ohjaajat 2023

MINNA AURANEN        

31- vuotias sertifioitu Personal Trainer. Minut löytää kuntosalilta työn lisäksi myös treenaamasta useamman kerran viikossa. Tärkeintä minulle elämässä on se, että voidaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Elämässä on paljon muutakin kuin kuntosali ja terveellinen ruokavalio ja tämä on otettava huomioon, kun suunnittelee omaa liikuntakalenteria. Kun mieli voi hyvin, keho voi hyvin ja päinvastoin. Sanoisin, että kun eletään ihan tavallista elämää herkkujen kera ja tehdään arjen rutiineista luksusta, voidaan toteuttaa kunnianhimoisemmatkin tavoitteet ja tehdä pysyviä tuloksia hyvinvoinnin kanssa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fit & Fabulous ja Fit & Strong

 

ELINA AUTIO        

Shindo-ohjaaja, työnohjaaja, logoterapeutti, työskentelen Oasis Pilates & Yoga Studiolla ja BASI Pilates Akatemialla. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Shindo -rentoutusvenyttely

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Vaihda suuntaa -parempaa työhyvinvointia näkökulmia muuttamalla

 

AKU BORENIUS

Aku on ohjannut yksilöitä ja ryhmiä vuodesta 2010. Tällä hetkellä hän toimii valmentajana Kuntokeskus Liikussa Turussa. Akulle on tärkeää antaa ihmisille elämyksiä ja iloa liikunnan kautta sekä luoda turvallinen tila ja tilanne nauttia liikunnasta. Sopivan rennolla otteella ja tilannetaju matkassa mukana tulee väkinsinkin hyvää. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavan tunnin: Haastava kehonpainotreeni

 

ANNINA FRANCIOSO        

Hormonitasapainoon ja suolisto-ongelmiin erikoistunut ravintoneuvoja. Työni ohella olen ohjannut viikoittain ryhmäliikuntatunteja. Ohjaajahistoriani ulottuu jo 90 -luvun aerobicin kulta-aikoihin, jolloin liikutin isoja ryhmiä koulujen jumppasaleissa Turun Urheiluliiton tunneilla. Viimeiset 10 vuotta ohjaustyössäni on painottunut kehoa huoltavat tunnit, jossa keskitytään tukilihasten vahvistamiseen, ryhtiin ja kehon liikkuvuuteen - kaikkiin niihin osa-alueisiin, joita istumatyö heikentää. Barre on minulle uusin aluevaltaus. Sytyin lajiin, kun huomasin sen vahvistavat vaikutukset: voin treenata tuloksellisesti kasvattamatta kehoni stressikuormaa. Tavoitteeni onkin, että barren harjoitteet seuraavat sinua myös arkeen ja lähdet tunniltani voimaantuneena ja muutamaa senttiä pidempänä! 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Mattobarre

 

MILKA FROMHOLDT

Vesiliikunnan ammattilainen, liikuntaneuvoja, personal trainer, voimavalmentaja. Työskentelen Raision Uintikeskus Ulpukassa vesiliikunnanohjaajana sekä omalla nimelläni Uiva Personal Trainer.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Keppiä vai porkkanaa?

 

REYNIER GÓMEZ        

Tarkkaa ja hauskaa opetusta, jossa opitaan liikkeiden historiasta sekä tarkoituksesta. Tunnit ovat tunnettuja ilosta ja hyvästä energiasta. Tuntien jälkeen tuntuu kuin olisit tehnyt pienen lomamatkan Kuubaan. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Reggaeton Street

 

ILANA GOTHONI    

Astangajoogan säännöllinen harjoittaminen on tuonut elämääni henkistä ja fyysistä vakautta, voimaa ja notkeutta jo reilun 15 vuoden ajan. Harjoitus on elänyt ja mukautunut suuriinkin elämänmuutoksiin ja luottamus asentosarjoihin vain vahvistui, kun vältin onnettomuuden jälkeen vakavan selkäleikkauksen ja kuntouduin joogaharjoittelun avulla. Nykyään harjoitukseni vaihtelee päivittäisen kuntoni ja tarpeeni mukaan astangajoogasta yin joogaan. Ohjauksessani pyrin huomioimaan ihmisten erilaiset tarpeet ja kohtaamaan jokaisen mielenkiinnolla, ilolla ja empatialla. Yin jooga -tunneilla käytän usein hyväksi viulumusiikin rentouttavaa voimaa hyödyntämällä omaa erityisosaamistani ja ammattitaitoani ammattiviulistina. Harjoittelen ja ohjaan viikoittain astangajoogaa, vinyasajoogaa ja yin joogaa Astangajooga Turku ry:n salilla. Lisää infoa: astangajoogaturku.org

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Soiva Yin

 

 

