tuntiselosteet 2022

ACROBATICS START - tunti soveltuu ensikertalaisille lajin aloittelijoille. Aiempaa kokemusta akrobatia-/tanssitunneista ei vaadita tunneille osallistuttaessa. Tunneilla harjoitellaan lattia-akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää, päälläseisontaa yms. Tervetuloa temppuilemaan!

AFROBEATS on yleisnimitys tai “kattokäsite” tämän päivän urbaaneille afrikkalaisille tansseille sekä musagenrelle, joka on vallannut maailman soittolistat. Afrobeats soi nykyisin myös Suomen klubeilla ja tällä tunnilla opit tämän hetken katu-uskottavimmat moovsit! Tunnilla keskitytään erityisesti ghanalaisiin ja nigerialaisiin stepseihin ja tansseihin afrikkalaiseen tyyliin eli hauskanpito edellä.

ASTANGA - tunnilla kurkistamme astanga-joogan maailmaan. Harjoitus koostuu aurinkotervehdyksistä, seisoma- ja istumaliikkeistä sekä loppuliikkeistä. Asanat nivoutuvat yhteen vinyasa-metodin ja hengityksen avulla yhdeksi kokonaisuudeksi.

BAILA COMO LOCO Tervetuloa kevään parhaisiin lattaribileisiin bailaamaan ihan hulluna! Tanssitaan hiki pintaan ja tunnelma kattoon Faben ja Juulian kanssa. Luvassa parhaita lattaribiisejä ja helppoja askelsarjoja.

BARRE MOVE -tunnilla yhdistyvät klassinen baletti, jooga sekä toiminnallinen harjoittelu. Tehokas, mutta lempeä tapa harjoittaa hyvää ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa samalla edistäen kehontuntemusta ja kehonhallintaa. Et tarvitse aikaisempaa balettitaustaa, sillä tunti sopii kaikille. Tunnilla ei tarvita kenkiä, eikä välineitä.

BASI PILATES & STRETCHING BASI, eli Body Arts and Science International on kansainvälinen pilateksen tyylisuunta. Tällä tunnilla tehdään kevyt pilatesharjoitus keskittyen kehoa venyttäviin liikkeisiin. Tule siis mukaan vetreyttämään keskivartaloa, sekä niska- ja hartiaseutua!

BASI PILATES BALA-LISÄPAINOILLA  -tunti hyödyntää pieniä lisäpainoja, joiden avulla saadaan sekä lisähaastetta, että parempaa tuntumaa liikkeisiin. Kannattaa tulla kokeilemaan!

LES MILLS BODYATTACK® on mukaansatempaava intervallitunti kehonpainolla, jossa koreografia on helppoa ja hiki taattua! Tunti sisältää juoksua ja hyppyjä, mutta aina on mahdollista varioida tuntia liikkujan kuntotason mukaan. Tunti sopii myös lajia ensimmäistä kertaa kokeilevalle.

LES MILLS BODYCOMBAT® on vauhdikas intervallitunti, joka on saanut vaikutteita erilaisista itsepuolustuslajeista. Tunti sisältää jonkin verran hyppyjä, mutta sopii myös lajia ensi kertaa kokeilevalle.

LES MILLS BODYJAM® on tanssi-ilottelu ja yhdistelmä uusimpia hittibiisejä sekä trendikkäimpiä tanssityylejä. Tunti on kuin tehty sinulle, joka rakastat tanssimista sekä inspiroidut eri tanssi- ja musiikkityyleistä.

CHICAGO on showtanssitunti, jossa eläydytään Brodway-klassikkomusikaalin Chicagon tunnelmiin 1920-luvulle. Tunnilla työstetään koreografia muutamasta musikaalin kappaleesta miksattuun mini-musikaaliin.

COMMERCIAL STREET on ilmeikäs ja energinen fuusiotanssilaji, joka tempaa mukaansa! Tunnilla tutustutaan monipuolisesti urbaaneihin show-tanssilajeihin, ammennetaan energiaa ja itsevarmuutta mukaansa tempaavista biiteistä ja inspiroidutaan musiikkivideoista ja popkulttuurista. Erilaisilla tyyleillä ja esiintyjän rooleilla leikittely on lajille ominaista. Kaiken keskiössä on meininki ja asenne – koreografioita tehtäessä ”oma tyyli on paras tyyli”! Tunti koostuu alkulämmittelystä ja oheisharjoitteista, mutta pääpaino on kuitenkin koreografian harjoittelussa ja tanssimisessa.

