen maistiaisen kun tulet meidän CM Training kiinteytys tunnille. Treenaus on kanssamme tehokasta ja hauskaa, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kiinteytys

 


 

Christian Olkkola ja Maria Saarela

TIIA PIRTTIMÄKI

Olen vuonna 2019 Eerikkilän Urheiluopistosta valmistunut luonto-&eräopas, liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen ohjannut reilun parin vuoden aikana viikoittain mm. Töölönlahdella&Suomenlinnassa ja nyt viimeisimpänä Turun Urheilupuistossa. Lisäksi valmennan myös Kuntokeskus Liikun salilla Forssassa&Turun alueella. www.samoillapoluilla.com

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Ulkotreenit luonnossa

 


 

Tiia Pirttimäki

JUKKA RAJALA

Jukka Rajala on yksi Suomen suunnannäyttäjiä kehonpainoharjoittelun ja monipuolisen liikkumisen saralla. Hän kehitti mm. Suomen ensimmäisen Bodyweight Training -ohjaajakoulutuksen ja avasi ensimmäisen Movement-salin. Lisäksi Jukka on kirjoittanut kehonpainoharjoittelusta ja käsilläseisonnasta yhteensä kolme kirjaa, sekä tehnyt useita erittäin suosittuja verkkovalmennuksia aiheista. 

Jukka on toinen Movement Stickin kehittäjistä ja hänen vastuullaan on ollut ennen kaikkea harjoittelusysteemin kehittäminen, jota hän tulee opettamaan kansainvälisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Movement Stick Training

 


 

Jukka Rajala

JANICA RAUMA

Olen Turun Urheiluliittoa edustava kestävyysjuoksija ja juoksuvalmentaja. Juossut olen aina ja valmentanutkin jo kymmenen vuotta. Valmentamisen aloitin kuntoilijoista, mutta nykyään valmennan myös kilpajuoksijoita ja itseäni. Valmennettavien joukossa on siis ollut niin aloittelijoita kuin kansainvälisen tason urheilijoitakin. Itsekin ajattelin vielä palata kansainväliselle tasolle myös juoksijana. Supertreenien ohella oppiini pääsee myös PNM-juoksukoulussa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juoksutekniikan perusteet ja Juoksijan teho-alueet

 


 

Janica Rauma

GUILHERME REIS

Guilherme Reis on hyväntuulinen liikunta-alan ammattilainen, joka on toiminut ryhmäliikunnanohjaajana ja personal trainerina 12 vuotta. Gui on kotoisin brasiliasta, mikä näkyy hänen ihmisläheisyydestään ja rennon ammattimaisesta otteestaan. Ryhmäliikuntaa ohjetessaan Guille on tärkeintä että jokainen pääsee liikkumaan ja lähtee tunnilta hyvillä mielin. Guin ohjelmistosta löytyy Les Mills BODYCOMBAT®, BODYPUMP®, BODYATTACK®, SH`BAM®, SPRINT®, RPM®, THE TRIP™ ja GRIT® SERIES. Gui on ollut mukana Les Mills Nordic -kouluttajatiimissä vuoden 2018 alusta. Ennen työskentelyään ryhmäliikunnan parissa, Gui oli kilpauimari. Guillä onkin myös oma yritys joka keskittyy uinnin valmennukseen ja erilaisiin outdoor-aktiviteetteihin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Les Mills BODYCOMBAT®, Les Mills SH’BAM®

 


 

Guilherme Reis

ANTON ROMANOV

Anton nauttii tanssimiseta ja maustaa tuntinsa persoonallaan! Hänen tunnilla ei voi välttyä naurulta, hieltä eikä viekottelulta. Anton on innokas, positiivinen ja iloinen. Hänen tunneilla on aina bileet!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Zumba®

 


 

Antonio Romanov

JESSI ROUSKU

Jessi on turkulaisen tanssikoulu funkyn perustaja ja pitkän opettajauran omaava tanssin ja liikunnan ammattilainen. Tunneillaan hän haluaa jakaa iloa ja energiaa sekä kannustaa jokaista löytämään oman tavan liikkua.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Feel the Beat

 


 