JENNIE HAKKARAINEN & MINNA POHJOLA

Energinen Personal Trainer -kaksikko Elixia Länsikeskuksesta, Turusta. Kaksi henkilökohtaisen valmennuksen ammattilaisia, joiden ohjauksessa opit oikeat suoritustekniikat ja saat varmasti tehokkaat treenit. Näiltä valmentajilta löytyy kokemusta yhteensä yli 10 vuoden ajalta ja useiden tuhansien ohjattujen tuntien edestä. Yksilövalmennuksen lisäksi he ohjaavat aktiivisesti myös PT Pienryhmiä (Bootcamp) ja toimivat ryhmäliikuntaohjaajina Elixialla. Jennien vahvuuksia ovat muun muassa suuret elämäntapamuutokset, toiminnallinen voimaharjoittelu ja kunnon kohottaminen. Minnan ydinosaamista ovat kehonmuokkaus ja voimaominaisuuksien kehittäminen. Tietoja ja taitoja ylläpidetään jatkuvasti kouluttautumalla. Personal Trainer lisenssikoulutuksen lisäksi Jennie on mm. ravintovalmentaja ja levytankovalmentaja sekä erikoistunut myös raskausajanliikuntaan. Minna puolestaan on opiskellut mm. tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallista anatomiaa sekä on SFU:n virallinen fitnessvalmentaja. Molemmat valmentajat auttavat eteenpäin erilaisten tavoitteiden saavuttamisessa positiivisella ja määrätietoisella asenteella.

SuperTreeneissä ohjaamme seuraavia tunteja: Fit Bootcamp

 

 

IRA HANSEN        

Ira ohjaa BASI Pilates Akatemialla sekä matto- että laitepilatesta. Peruskoulutukseltaan Ira on FM ja työskentelee Turun yliopistossa. Ira rakastaa vesivärimaalausta, pianonsoittoa, lukemista ja matkustamista. Ira ohjaa Oasis Studiolla mm. Rocket ja Hatha Yoga -tunteja. Ira on Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (250H) ja lisäksi hän on suorittanut It's Yogan RYT-200 joogaohjaajakoulutuksen sekä BASI Pilates koulutuksen. 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Pilates ja Rocket Yoga

 

KIMI HOLM        

Kimi on ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2014 alkaen ja vuonna 2018 hän liittyi mukaan Les Mills Nordicin kouluttajatiimiin. Hänelle tärkeimmät asiat liikkumisessa ovat sen tuoma hyvä ja energinen olo ja mahdollisuus ottaa aikaa omalle keholle ja mielelle. Koska Kimi rakastaa hulvattoman huonoja vitsejä, ei liikkumisesta tule koskaan hänen kanssa tylsää.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Les Mills Bodyattack

 

TIINA HUUSKONEN    

Olen koulutettu pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen, jolle kaikki liikunta ja kuntoilu on suoranainen intohimo. Sydäntä lähinnä ovat  ryhmäliikunnanohjauksessa Les Mills tunneista Bodypump sekä Bodybalance. Tunteja ohjaan Turussa Movet Ladies kuntokeskusessa sekä Fitness Palatsissa, jossa toimin myös Personal Trainerina. PT puolella mm. kuntosaliharjoittelussa on tärkeätä panostaa liikkeiden oikeaoppiseen tekniseen suorittamiseen, jotta saadaan voimatasot kohdilleen sekä ennaltaehkäistään urheiluvammojen syntyä! Valmentajana olen iloinen energiapakkaus, sekä kannustava, että vaativa. Kuitenkin  unohtamatta kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tervettä elämänasennetta. Tutustu minuun paremmin: www.pttiinahuuskonen.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vahva ryhti

 

MARIANNA ILMARINEN

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa ja tanssia Liikuntakeskus Kaisakissa liki 20 vuotta. Alunperin ryhmäliikunnan ohjaamiseen innoitti oma tanssiharrastus, ja ohjaustyö on jäänyt sittemmin pysyvästi elämään oman päätyön rinnalle vielä aikuisiälläkin. Hyvä niin! Parasta ryhmäliikunnan ohjaamisessa on musiikin fiilistely ja sen energian välittäminen kanssajumppaajiin. Kaupan päälle saa vielä hyvän fyysisen kunnon sekä iloisen mielen. Nähdään Shake-tunnilla!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Shake

 

REBEKKA JAAKKOLA        

Hyvinvointi- ja liikuntavalmentaja Rebekka Jaakkola on toiminnallista liikuntaa tarjoavan CrossFit Kirkkonummen ja verkkovalmennusyritys Vahva elämän perustaja. Jaakkola on entinen poliisi ja rauhanturvaaja, ja toiminut Naisten Kympin virallisena valmentajana vuodesta 2021. Jaakkolan valmennusfilosofian kulmakivinä on liikunnan ilo, armollisuus ja motivaation ylläpitäminen. Jaakkola on erikoistunut ruuhkavuosia ja kuormittavaa elämää elävien naisten valmentamiseen. Jaakkolan erityinen intohimo on kehonhuolto- ja liikkuvuusvalmennus sekä erityisyys löytää kenelle tahansa juoksusta haaveilevalle juoksun flow.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa lempeästi kehoa haastaen