CROSSFIT -tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaosiosta ja WODista. Lämmittelyssä keskitytään herättelemään kroppaa treeniin, tekniikkaosiossa käymme läpi WODissa käytettävät liikkeet ja niiden tekniikan. WOD eli workout of the day -osiossa käytetään opittuja liikkeitä hieman kovemmalla intensiteetillä, jokainen oman kuntotasonsa huomioiden. Ammattitaitoiset valmentajat opastavat jokaista osallistujaa löytämään sopivan tavan tehdä treeni turvallisesti ja itseään haastaen.

DANCEHALL REGGAE -musiikki ja tanssityyli ovat lähtöisin Jamaikalta. Tanssin liikekieli on saanut vaikutteita mm. afrosta ja reggaesta ja tanssitunnilla tyyliin lisätään vivahteita karibialaisista katutansseista.

DYNAAMINEN KEHONHUOLTO vahvistaa ja venyttää lempeästi flowna kehoa, hyödyntäen rangan eri liikesuuntia.

ENERGIAA ULKOTREENISTÄ Kehitä hapenottokykyäsi, kasvata lihaskuntoasi ja paranna kehonhallintaasi nauttien samalla hapekkaasta ulkoilmasta. Ulkotreenissä inspiroidut haastamaan itseäsi yksinkertaisilla ja tehokkailla kehonpainoliikkeillä, sekä sykettä nostavilla intervallipyrähdyksillä. Tee kotipihastasi oma sali ilman ylimääräisiä kustannuksia!

FEEL THE BEAT on nimensä mukaisesti vauhdikas tanssitunti, jossa tyylilajeja sekoittelemalla saadaan monipuolinen tuntisisältö. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskunnon sekä loppusarjan.

FIESTA MOVES on täydellinen cocktail tanssia, irroittelua, hikeä ja mahtavia biisejä! Saako lattaribiisit lanteesi keinumaan, tai ilahdutko pirskahtelevasta rock´n rollista? Tuntuuko joskus siltä, että tekee mieli vain päästää irti ja sheikata oikein kunnolla? Jos vastasit kyllä, niin Fiesta Moves on juuri sinua varten!

FULL CAPACITY GYM WORKOUT on kokonaisvaltainen kuntosaliharjoitus liikepareina ja paikkaharjoitteina. Löydä oikeat lihakset ja maksimoi treenisi teho. Liikkeitä voi muokata kuntotason mukaan.    

FUN & FABULOUS - INSPIRED BY TIKTOK -tunti on helppo ja sopii kaikille! Tunnilla nostatetaan hikeä pintaan, keskitytään vahvistamaan koko kehon ryhtilihaksia, nauttimaan sekä pitämään hauskaa Tiktokista tuttujen kappaleiden siivittämänä. Tule mukaan ja heittäydytään liikunnan ja yhdessä tekemisen riemuun!

FUNK on tanssitunti hiphop ja Rn`b musiikin tahtiin. Tunnilla rakennetaan koreografiaa pysyen koko ajan liikkeessä. Luvassa hyvää musaa, hikeä ja fiilistelyä.

HENGÄHDYSHETKIÄ® PALAUTUMISHARJOITUS - HIMMAA JA LÖYDÄ TIESI TAKAISIN Tällä tunnilla teemme Tasapainoon-nimisen sarjan, joka on suunniteltu palautumisen optimointiin. Käymme läpi kikkoja tasapainon löytämiseen levon ja liikkeen, pysähtymisen ja aktiivisuuden välillä ja kotiinviemisiksi saat hyviä palautumisharjoitteita. Tuntityyppi ja asennot ovat saaneet vaikutteita yinjoogasta ja restoratiivisesta joogasta. Tunti sopii mainiosti kaikille arjen sankareille, jotka kaipaavat palautumista ja lepoa! Tervetuloa mukaan himmailemaan.