Jessi Rousku

MARIA SAARELA

Olemme CM Training Personal Trainerit, Christian Olkkola ja Maria Saarela. Meillä on toiminnallinen kuntosali turussa, missä valmennamme asiakkaitamme kohti parempaa fyysistä kuntoa. Olemme helposti lähestyttäviä, iloisia, ammattitaitoisia ja sopivalla tavalla tiukkoja. Koulutuksia on vuosien varrella kertynyt meille molemmille pitkä liuta. Olemme valmentaneet yhteensä yli 1300 tuntia yksilöohjausta, näkemys erilaisten ihmisten kehoista on todella laaja. Ohjaamme myös viikottain ryhmäliikuntaa. Meille on tulossa laadukas verkkovalmennus, mistä saat pienen maistiaisen kun tulet meidän CM Training kiinteytys tunnille. Treenaus on kanssamme tehokasta ja hauskaa, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kiinteytys

 


 

Maria Saarela ja Christian Olkkola

ARTTU SAARINEN

Moikka. Olen Arttu, kestojuoksufani. Tavoitteellinen urheilutausta löytyy juoksusta ja triathlonista. Nykyisin ohjaan lapsia ja nuoria juoksun saloihin Turun Urheiluliitossa. Supertreeneissä ohjaan Janica Rauman kanssa juoksuun liittyviä tunteja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juoksutekniikan perusteet ja Juoksijan teho-alueet

 


 

Arttu Saarinen

MARI SAINIO

Mari Sainio on pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, jonka juuret ovat Aira Samulinin tanssikoulussa ja Step Up - showtanssiryhmässä. Marin intohimona on tanssin riemun ja hyvän olon vieminen opilailleen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Funk

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Facephysics - 100% luonnollinen kasvojen kohotus kasvojen lihasmassaa vahvistamalla

 


 

Mari Sainio

MIA SALOKANNEL

Nyrkkeilyn Suomen mestari, kolme kertaa valittu myös Varsinais-Suomen parhaimmaksi nyrkkeilijäksi, joten hyvissä käsissä olette.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: HyppisHIIT, Kuntonyrkkeily

 


 

Mia Salokannel

ILONA SALOMÄKI

Olen Ilona Salomäki, turkulainen 43-vuotias Personal Trainer ja yrittäjä. Ilo Fit yritykseni järjestää Turussa ulkotreenejä, ryhmätreenejä, wellness-tapahtumia sekä yksilövalmennusta. 

Rakastan liikkua ja liikuttaa muita. Ohjaustyylini on lempeän tiukka ja treeneissäni treenataan tosissaan mutta ei totisesti, vaan hyvällä ja iloisella fiiliksellä yhdessä tsempaten.  Tervetuloa treenaamaan kanssani:)

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Ulkotunti HIIT

 


 

Ilona Salomäki

PIA SANKARI

Hei olen Pia. Olen ohjaillut erilaisia ryhmäliikuntatunteja reilut parikymmentä vuotta, vaikka toisinaan kuvittelen olevani vasta kohta kolmekymmentä. Ohjaaminen on minulle mahtava tapa tavata ihmisiä ja iloita yhdessä siitä, mihin kaikkeen keho pystyy. Nähdään aamun ensimmäisellä tunnilla ja herätään yhdessä!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juhlapäivän aamustartti

 


 

Pia Sankari

MAIJE SJÖROOS

Hei, olen Maije. Olen ohjannut toistakymmentä vuotta ryhmäliikuntaa. Olen kannustava ja iloinen ohjaaja. Iän ja kokemuksen myötä on ohjaamiseeni tullut lisää lempeyttä ja ymmärrystä ihmiskehon monimuotoisuudesta. Ilahdun ihmisten kohtaamisesta ja uusien asioiden oppimisesta. On ihana nähdä ihmisten kasvoilta liikunnan riemu.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juhlapäivän aamustartti

 


 

Maije Sjöroos

SANNI SJÖROOS

Moikka! Olen Sanni: valmentaja, tanssinohjaaja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Tanssin pariin eksyin 20-vuotta sitten lietolaisen Kaisakki Oy:n kolmevuotiaiden ryhmässä, ja ohjaajakokemustakin on päässyt kertymään 10-vuotta. Samalla tiellä jatketaan edelleen! Päiväni kuluvat fysioterapian opintojen kanssa, ja illat vietän ryhmliikunnan ja tanssin parissa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho