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Liikunnallinen elämä koko loppuelämäksi -onnistumisen avaimet

 

SUSANNA JUNTUNEN        

Suositun Kotitreenijengin perustaja ja valmentaja. Hänen intohimonsa on levittää liikunnan tuomaa hyvää oloa mahdollisimman laajasti. Hänen vahvuutensa on innostaa ja inspiroida ihmisiä. Treenit eivät ole koskaan tylsiä, sillä hän keksii mitä mielenkiintoisempia ja tehokkaimpia treenejä, jotka vievät mennessään ja tuovat tullessaan syvää hyvää oloa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vetreämpi keho, virkeämpi mieli

 

MIRKA KATAJISTO & MARIA JOKELA    

Olemme molemmat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutteja ja intohimonamme on auttaa synnyttäneitä naisia pääsemään eroon lantionpohjan oireista, jotta he voivat liikkua ja nauttia elämästä itsevarmasti omaan kehoonsa luottaen. Vastaanottotyön lisäksi pidämme valmennuksia ja koulutamme terveydenhuollon ammattilaisia opiskellen myös itse jatkuvasti uutta. Emme ole tyypillisiä “pimpin puristelu -ohjeita” jakavia fysioterapeutteja vaan kokonaisvaltaisesti synnyttänyttä ymmärtäviä ja out-of-the-box -ratkaisuja hakevia alamme asiantuntijoita.

SuperTreeneissä ohjaamme seuraavia tunteja: Vahva ja toimiva lantionpohja

SuperTreeneissä luennoimme myös aiheesta: Lirahtaako liikkuessa? 3 askelta, joilla pääset eroon virtsankarkailusta

 

ANNA KETOPAIKKA        

Anna Ketopaikka on turkulaisen Tanssistudio Flaman perustaja ja tanssinopettaja, joka on keskittynyt yli 13 vuoden ajan karibialaisiin tansseihin. Anna aloitti tanssitunnit 5-vuotiaana balettitunneilla ja jatkoi teini-iässä tanssin opiskelua muun muassa jazz- ja showtanssin parissa. Anna kouluttautui salsaohjaajaksi Ramón Silverion johdolla ja on opettanut reggaetonia, salsaa ja bachataa vuodesta 2014 lähtien. Tanssistudio Flaman hän perusti vuonna 2017. ”Perustin Flaman palavasta intohimosta tanssiin ja liikkeeseen. Tanssi on tuonut elämääni niin paljon energiaa, voimaa ja ihania kokemuksia, että haluan pystyä mahdollistamaan sen tuoman nautinnon myös muille. Tunneillani haluan innostaa ihmisiä löytämään tanssista voimavaroja ja iloa arkeen sekä yhteyden kokemuksia itseen, toisiin ja läsnäolevaan hetkeen.”

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Reggaeton

 

SARI KOISTINEN        

Tanssiminen on kuulunut aina isosti elämääni ja tanssimisessa on se mahtavuus, että siitä voi löytää aina uutta. Olenkin tanssinut elämäni aikana kaikkea mahdollista jazzista hip hopiin. Kilpatanssilattioiden kautta päädyin aikanaan myös lattaritanssien pariin. Lattaritanssit ovatkin erityisen lähellä sydäntäni. Olen ohjannut tanssillisia tunteja kaiken ikäisille liikkujille yli 10 vuotta ja tuntini ovat tunnettuja energisestä, vauhdikkaasta ja rempseästä menosta. Tärkeintä minulle on, että tunneillani ihmiset pääsevät pois liiasta suorittamisesta ja jokainen pääsee nauttimaan tanssimisen tuomasta ilosta ja koko kehon endorfiiniryöpyistä- loistavan musiikin tahdissa. Tervetuloa heittäytymään Fiestan pyörteisiin kanssani!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fiesta Moves

 

KAROLIINA KOIVISTO    

Karo on iloinen ja energinen lietolaisen liikuntakeskus Kaisakin toiminnanjohtaja. Hän on liikunta-alan ammattilainen, joka on ohjannut ryhmäliikuntaa ja tanssia 20 vuotta. Hän tekee työtään intohimolla ja rakkaudella. Karo on personal trainer, ryhmäliikunnanohjaaja, tanssivalmentaja ja -koreografi. Hänen valmentamansa tanssijoukkueet ovat mm. edustaneet Suomea maailmalla kansainvälisissä tanssi- ja voimistelutapahtumissa kuten World Gymnaestradassa. www.kaisakki.fi

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho ja Shake

 