HIIT –SYKKEET KATTOON JA VESI LOISKUU! on HIIT-tyyppinen tunti, jossa on erilaisia sykkeitä nostattavia liikkeitä vedessä, sekä loppussa mukavat rauhalliset venyttelyt.

HIITBEAT Kokeile aivan uudenlainen HIIT-harjoitus, jossa energisen musiikin biitti yhdistää syke- ja lihaskuntotreenin. Tunnilla voit valita kahden eri tason liikkeistä sopivimmat, joten harjoitus sopii varmasti sinulle. Tämä on todellinen tykki!

HIIT-TREENI Tule kokemaan tehokas, monipuolinen ja mukaansatempaava hikitreeni yhdessä suositun #kotitreenijengin perustajan Susannan kanssa. Treenin aikana huomaat kuinka syke nousee ja hyvä fiilis virtaa kehoosi. Treeni tehdään omaa kehonpainoa hyödyntäen, eli et tarvitse välineitä. 

HYPPISHIIT sisältää puoli tuntia hyppimistä eri tahdein. Kunhan omistat hyppynarun ja edes alkeellinen käyttö onnistuu, tulet tykkäämään tunnista. Hypimme vaihtelevin liikkein ja tahdein. Ei haittaa vaikka naru sotkeentuisi jalkoihin tai rytmissä ei pysyisi. Samat liikkeet voi tehdä vaikka ilman narua, jos vaikka naru lentäisi nurkkaan. Tehokas treeni, jonka voi jatkossa tehdä vaikka olohuoneessa.

HYVÄNMIELEN VESIJUMPPA -tunnilla pidetään hauskaa kuntoillen vedessä. Vesijumppa tehostaa lihaskuntoa, parantaa sydän-ja verisuoniston kuntoa, poistaa turvotusta sekä antaa liikkuvuutta nivelille. Jätä pois huolet ja harmit, jumit ja kivut ja anna niiden huuhtoutua viemäriin väsymyksen mukana. Ota tilalle energiaa, jaksamista arkeen ja hyvää oloa! Vesijumpassa jalat yltävät pohjaan. Sopii kaikenikäisille! Tervetuloa aloittelijat tai vähän kokeneemmatkin pitkän tauon jälkeen virkistymään.

JALKAPOHJANJUMPPA Niveltesi asennot lähtevät jalkaterän asennosta ja heijastuvat ylös ryhtiin. Millaisessa asennossa liikut, sillä on suuri merkitys. Tunnilla teemme hauskoja liikkuvuus- ja voimaharjoitteita joiden avulla voit korjata jalan ja edelleen koko kehon virheasentoja. Tule tutustumaan jalkoihisi ja ylläty. Jalkapohjat - Hyvinvoinnin avain!

JOOGAA HERMOSTOLLE Hermosto ohjailee toimintaamme. Terve hermosto on sopeutuva ja palautuva. Tällä tunnilla keskitymme erityisesti vagushermon aktivoimiseen, joka on parasympaattisen, eli levon hermoston pisin osa. Toimiva vagushermo on tärkeä osa palautumistamme, ja säätelee muun muassa immuniteettiä, sydämen toimintaa ja hengitystä. Se hermottaa myös kasvojen ja kaulan lihaksia, suolistoa ja sisäelimiä. Luvassa on hitaaseen tahtiin etenevä tunti, jossa on aikaa kuulostella omia tuntemuksia. Tule kokemaan miten hermostoa rauhoittavat harjoitteet vaikuttavat oloosi!

JUHLAPÄIVÄN AAMUSTARTTI on helppo ja rauhallinen aamutunti, jolla herätellään kehoa kierroin, rullauksin ja haukotuksin.

JUOKSIJAN TEHO-ALUEET -tunnilla hyödynnetään erilaisia juoksuvauhteja sekä opetellaan tunnistamaan itselle sopivat harjoitustehot. Harjoitus tiukentuu loppua kohden. Jokainen pystyy tekemään harjoituksen oman tasonsa mukaan eli sinulla ei tarvitse olla kokenut asvaltinkuluttaja. Mikäli omistat sykemittarin, se kannattaa ottaa mukaan.