 


 

Sanni Sjöroos

ANNEMARI TAKKULA

Annemari Takkula on monipuolinen Fysioterapeuttivalmentaja, joka on liikuttanut yksilöitä ja ryhmiä mm. vesijumpasta tanssiin jo yli 12-vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt myös neurologisen fysioterapian sekä työhyvinvoinnin -ja senioriliikunnan puolelta monipuolisesti. Annemari toimii liikunnanalanyrittäjänä ja Turussa hänen fysioterapia-hieronta-ja valmennusvastaanottonsa löytyy Hirvensalon Fressi24 kuntosalilta. Anskun voi muistaa Kuntoon Kuukaudessa dvd.n sekä Sportmama dvd.n kannustavana fysioterapeutti-ohjaajana. Annemarin positiivinen elämäniloinen energia antaa motivaatiota.  Ansku omin sanoin; ”Vapaa-ajallani nautiskelen luonnon poluista ja meren vaikutuksista ympäri vuoden. Omaa kehoa kuunnellen myös tanssia, kuntosalia, höntsäilylenkkejä sekä ilmajoogaa kotipihalla. Myös lapset innostavat liikkumaan ja kokeilemaan uusi lajeja!

On muuten olemassa maailman paras liikuntaväline, ja se on sinun keho ja mieli. Opetellaan käyttämään niitä yhdessä. Olen sydämellisesti kiitollinen siitä, että saan työssäni auttaa ja työskennellä ihmisten parissa!” Annemari opiskelee tällä hetkellä lisäksi ratkaisukeskeiseksi lyhyterapeutiksi ja ottaa jo vastaan harjoitus-asiakkaita. Valmistuessaan hän toivoo yhdistävänsä oppimansa fysioterapeuttivalmentajan tiedot&taidot kehon ja mielen tasapainoon suuntana ihmisten nykyhetken voimavarat ja tulevaisuuden toiveikkuus. Anskun lempimotto on ”Tee enemmän sitä, mistä sielusi nauttii”! Lisätietoja www.sportmama.fi ja tervetuloa jutustelemaan lisää IG.ssä @ftannemari

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Hyvänmielen vesijumppa, Vauhdikas Latin!

SuperTreeneissä luennoin aiheesta: Liikkeen ja palautumisen balanssi

 


 

Annemari Takkula

TINJA TAPIO

Tinja on turkulainen opiskelija, joka työskentelee lietolaisessa liikuntakeskus Kaisakissa. Hän ohjaa sekä tanssia että ryhmäliikuntaa ja on harrastanut tanssia koko ikänsä. Ohjaajana hän on positiivinen ja kaikkensa antava. Tunneilla jokainen saa treenata omana itsenään! 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho

 


 

Tinja Tapio

PIA TEISSALA

Liikuntakaveri / sairaanhoitaja Pia Teissala on ohjastanut erilaisia liikunta, ryhmäliikunta -ja painonhallintaryhmiä sekä yksilöitä liikunnanilolla ja pilke silmäkulmassa jo 32 vuoden ajan. Pialle tärkeintä ovat hymyilevät, tyytyväiset asiakkaat, jotka ylittävät jokaisessa treenissä itsensä. Liike on lääke!

Tule mukaani tunneille - pidetään hauskaa yhdessä!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Porrastreeni, Villasukkatreeni

 


 

Pia Teissala

JAANA TIILIKKA

Olen Jaana, toiminnallisen harjoittelun valmentaja, personal trainer ja painonnosto-ohjaaja.
Harrastan crossfitia ja lajissa minua kiehtookin uuden oppiminen ja ajatus siitä, että "pitää olla valmis kaikkeen". Minulta löytyy vahva osaaminen mm. toiminnallisen harjoittelun, liikkuvuuden ja painonnoston puolelta ja tykkään opettaa uusia asioita. Valmentajana haluan saada sinut innostumaan, haastamaan, kehittymään ja oppimaan sekä nauttimaan harrastuksesta!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Toiminnallinen ulkotreeni

 


 

Jaana Tiilikka

KIPA TIIVOLA

Kira "Kipa" Tiivola on energiaa ja iloa ympärilleen luova, rautainen liikunta- ja hyvinvointialan osaaja jo 16 vuoden kokemuksella. Innostavasta sekä ammattitaitoisesta otteestaan tuttu Les Mills -kouluttaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja valmentaja toimii aina pieni pilke silmäkulmassa, liikkeen ilosta käsin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Les Mills BODYATTACK®, Les Mills BODYCOMBAT®

SuperTreeneissä luennoin aiheesta: Onnistu elämäntapamuutoksessa!