MARIKA KUMLANDER
Olen kokenut ryhmäliikunnanohjaaja, joka on ohjannut erilaisia tunteja monenlaisista LesMills-lajeista koreografisiin ja toiminnallisiin jo yli 20 vuotta. Erityisen lähellä sydäntäni on oma kuntotanssituntini PartyFit, joka on riemastuttanut ohjaajaa ja toivottavasti asiakkaitakin jo yli kymmenen vuotta. Toiselta ammatiltani olen opettaja, mutta pilkuntarkkuus näkyy liikuntatunneilla lähinnä musiikin käsittelyssä ja freestyle-tuntien koreografioissa. Liikunta ja tanssi kuuluvat kaikille tyylistä riippumatta!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: PartyFit

 

HENNA KURONEN        

Kurvit kuntoon -tunnille sinut toivottaa tervetulleeksi ryhmäliikunnan pyörteissä vuosia pysynyt ja Savosta Saloon muuttanut fysioterapeutti.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kurvit kuntoon

 

HELI KURTTILA

Aina on yhtä iso ilo päästä jakamaan liikunnan riemua ja hyvää fiilistä sekä hyödyntämään omaa jopa vuosikymmenien kokemusta niin ryhmäliikunnasta kuin yksilövalmennuksesta. Ohjaan työkseni ryhmäliikuntaa laidasta laitaan sekä valmennan asiakkaita kuntosalilla ja toiminnallisella puolella. Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa; olen täydellä sydämellä mukana aina, kun liikutan muita tai kun treenaan omaksi ilokseni esim. crossfittiä. Aina voi oppia uutta. Ei voi tietää, osaako, jos ei kokeile. Näin ajattelen ja molemmat pitävät paikkansa; se on tullut todistettua työssänikin monen monta kertaa, joten kannustan liikkumaan monipuolisesti ja testaamaan uusiakin juttuja!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vatsa-Peppu ja Aerobic Energy

 

KATJA LAAKSONEN
Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 1993. Tämä on huippu duuni! Parasta tässä työssä on ihmisten kohtaaminen ja heille toivottavasti ilon, onnistumisen ja hyvän fiiliksen luominen tunneilla. Koen, että tärkeintä on hyvä tunnelma ja koettu pätevyys; saan liikkua omien kykyjeni ja tuntemusteni mukaan. Jokainen tunti on ainutlaatuinen kokemus asiakkaalle ja toivottavasti kohtaan heidät ryhmässä yksilöinä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vinyasa Flow Yoga

 

TIIA LAINE        

Iloa ja energiaa jakava ohjaaja, jolle erityisesti tanssilliset tunnit ovat lähellä sydäntä. Vuodesta 2007 alkaen ohjauskokemusta on kertynyt eri seuroissa monien erilaisten tuntien parissa. Tärkeintä ohjauksissa: matala kynnys, hauskanpito sekä hyvä musiikki! Tiian ohjauksissa voi päästää oman sisäisen Beyoncen vapaaksi ja hypätä nauttimaan liikkeen ilosta!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fierce!

 

MARKUS LEHTONEN        

Kiropraktikko Markus Lehtonen on toiminut yli 20-vuotta terveyteen liittyvien asioiden parissa ja työkseen hoitanut tai ohjannut ihmisiä. Ennen Kiropraktikon koulutusta, Markus on toiminut pitkään liikunnanohjaajana ja Personal Trainerina.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Selkärankatunti

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Alaselkäkipuja ja välilevyjen rappeuma

 

KIRSI-MARIA LEMPINEN        

Vesiliikunnanohjaaja Raisiosta, tuttu myös Ulpukasta!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho-pesupallojumppa

 

SUSANNA LEPPÄMÄKI        

Olen valmistunut personal traineriksi 1,5 vuotta sitten ja siitä lähtien ohjannut erilaisia pienryhmätunteja pääosin ulkona (instassa @ymparivuoden). Treeni on parhaimmillaan sujuva osa muuta elämää ja tekee arjesta hiukan parempaa! Rakastan erityisesti toiminnallista treeniä ja liikkumista raikkaassa ulkoilmassa säässä kuin säässä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Porrastreeni

 

ANKI LINDSTRÖM-HALKOSAARI        

Anki Lindström-Halkosaari @tanssiva_pt on helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen tanssinopettaja & toiminnallisen harjoittelun pt. Anki on opettanut tanssia Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa jo vuodesta 2004 sekä runsaasti ryhmäliikuntaa ja yksityisasiakkaita Turku-Hanko akselilla. Tällä hetkellä tanssin lisäksi Anki valmentaa #kotitreenijengissä kotitreenejä ja ryhmäliikuntaa Mentor Turussa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ilon kautta liikuttaminen tehokkuutta unohtamatta sekä jokaisen liikkujan aito kohtaaminen on Ankille tärkeitä asoioita.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Hyvän fiiliksen HIIT

 

ANNI LIUKKA        

Kokenut turkulainen liikunta-alan ammattilainen. Olen toiminut liikunta-alalla 25 vuotta ja viimeiset yli 10 vuotta juoksun parissa. Tällä hetkellä toimin hyvinvointivaikuttajana Instagramissa @anniliukka ja järjestän somessa mm. erilaisia liikuntatapahtumia ja live-lenkkejä eli Lenkkitreffejä. Kiva nähdä Supertreeneissä!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Juoksutekniikan perusteet ja Mäkitreeni

 

KATI LYTSY        

Rautainen liikunta-alan ammattilainen ja yrittäjä, joka on tehnyt töitä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli 10 vuoden ajan. Hän haluaa auttaa muita löytämään liikunnan kipinän ja tekemään hyvinvoinnista ja liikunnasta voimavaran elämään, ilman, että siitä tulee suorittamista tai pakkopullaa. Kun voimme hyvin kokonaisvaltaisesti, saamme lisää energiaa, voimme nauttia elämästäkin enemmän.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kuntosali tutuksi! 