JUOKSUTEKNIIKAN PERUSTEET -tunnilla tutustutaan helposti omaksuttaviin tekniikkaharjoitteisiin ja annetaan vinkkejä juoksutekniikan saloihin. Harjoitus on suhteellisen kevyt, jopa leikkisä, ja se sopii kaikille kunto- tai lähtötasosta riippumatta. Innokkaimmat voivat jatkaa heti perään alkavalle tehokkaammalle juoksutunnille.

KEHON- JA MIELENHUOLTOA GUASHAILLEN MarinMetodit kehonhuolto, jossa käytämme apuna myös gua sha-kampoja. Gua sha-käsittely on vanha Itä-Aasialainen kansanparannuskeino ja se on osa kiinalaista lääketiedettä. Gua sha- käsittelyssä vuollaan ihoa lastamaisella guasha-kammalla. Käsittely avaa lihasketjuja ja vilkastutetaan pintaverenkiertoa. Guasha aktivoi kehon toimintoja kuten hermostoa, lihaksia, nestekiertoa. Hoidolla voidaan helpottaa: niska-hartiaseudun jännityksiä, päänsärkyä ja migreeniä, erilaisia kiputiloja sekä hoidetaan selluliitti-ihoa.

KIERTOHARJOITTELUA KUNTOSALILLA  on koko kropan treeni personal trainerin ohjaamana. Tunnilla käydään perusliikkeitä ja laitteita läpi. Tunnilla keskitytään oikeisiin suoritustekniikoihin ja tehokkaaseen työtapaan. Tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta.

KIINTEYTYS on tehotreeni, jossa liikkeet ovat helppoja, mutta tehokkaita! Tämä sopii kaikenikäisille kunnosta riippumatta, olet sitten aloittelija tai kokenut konkari. Treenissä liikkeet kohdistetaan siten, että tunnet itsesi vahvaksi ja energiseksi arjessakin. Tunnet kuinka vyötärösi kapenee ja kiinteytyy, sekä tunnet keskivartalosi vahvistuvan. Jos haluat rasvan palavan ja samaanaikaisesti tuntea kehon kokonaisvaltaisen kiinteytymisen, tämä treeni on juuri sinua varten!

KIROPRAKTIKON SELKÄRANKAJUMPPA -tunnilla käydään läpi helposti, mutta tehokkaasti selkärankaan liikkuvuutta lisääviä liikkeitä. Tästä tunnista saa ideoita myös kotiin vietäväksi!

KLASSINEN PILATES Kaiken keskiössä oli aluksi matto. Siitä Joseph Pilates alkoi lajia kehittämään eteenpäin. Tunnin aikana tulemme harjoittelemaan alkuperäisen pilateksen mattosarjan mukaisesti, soveltaen sitä kuitenkin keskitason harjoittelijalle sopivaksi. Miten liikkeestä siirrytään toiseen, missä järjestyksessä liikkeet tehdään, pilatesharjoitteluko rauhallista? Mm. näihin saat vastauksen tällä alkuperäisen pilateksen mattotunnilla!

KOKO KEHON CIRCUIT Poltetta lihaksiin ja liikettä niveliin. Kuntosaliharjoittelulla on lukemattomia terveyshyötyjä kaiken ikäisille ja kokoisille. Tällä tunnilla käymme läpi tehokkaita, toimivaksi todettuja lihaskuntoliikkeitä ja haastamme kehoa kohti vahvempaa olemusta kiinnittäen huomiota määrän sijasta laatuun.

K-POP COVER Kiinnostako K-pop? Oletko ihaillut musiikkivideoiden koreografioita ja halunnut oppia niitä? Tällä tunnilla on mahdollisuus päästä tutustumaan korealaisen pop-musiikin ilmiöön nimeltä K-pop. Tunnilla tanssitaan tunnettujen artistien biiseihin ja heidän alkuperäisiin koreografioihin.