 


 

Kipa Tiivola

RONI TILANDER

Moi! Olen Roni, auktorisoitu personal trainer, voimavalmentaja sekä toiminnallisen harjoittelun ohjaaja.
Olen toiminut päätoimisena valmentajana kolme vuotta ja omaa alaani ovat mm. saliharjoittelun tekniikkavalmennus, elämäntapamuutokset, kiinteytys, sekä voimatasojen kasvatustavoitteet.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Saliharjoittelu tutuksi

 


 

Roni Tilander

NANA TILJANDER

Nanalla on 20vuoden kokemus liikunnanohjauksesta niin ryhmässä, kuin yksilövalmennuksessa. Ryhmäliikuntatunteja hän on vetänyt mm. pilateksesta &  joogasta tanssitunteihin, sekä Les Mills-lisenssitunteihin. Hyvinvoiva keho antaa enegiaa ja voimaa sekä toimii mottona ja intohimona liikunnassa. Lämpimästi tervetuloa tunnilleni!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Barre Move

 


 

Nana Tiljander

SANNI TOIVONEN

CrossFit valmentaja ja fysioterapeutti (CrossFit Huntti & My Power Fix) 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: CrossFit

 


 

Sanni Toivonen

SINI TUOMI

Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisesta. Tarvittaessa teen yhteistyötä fysioterapeuttien ja muiden kuntoutusalan ammattilaisten kanssa varmistaakseni asiakkaan kokonaisvaltaisen kuntoutumisen sekä turvallisen harjoittelun. Tavoitteeni on tehdä valmennettavistani itsenäisiä ja motivoituneita liikkujia. Olen koulutukseltani FIHF Personal Trainer (PhysioTrainer), kuntoutuksen ohjaaja sekä ortopedinen ja traumatologinen sairaanhoitaja. Olen myös opiskellut fysioterapiaa Lahden ammattikorkea koulussa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Full capacity gym workout

 


 

Sini Tuomi

EMMA UOTINEN

Hengähdyshetkiä® on palautumisen optimointiin suunniteltu tunti, jossa tehdään yksinkertaisia ja hermostoa rauhoittavia hengitysharjoituksia, liikutaan vähän ja hakeudutaan palautumista tukeviin asentoihin. 

Tunnin ohjaa joogaohjaaja, palautumisvalmentaja ja joogahieroja Emma Uotinen. Emma pyörittää Turussa Himmaa palautumisstudiota, joka tähtää kaikessa toiminnassaan kehon ja mielen hyvinvointiin sekä parempaan palautumiseen arjessa. Lue lisää Emmasta ja Himmaa studiosta: www.himmaa.fi
Facebook https://www.facebook.com/himmaastudio
Instagram https://www.instagram.com/himmaastudio/

 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Hengähdyshetkiä® palautumisharjoitus 

 


 

Emma Uotinen

SAARA VALTONEN

Saara Valtonen on ollut liikunta-alalla yli 10 vuotta. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja (AMK) ja auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Hän on äiti, vaimo ja työskentelee yrittäjänä Mentor -kuntokeskuksessa. Saara ohjaa sekä Kuralan, että Hirvensalon toimipisteissä mm. pilatesta sekä tanssillista Party -tuntia, joka nähdään myös Supertreeneissä!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Party

 


 

Saara Valtonen

SOFIA VARJO

Supertreeneissä herättelen kroppaa päivää varten aamun ensimmäisten treenajien kanssa. Muuten pääsen nauttimaan jumppaajien seurasta myös vauhdikkaammissa käänteissä ja nautin hirmuisesti punaisista poskista sekä leveistä hymyistä. Tärkeintä tunneillani onkin piristävän pirskahteleva tunnelma, sillä kaikki muu tulee näppärästi sen mukana!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Strong & Flexible

 


 