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen

 

JOANNA MAUNO        

Ryhmäliikuntaohjaaja ja superinnostunut energiapakkaus Espoosta! Minun tunneilla tehdään täysillä ja tosissaan, mutta hymy huulilla ja muista: sun tyyli on paras tyyli! Yli 17 ohjausvuoden aikana olen saanut osuvia palautteita, kuten ”siis niin hullu ja hauska”, ”tunneillasi löysin naisellisuuteni taas” ja ”sun kanssa on vaan pakko heittäytyä täysillä”.  Rakastan, kun saan ihmiset hetkeksi irti arjesta sekä iloitsemaan kehostaan, liikkeestä ja musiikista. Olen kouluttautunut yli 15 eri lajin ohjaajaksi, liikkuvuus-, syke-& lihaskuntotunneista Barreen, CabaretStripiin ja ropeskippingiinkin. Olen pääkoulutukseltani kasvatustieteen maisteri, ja positiivinen pedagogiikka näkyy vahvasti työskennellessäni lapsien ja aikuisten parissa. Itse sytyn erityisesti lennokkaista tanssitunneista, joissa heitetään korkkarit kattoon, laitetaan beba heilumaan ja megahymy huulille! Tervetuloa siis innostumaan ja heittäytymään mun kanssa Supertreeneihinkin :)

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Dance Through Time

 

SIIRI MURTO-RYHÄNEN & MEERI PIISPA    

Me olemme Meeri ja Siiri, kaksi iloista sekä energistä ryhmäliikunnanohjaajaa ja meillä on oma podcast nimeltä Jumppapodi. Podcast löytyy mm. Spotifysta ja Apple podcasteista. Meillä on molemmilla reilut 10 vuotta kokemusta liikunta-alalla ja tykkäämme haastaa osaamistamme sekä ammattitaitoamme uudella tavalla. Ohjaamme monipuolisesti erilaisia tunteja syketreeneistä kehonhuoltoon. Meille tärkeintä on kuitenkin jakaa liikunnan iloa ja sitä hyvänolon tunnetta, jota jumppa saa meissä aikaan! Tuu meidän kanssa treenaamaan!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Fit Interval

 

MARIANNE MUURINEN        

Olen Marianne, Turusta helsinkiläistynyt toimintaterapeutti ja ryhmäliikuntaohjaaja Elixialla. Taustani on joukkuevoimistelusta ja showtanssista. Voimistelun jälkeen vuonna 2010 löysin tieni ryhmäliikuntaohjaajaksi. Vuosien varrella olen ohjannut erilaisia tunteja LesMills-lajeista omiin freestyletunteihin, mutta lähimpänä sydäntäni ovat tanssilliset tunnit, joissa pääsee heittäytymään, fiilistelemään ja nauttimaan liikunnan ja musiikin ilmaisusta jokainen omalla tavallaan. Parasta onkin yhteisen ilon, innostuksen ja energian kokeminen pilkettä silmäkulmissa unohtamatta.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Dance Fusion

 

SANNA MÄKELÄ        

Positiivisella asenteella yritystään tuki- ja liikuntaelinklinikka Terveyspankkia eteenpäin luotsaava terveydenhuoltoalan ammattilainen, joka kokee elämäntehtäväkseen muuttaa maailmaa paremmaksi yksi ihminen ja yksi kokemus kerrallaan. Hän rakastui ryhmäliikuntaan vuonna 2009 urheilu-uransa jälkeen ja on siitä asti tehnyt työtä liikunnanohjauksen, terveyden ja hyvinvoinnin parissa. Koulutettuna hierojana Sanna on erikoistunut hoitamaan mm. purentalihasvaivojen ja leukanivelen toimintahäiriöitä, urheiluvammoja, lantionpohjan toimintahäiriöitä ja odottavia & synnyttäneitä äitejä. Tutustu lisää: www.terveyspankki.fi. Somesta voit seurata matkaani kohti SuperTreenejä @terveyspankki

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Toimistotyöntekijän unelmatreeni ja Tehotanssi

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Purentalihasten oireilu -tunnistaminen ja omahoito

 

JARKKO MÄKINEN & ROOSA NÄRHI    

Jarkko ja Roosa ovat entisiä huippu-urheilijoita ja maajoukkuevalmentajia, jotka pyörittävät Exercisemaster-nimistä liikunta-alan yritystä. Yritys järjestää liikkuvuusaiheisia ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia sekä tarjoaa monipuoliset verkkovalmennukset kotitreeneihin.