KUNTONYRKKEILY Tule tutustumaan vauhdikkaaseen liikuntamuotoon parin kanssa tai yksin. Jos sinulla on hanskat - ota ne mukaan. Kaiken pystyt myös tekemään ilman välineitä. Tunti soveltuu kaikille erilaisten vaihtoehtojen ansiosta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaopin, sekä paljon ohjattua lyömistä. Hiki ja hauskanpito on taattua tällä tunnilla!

LIIKEPARIHARJOITUS Liikepariharjoituksena toteutettava lihaskuntoharjoitus ulkona. Harjoitus on tarkoitettu kaikentasoisille treenaajille, myös aloittelijan on helppo tulla mukaan. Harjoituksessa tulemme tekemään liikkeitä kehonpainolla, sekä vastuskuminauhaa hyödyntäen, niin seisoma-asennossa kuin makuulla maan tasalla. Mukaasi voit ottaa oman treenimaton, jos koet sellaisen tarvitsevasi.

LIIKKUVAMPI SINÄ Haluatko oppia liikkumaan monipuolisemmin? Haluatko päästä mahdollisista kiputiloista eroon? Haluatko voida paremmin? Hyppää mukaan tunnille, jossa pääset vahvistamaan ja avaamaan kehoasi herkullisilla tavoilla!

LOVE2DANCE on tanssitunti, jossa pääset fiilistelemään eri tanssityylejä helppojen askelien myötä. Tule nauttimaan eri musiikkilajeista ja pitämään hauskaa.

MINIKUMINAUHATREENI on tehokas alakropan lihaskuntotreeni minikuminauhalla. Pieni väline, simppelit liikkeet ja yllättävän kovaa työtä lihaksille. Treeni sisältää hyppyjä, mutta onnistuu myös ilman hyppyjä. Tule nauttimaan sekä treenistä, että raikkaasta ulkoilmasta!

MONIPUOLINEN ULKOTREENI Tule tekemään kanssamme tehokas koko kropan treeni samalla keväisestä ulkoilmasta nauttien! Annamme liikkeistä eri variaatioita, joten saat treenistä niin kevyen tai raskaan kuin itse haluat! Pukeuduthan ulkotreeniin säänmukaisesti.

MOVEMENT STICK TRAINING on suomalainen harjoitteluinnovaatio, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehonpainoharjoittelun. Movement Stick Training sisältää voimaa, notkeutta ja koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Harjoittelu Movement Stickilla on erittäin tehokasta ja samaan aikaan mielekästä, hauskaa,sekä motivoivaa! Harjoitukset sisältävät monipuolisesti punnerruksia, vetäviä liikkeitä, kyykkyjä ja erilaisia keskivartalon voimaa, sekä hallintaa kehittäviä harjoitteita.

PARTY on eri vaikutteista syntynyt todellinen bailutunti, jossa hikipisaroita ei säästellä. Tunti on yhdistelmä helposti opittavia koreografisia kokonaisuuksia, sekä yhden kehonosan tai liikkeen harjoituksia musiikin tahtiin. Musiikki vaihtelee laajasti latino- ja dance-genreistä aina 90-luvulta tämän päivän hittibiiseihin.

PARTYFIT on unelmien tanssitunti kaikille, jotka haluavat uppoutua hyvään musiikkiin ja nauttia tanssin riemusta vailla paineita siitä, miltä näyttävät. Tunnilla on kaksi huumorintajuista ja innostavaa ohjaajaa, jotka todellakin tykkäävät siitä, mitä tekevät. PartyFit on kirjava sekoitus erilaisia tanssilajeja, joita jokainen voi tanssia omalla tyylillään. Oikeita askeleita tärkeämpää on nauttia ja pitää hauskaa. Hikikin on taattu!

PORRASTREENI (10.15) Porrastreenissä pääset nostattamaan sykettäsi yhdistäen portaiden nousuihin lihaskuntoliikkeitä ja testaamaan erilaisilla askelväleillä tehtyjä spurtteja.

PORRASTREENI (11.15)  Tule mukaani erilaiseen porrastreeniin! Oletko kontannut ylös portaita, oletko työntänyt kottikärryjä ylös portaita, oletko harjoitellut pikkujoulukävelyä portaissa?! Vedän Sinulle hauskan, tehokkaan kokovartalotreenin portaissa. Mukaasi tarvitse iloisen mielen ja juomapullon ja hieman hulluutta! 