Sofia Varjo

ESSI VARTIAINEN

Essi on työskennellyt liikunta-alalla jo kauan, mutta polte ryhmäliikunnan ohjaamiseen on vain kasvanut! Hänen energiansa ja aina iloinen olemus tarttuu helposti, ja Essin piiruntarkka ohjaustyyli antaa osallistujille todella palkitsevan treenin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: HIITBEAT

 


 

Essi Vartiainen

IDA VIITALA

Olemme Susanna Leppämäki ja Ida Viitala ja vedämme ryhmävalmennuksia ja treenejä Turussa sisällä ja ulkona. Filosofiamme mukaan hyvää treeniä ja terveellisiä elämäntapoja on mahdollista vaalia ympäri vuoden sääolosuhteista huolimatta! Rakastamme itse monipuolista liikuntaa ja kokeilemme innokkaina uusia treenejä. Ida treenaa tällä hetkellä triathlonin puolimatkalle ja Susannalla on tähtäimessä puolimaraton. Tule seuraamaan meitä Instagramissa @ymparivuoden!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Monipuolinen ulkotreeni

 


 

Ida Viitala ja Susanna Leppämäki

HANNA VILJANMAA

Hanna Viljanmaa on Personal Trainer, ryhmäliikunnanohjaaja ja taustaltaan terveydenhoitaja. Taustansa ja kokemuksensa ansiosta Hannalla on kyky nähdä asiakkaan rajoitteet ja kyvyt ja muokata treenit sopivaksi jokaiselle.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kiertoharjoittelua kuntosalilla

 


 

ASSI VÄISÄNEN

Assi Väisänen ja Laura Kiiskilä ovat kaksi tanssinopettajaa Tanssistudio All-Starilta, jotka ovat innostuneet K-popin säkenöivästä maailmasta. Molemmilla on pitkä kokemus erilaisten tanssityylien opettamisesta. Tällä hetkellä he pitävät All-Starilla mm. K-pop-tunteja harrastajille ja pyörittävät esittävää tanssiryhmää. Kaksikko on tehnyt myös materiaalia omalle YouTube-kanavalleen, josta sinäkin voit opetella suosittuja K-pop-koreografioita tutoriaalien avulla.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: K-Pop Cover

 


 

Assi Väisänen ja Laura Kiiskilä

LAURA YLI-ARVELA

Olen Laura Yli-Arvela hyvinvoinnin asiantuntija, valmentaja ja joogaopettaja Ruskolta, Turunseudulta.
Olen päätynyt hyvinvointialalle oman uupumisen jälkeen. Missioni on auttaa jokaista ihmistä löytämään oman yhteyden itseensä. Siihen minään, joka kaiken arjen kiireen keskellä jää jalkoihin. Siihen minään, johon katsoessa joudumme keskittymään ja pysähtymään. Tahtotilani on tarjota sinulle työkalut ja tila, jossa sinä kohtaat itsesi. Löydät kehosta kotisi, mielestäsi rauhan paikan ja hengityksestä tien näiden yhteyteen.

Koulutukseni hyvinvoinnin alalta:
- 2021 syvennän osaamistani restoratiivisen joogan parissa Kirsi Saivosalmen johdolla
- IntensivPT / valmennus 2020
- Authentic flowt (RYT50) 2019
- Gua Sha hoitaja 2019
- Embodied Yin (RYT50) 2018
- Perhe- ja lasten joogaohjaaja 2018
- Äänimaljahoitaja 2018
- Seasonal Yoga- teacher (RYT 200) 2017

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Äänimaljarentoutus

SuperTreeneissä luennoin aiheesta: Miten ilo säilyy arjessa

 


 

Laura Yli-Arvela

TERESA ZAPATER

Olen 48v aerobic ohjaaja M&M Kuntotalolla, Espanjasta muuttanut Suomeen 11v. Olen iloinen ja energinen ihminen, rakastan tanssia ja antaa iloa muille. Olen ollut ryhmäliikunnan ohjaaja noin 26v

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Partyfit

 


 

Teresa Zapater

SANNI ZENGER-ROININEN

Ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja energisestä body combatista rauhallisiin kehonhuoltotunteihin. Nautin monipuolisesta liikunnasta, sen tuomasta hyvästä ja tasapainoisesta olosta kehoon.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Dynaaminen kehonhuolto