SuperTreeneissä ohjaamme seuraavia tunteja: M-Circuit ja Liikkuvuusharjoittelu

 

HANNA MÄNTYLÄ    

Toiminnallisen harjoittelun PT. Olen työskennellyt toiminnallisen harjoittelun personal trainerina vuodesta 2016 lähtien. Valmennan sekä yksilöitä että ryhmiä kohti terveellisempää elämäntapaa. Palveluihini kuuluvat henkilökohtaiset valmennukset, ryhmävalmennus, urheilijoiden fysiikkavalmennus sekä ravintovalmennukset. Harjoittelussa korostan aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita, monipuolisuutta, luonnollista liikettä sekä liikkumisen iloa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kehonpaino Circuit

 

 

MINNA NERG        

Minna on laaja-alainen tanssija ja tanssinopettaja. Hänen päälajinsa ovat urbaanit afrikkalaiset tanssit ja nykytanssi, mutta hänellä on myös yksi jalka tukevasti karibialaisten tanssien maailmassa (salsa, reggaeton, dancehall). Opettajana Minna pyrkii sekä innostamaan että kannustamaan ja katsoo, että jokaisella on mahdollisuus ylittää tanssin kautta rajojaan sekä kyky oppia jotain aivan uutta. Tanssilajista riippumatta Minna tahtoo tanssia suurella sydämellä ja välittää tätä tanssin iloa eteenpäin.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Dancehall Queenstyle

 

IISA NIEMI

Salut! I'm Iisa. I've been working as a danceteacher for the last 15 years. To me movement is more than a form of exercise - it's a universal language that all can and should speak. Technique matters, for we only have one body and we should take good care of it. Music and interaction inspires me to move and this I want to share with my students. Dance should be accessible to all and I do my best to make the studio a 'safer place'. Puhun myös suomea.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Commercial Street

 

JUULIA NIEMI        

Liikunnanohjaaja, jolle tanssi on ollut aina osa elämää. Varsinkin show-, jazz-, nykytanssi ja latinalaiset tanssit sekä teatteri ja musikaalit ovat lähellä sydäntä, mikä näkyy myös tunneilla. Tanssin- ja liikunnanohjaajan työstä Juulialla on päälle kahdenkymmenen vuoden kokemus, minkä aikana hänestä on kehittynyt rempseä, huumorintajuinen, mutta myös tunnista riippuen vaativa ohjaaja.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Moulin Rouge ja Salsa-jazz

 

JONNA NYKÄNEN        

Jonna Nykänen on joogaopettaja (500h), kouluttaja ja psykofyysinen hengitysohjaaja. Jonna on opettanut joogaa vuodesta 2015 lähtien. Jonnaa kiinnostavat stressinhallintaan ja -ehkäisyyn, palautumiseen, hermostoon ja hengitykseen liittyvät teemat. Luonnon syklit ja vuodenajat vaikuttavat Jonnan opetukseen vahvasti. Lämpimämmän kehosuhteen, itsemyötätunnon ja armollisuuden teemat ovat myös läsnä Jonnan opetuksessa. Jonnaa on sanottu lempeäksi, kehopositiiviseksi ja varmaksi ohjaajaksi, joka kunnioittaa jokaista osallistujaa sellaisena kuin hän on. Jonna opiskelee parhaillaan fysioterapeutiksi.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Vuodenajan Yin

 

KARO NYMAN    

Hei! Olen Karo Nyman, opetus- ja koulutusalan ammattilainen sekä ryhmäliikunnan vannoutunut puolestapuhuja. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut aktiivisesti teini-ikäisestä saakka ja nykyään toimin myös Les Mills-kouluttajana. Lajeistani juuri BODYCOMBAT® on se liikuntamuoto, joka ylipäätään kannusti minua aikoinaan aloittamaan aktiivisen elämäntavan ja ottamaan liikunnan keskeiseksi osaksi arkea. Onkin aivan huikeaa, että pääsen jakamaan tämän upean voimaannuttavan lajin yhdessä SuperTreeniläisten kanssa!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Les Mills Bodycombat

 

ANNE PURANEN        

Olen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan suuntautunut fysioterapeutti ja  työskennellyt liikkuvuusharjoittelun parissa FasciaMethod - konseptin kehittäjänä, kouluttajana ja ohjaajana vuodesta 2013. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut 15-vuotiaasta. Tuki- ja liikuntaelinterveyden edistäminen motivoi minua ja siksi FasciaMethod onkin kehitetty ja edelleen innostaa minua ja haluan konseptia edelleen kehittää!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: FasciaMethod

 