REFORMERPILATES MATOLLA Oletko kuullut puhuttavan reformerpilateksesta tai laitepilateksesta? Kenties olet jo rakastunut tähän laitteeseen, mutta haluaisit viedä harjoituksen myös kotioloihin? Tällä tunnilla saat kokea pilatesharjoituksen, joka muistuttaa pilateslaitteella tehtävää pilatesharjoitusta. Tervetuloa siis mukaan reformertunnille ilman reformeria!

RYHTILIIKE -tunnilla tehdään liikkeitä, joiden avulla vahvistetaan selkää ja hartioita, parannetaan ryhtiä ja helpotetaan kehon vääristä asennoista johtuvia hartiasärkyjä. Tunnilla opetellaan lapojen ja olkapäiden aktivointia ja hallintaa. Samalla saadaan tehtyä tiukka ja kehittävä kuntosalitreeni, kun selkä- ja olkapääliikkeet osuvat kunnolla kohteeseen!

RYHTIÄ, LIIKKUVUUTTA JA VOIMAA  -tunnilla vahvistetaan kehoa monipuolisesti helppojen ja tehokkaiden liikkeiden avulla. Mitä ryhdikkäämpi ja tasapainoisempi meidän kehomme on, sitä paremmin voimme jokapäiväisessä arjessamme. Niinpä keskitymme tunnilla voimaharjoitusten lisäksi myös liikkeisiin, jotka parantavat kehon liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti ja lempeästi.      

SALIHARJOITTELU TUTUKSI -tunnin tavoitteena on mahdollistaa parempi perusta nousujohteiseen ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun. Tunnilla käydään maastavedon, punnerruksen ja kulmasoudun tekniikkaa läpi. Tunti sopii erityisen hyvin aloitteleville treenaajille.

LES MILLS SH’BAM® on kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita, jotka saavat jokaisen tuntemaan itsensä tanssilattian tähdeksi. Kunto kohoaa hittibiisien, remixien, vanhojen klassikoiden sekä modernien latinalaisrytmien tahdissa.

SPIRAALISTABILAATIO (SPS) on tsekkiläisen lääkärin, Richard Smišekin, 40-vuotisen tutkimustyön tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, joka sopii erinomaisesti mm. alaselkäkipujen, skolioosin, välilevytyrän ja vatsalihaserkauman hoitoon. Tunti tehdään pääosin seisten, pieni osa venytyksistä tehdään polvillaan patjalla. Huomaathan, että ryhmätunti ei sovi akuutista selkäkivusta tai olkapäävaivoista kärsiville.

SPIRAALISTABILAATIO JA SAUVAKÄVELY Tekniikkavinkkejä ja enemmän tehoa sauvakävelyyn: aktivoidaan keskivartalon lihaksia Pilateksen ja Spiraalistabilaation menetelmin. Tunnilla harjoitellaan selkärangan ja lantion oikeaa asentoa, sekä tehdään lempeitä kiertoliikkeitä. Tavoitteena on aktivoida spiraalina kulkevia lihasketjuja paremman kävelytekniikan saavuttamiseksi.

SPIRAALISTABILAATIO JUOKSIJALLE sisältää kuminauhan avulla tehtäviä venyttäviä sekä vahvistavia liikkeitä juoksijan yleisimpiin ongelmiin. Tunti sopii erityisesti kaikentasoisille kiukuttelevista takareisistä sekä selkävaivoista kärsiville juoksijoille. Tunnilla ollaan sukkasillaan.

STRONG & FLEXIBLE -tunnilla harjoitetaan pääasiassa voimaa ja notkeutta, mutta samalla sydän ja koko keho saa harjoitusta ja hiki nousee pintaan. Pue päällesi mukavat vaatteet, jätä kengät kotiin ja koe liikkumisen vapauttava tunne.

SWEAT WITH MARTINA on oman kehon painolla tehtävä koko kehon hikitreeni. Pidetään hauskaa ja samalla puristetaan itsestämme kaikki irti.

SYVÄVENYTTELY on rauhallista, palauttavaa ja rentouttavaa venyttelyä koko keholle oman liikkuvuustason mukaan. Tämä tekee hyvää ihan jokaiselle!                      

T.I.I.N.A. Tanssi. Ilo. Intohimo. Nauru. Aivan älyttömän huippu meininki! Tämä tunti on täynnä tanssia ja tunnetta. Tunti yhdistelee koreografioita tanssityylistä toiseen ja tarjoilee kattauksen musiikkia vuosikymmenten varrelta. Lopputuloksena upea show! 

TANSSITABATA Helppoja ja hauskoja tanssillisia koreografioita sekä Tabata-osuuksia, joissa kaikki liikkeet ovat tanssin maailmasta. Ei sisällä lattiasarjoja ja kaikki liikkeet ovat muokattavissa itselle sopiviksi.

TAP DANCE eli steppi on musikaalinen tanssilaji, jossa keho toimii soittimena ja musiikki ja liike yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Steppirytmit saavat inspiraationsa useiden kulttuuriperinteiden perusrytmeistä ja monista erilaisista tanssilajeista (englantilaiset kansantanssit, amerikkalaiset viihdetanssit, Broadway-musikaalit, funk ja hiphop). Steppiä tanssitaan nahkakengillä, joiden kärjissä olevien kovien metallilevyjen napautuksista, iskuista ja raahauksesta lähtee erilaisia ääniä. Kokeilutunnille voit kuitenkin tulla vaikka lenkkareissa! Musikaalinen ja ilmaisullinen tanssilaji sopii kaikille. 

TEHO on energinen lihaskuntotunti koko kropalle. Liikkeet ovat selkeitä ja tehokkaita. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja lyhyet venyttelyt. Hiki on taattu!

TEKNIIKOITA JA ASENNETTA ITSEPUOLUSTUSTILAINTEISIIN Opettelemme tekniikoita yleisimpiin itsepuolustustilanteisiin (suojaaminen, kuristukset, lyönnit, potkut, töniminen, vaatteista repiminen, puolustus maassa). Pääpaino on tilanteiden tunnistamisessa ja tarkoituksenmukaisessa toiminnassa. Harjoittelemme kolmea lähestymistapaa, jotka ovat: irtipääsy, hallinta ja vastaisku. Tunnilla harjoitellaan myös voiman ulostuottoa, oikeaa asentoa, ympäristön havainnointia ja itsensä suojaamista kaikissa tilanteissa.

THAINYRKKEILY on thaimaalainen kamppailu- ja pystyottelulaji, johon kuuluvat mm. erilaiset lyönnit, kyynärpäälyönnit, potkut ja polvipotkut. Thainyrkkeily on myös erittäin tehokas koko kehon kuntoilumuoto. Tunnilla tehdään parin kanssa lyöntejä ja potkuja potkutyynyihin.

TOIMINNALLINEN ULKOTREENI haastaa koko kehoa! Teemme alkuun hyvän lämmittelyn, jonka jälkeen itse treeni ja lopuksi lyhyet loppuvenyttelyt.

ULKOTREENIT LUONNOSSA Kehonpainotreeniä & raitista ilmaa! Pääasiassa oman kehon painolla tehtävä toiminnallinen kiertoharjoittelutunti. Sopii kaikille - harjoitteita muokataan helpottaen tai haastaen. Huomioi säänmukainen vaatetus ja kengät. 

ULKOTUNTI HIIT on hikinen ja tehokas korkean sykkeen intervallitunti, joka sopii vauhdikkaista treeneistä pitäville! Liikkeissä vuorottelevat korkean ja matalan intensiteetin harjoitteet ja koko kropan lihaskuntoliikkeet. Tule hakemaan punaiset posket ja mahtava endorfiinibuusti tältä tunnilta! Tunti sisältää hyppyjä.

VATSA-PEPPU -tuntia voi kutsua klassikoksi, se toimii aina! Tämä treeni on kiva, supertehokas, jopa polttava, mutta koko ajan tehdään ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä ja nautitaan yhdessä. Lyhyen aerobisen lämmittelyn jälkeen keskitytään treenaamaan pakaroita, reisiä ja keskivartaloa entistä vahvemmiksi.