Kuva: Petri Mast

MONNA PURSIAINEN        

 Monna Pursiainen on yksityisyrittäjä, hyvinvointialan ammattilainen, somevaikuttaja, LCF Life Coach ja äiti. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden kautta ja haluaa motivoida ihmisiä hyvinvointiin hyvällä mielellä. Monna haluaa kannustaa ihmisiä rakastamaan itseään ja hyväksymään itsensä. Liikunta-alalla hän on ollut töissä pian 20 vuotta. Maalaisjärki ja keskitie on Monnan lempisanoja monessa asiassa, vaikka toisaalta Monna tuntee itse täysillä ja rakastaa maailman kaikkia värejä! Tasapaino on a ja o; karkkia ja treenaamista hyvässä kombossa!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Peppu & Core -treeni

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Upea minä

 

JUKKA RAJALA        

Jukka Rajala on arvostettu kouluttaja ja valmentaja, joka on ollut yksi merkittävämpiä hahmoja kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun opettamisessa Suomessa, sekä ulkomailla. Jukka on kouluttanut toista vuosikymmentä liikunta- ja kuntoutusalalla ja on Movement Stick -harjoittelun kehittäjä. Jukan opetuksessa korostuu asioiden selkeä esittäminen, jolloin haastavienkin kokonaisuuksien hahmottaminen helpottuu. SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Movement Stick Training

 

VILLE RINTALA

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Kehonpaino Circuit

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Aktiivinen palautuminen

 

JESSI ROUSKU        

Jessi on turkulaisen tanssikoulu Funkyn perustaja ja pitkän opettajauran omaava tanssin ja liikunnan ammattilainen. Tunneillaan hän haluaa jakaa iloa ja energiaa sekä kannustaa jokaista löytämään oman tavan liikkua.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Feel The Beat

 

MARIA SAARELA & CHRISTIAN OLKKOLA    

CM Training Oy koostuu kahdesta kokeneesta Personal Trainerista, Mariasta ja Christianista. Ammattitaitomme on hyvin kattava, sillä olemme ohjanneet 14000 yksilöohjausta. Olemme vuosien ajan käyneet useita eri koulutuksia, joten näkemyksemme erilaisten ihmisten kehoista on laaja. Olemme unelma-ammatissamme, emmekä osaisi kuvitella muuta työtä, joka motivoisi meitä tällä tavalla.

SuperTreeneissä ohjaamme seuraavia tunteja: Kiinteytys

 

PIA SANKARI

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Aamustartti

 

SALLA SINIRANTA        

Salla Siniranta opettaa Tanssistudio Flamassa Turussa twerkiä ja commercial dancea. Tanssikokemusta hänelle on kertynyt yli 20 vuoden ajalta hiphopista nykytanssiin. Nykyään hän tanssii Flaman Bouncy Crew -twerkryhmässä ja toimii The Honeys -tanssiryhmän koreografina ja valmentajana. Sallan tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis, arjen kiireiden unohtaminen, liikkeestä nauttiminen ja ehkä myös itsensä ylittäminen! Salla pyrkii luomaan tunneilleen turvallisen ympäristön, jossa jokainen kokee itsensä tervetulleeksi. Tule sellaisena kuin olet.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Sensual Twerk

 

MAIJE SJÖROOS    

Olen Liiqquu Leikkipuistojumppa® konseptin kehittäjä sekä liikunnanohjaaja, jolla on pitkä kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Olen kannustava ja iloinen ohjaaja, joka keskittyy tunneilla liikunnan ilon jakamisen lisäksi liikkeiden hyvään suoritustekniikkaan.Ohjaan tällä hetkellä Jumppalassa  Tehotreeniä ja LesMills Bodypump-tunteja.

Ohjaaminen on ihana tapa kohdata ihmisiä ja liikuttaa niin itseään kuin muita. Nähdään Aamustartti -tunnilla herättelevissä merkeissä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Aamustartti

 

SANNI SJÖROOS
Valmentaja, tanssiohjaaja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Tanssin pariin eksyin 20 vuotta sitten lietolaisen Kaisakki Oy:n kolmevuotiaiden ryhmässä ja ohjaajakokemustakin on päässyt kertymään 10 vuotta. Samalla tiellä jatketaan edelleen! Päiväni kuluvat fysioterapian opintojen kanssa, ja illat vietän ryhmäliikunnan ja tanssin parissa.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho

 

ANNA STRAZDINA        

Joogaopettaja ja joogahieroja, joka parantaa päivisin ihmisten työhyvinvointia. Ohjaajana Anna on selkeä ja huomioonottava, Anna pyrkii luomaan tunneillaan turvallisen ja rennon ilmapiirin, jossa jokainen saa keskittyä omaan tekemiseen.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Skumppajooga

 