VAUHDIKAS LATIN! -vesijumppa vie sinut lattarirytmien pyörteisiin! Tule haastamaan keskivartalon lihakset sekä koko vartalon liikkuvuus ja lihaskunto tässä rytmikkäässä lattaritunnelmaisessa allasjumpassa. Halutessasi voit pukea omat uimahanskat, sillä välineitä ei tässä muuten vauhdikkaassa menossa tarvita. Jalat yltävät altaassa pohjaan. Tervetuloa mukaan ihan jokainen – pidetään hauskaa kuntoillen! Allasjumpat sopivat myös tuki-ja liikuntaelimistön ongelmaisille, sillä kaikki liikkeet varioidaan oman kunnon mukaan. Anna salsa- ja sambarytmien huuhtoa jumit pois ja tuoda hyvää oloa tilalle.

VILLASUKKATREENI Villasukat jalkaan ja hulluttelu alkaa! Tule mukaan iloiseen ja tehokkaaseen villasukkatreeniin. Hassutellaan ja hullutellaan yhdessä kehon jokaista lihasta haastaen - myös kasvojen naurulihaksia. Saat hyviä vinkkejä kotitreeniin, joka onnistuu missä vain. Tule juuri sellaisena kuin olet!

VOIMAA JA SUORITUSKYKYÄ ALAKROPPAAN -tunti sisältää alkulämmittelyn, johon kuuluu dynaaminen liikkuvuusosio sekä tukilihaksistoa vahvistava aktivointiosio. Varsinainen treeni sisältää alavartalon voimaharjoituksen, jossa pääset tutustumaan fiksusti toteutettuun ja kehittävään voimaharjoitteluun.

VOIMAA JA SUORITUSKYKYÄ YLÄKROPPAAN -tunti sisältää alkulämmittelyn, johon kuuluu dynaaminen liikkuvuusosio sekä tukilihaksistoa vahvistava aktivointiosio. Varsinainen treeni sisältää ylävartalon voimaharjoituksen, jossa pääset tutustumaan fiksusti toteutettuun ja kehittävään voimaharjoitteluun.

VUODENAJAN JOOGA Taolaisen ajattelun mukaan jokaisella vuodenajalla on oma erityislaatunsa ja elementtinsä. Kevään elementti on puu, joka on energialtaan hyvin voimakas. Puuelementti edustaa kasvua, päättäväisyyttä ja itseilmaisua. Joskus puuelementti voi viedä meitä suorittamiseen ja liikaan kontrollointiin, jolloin haasteena voi olla stressi ja ärtyisyys. Tasapainottava joogaharjoitus voi tällöin olla paikallaan. Ulkoilmassa tehtävässä harjoituksessa pääsemme vielä lähemmäksi luontoa aistimaan ja kokemaan kevään vuodenajan erityisyyttä.

WORKOUT OF THE WEEK on korkeatehoinen koko kehon harjoitus. Tunnin aikana hyödynnetään intervalliharjoittelun eri muotoja kuten AMRAP, (as many rounds as possible) sekä 60/45/30-intervalleja.

YIN YANG -tunnilla lämmittelemme kehoa aurinkotervehdyksillä, jonka jälkeen yhdistämme seisonta- ja tasapainoliikkeitä lihaskuntoharjoitteisiin sekä kehoa avaaviin venytyksiin. Kaikkiin asentoihin ja liikkeisiin on tarjolla vaihtoehtoja, joten tunti on helppo säätää itselle sopivaksi. Tunti sopii kaikille. 

ZUMBA® Hauskaa ja tehokasta! Mukaansa tempaavat musiikit merengue, salsa, reggaeton sekä cumbia vievät sinut kuumiin tanssirytmeihin. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS Rentoudu ja virkisty mukavasti makoillen äänimaljojen soidessa. Rentouttava vaikutus perustuu ikiaikaisen äänen lisäksi värähtelyyn, joka resonoi solutasolla. Voi parantaa unen laatua ja keskittymiskykyä, sekä vähentää mm. stressiä, ärtymystä ja kehon kiputiloja. Tunti rentouttaa sekä kehoa, että mieltä. Tunti sopii jokaiselle.