ANNEMARI TAKKULA        

Hyvinvointi-ja liikunta-alan Omaolotila.fi yrittäjä, fysioterapeutti(2010), valmentaja- ja valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2023. Anskulla on oma hieronta, valmennus, ratkaisukeskeinen lyhytterapia-ja fysioterapiavastaanotto Fressi24 Hirvensalossa, jossa hän itse toimii keskusvastaavana. Anskua kuvaillaan valoisaksi ja aurinkoiseksi valmentajaksi ja hän ohjaa mm. hyvänolon vesijumppaa, hyvänmielen tanssitunteja sekä terveempi keho -  pienryhmiä. Tavoitteenani on tuottaa terveys-ja hyvinvointipalveluja, jotka tuovat valoa ja iloa elämään. Omaolotila.fi yritykseni kautta haluan jakaa osaamistani ammattitaitoisen valmentajaverkostoni kautta. Missioni on luoda valmennuspalvelu, joka kattaa sekä kehon, mielen ja sielun hyvinvointikokonaisuuden. Tanssimisen ja liikkumisen kautta ihminen luo yhteyden omaan kehoon ja mieleen ja elää tässä käsillä olevassa hetkessä. Mennyt on mennyt ja tulevasta ei vielä tiedä, meillä on lahjana tämä hetki. Mottoni on: ”Tee ja ole enemmän sitä, mistä sielusi nauttii." -Kiitos kun olet matkallani mukana! Aivoterveyttä sydämellä. www.omaolotila.fi @fyssariansku

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Healing Show Latin Dance SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Healing, toipumisen työkalut - kohti terveempää kehoa

 

TINJA TAPIO
Tinja on turkulainen opiskelija, joka työskentelee lietolaisessa liikuntakeskus Kaisakissa. Hän ohjaa sekä tanssia että ryhmäliikuntaa ja on harrastanut tanssia koko ikänsä. Ohjaajana hän on positiivinen ja kaikkensa antava. Tunneilla jokainen saa treenata omana itsenään!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Teho

 

PIA TEISSALA    

Olen Liikuntakaveri Pia Teissala. Työkseni sairaanhoitajana hoidan asiakkaita vauvasta vaariin terveyskeskuksen päivystyksessä. Olen liikuttanut ihmisiä 30 vuoden ajan. Elämäntapani on liikunta ja hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat. Painonpudotuksen ja painonhallinnan ryhmissäni rasva palaa ja asiakkaat saavuttavat huikeita tuloksia terveys edellä. Olen onnellinen jokaisesta ihmisestä, jolle saan tartutettua liikunnan ilon ja kipinän liikkumiseen. Tärkeintä on, että liikunnasta tulee hyvä mieli ja hymy huulille. Minun intohimoni on Sinun hyvinvointisi!

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Villasukkajumppa

 

SINI TUOMI    

Työskentelen päätoimisesti Personal Trainerina Turun seudulla. Yritykseni nimi on Sinnasport. Valmennukseni perustuu yksilöllisyyteen, jossa eri elämäntilanteet otetaan huomioon kuntoutusta unohtamatta. Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Ohjaan ja voimaannutan psyykkisellä sekä fyysisellä tasolla. Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisesta. Valmennukseni ovat erittäin monipuolisia eivätkä rajoitu vain kuntosalille. Tavoitteeni on tehdä valmennettavistani itsenäisiä ja motivoituneita liikkujia. Haluan antaa sinulle avaimet tavoitteidesi saavuttamiseen. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa hyvin monipuolisesti: jalkapalloa, jujutsua, maastojuoksua, uintia, yleisurheilua, hiihtoa, pyöräilyä, kuntosaliharjoittelua, Crossfittiä sekä rullahiihtoa. Treeneihin olen halunnut ottaa vaikutteita harrastamistani lajeista. Odotan innolla treenejä kanssasi. FIHF Personal Trainer (Physio Trainer), FPS Functional Performance Specialist, NHA Kuntosalivalmentaja, Sairaanhoitaja & Kuntoutusohjaaja, www.sinnasport.com

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Super HIIT Circuit

 

SAARA VALTONEN        

Liikunta-alalla 15 vuotta, liikunnanohjaaja (AMK) ja auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Olen äiti, vaimo ja työskentelen yrittäjänä Mentor -kuntokeskuksessa. Ohjaan Mentorin toimipisteissä mm. pilatesta sekä tanssillista Party -tuntia, joka nähdään myös Supertreeneissä!
SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Party

MIKA VIINANEN    

Mikalla on 10-vuoden kokemus CrossFit-valmentajana ja matkalla on tullut perustettua kolme
menestyvää CrossFit-salia. Kotisalina ja pääpaikkana Mikalla toimii CrossFit East Turku.

 

JONNA WESTERBERG

Personal Trainer, Fysiikkavalmentaja -ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funktionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme, niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

SuperTreeneissä ohjaan seuraavia tunteja: Rennot hartiat ja notkea ranka

SuperTreeneissä luennoin myös aiheesta: Ravinto, jaksaminen

 

NIKO VISKARI 

Niko on ohjannut ryhmäliikuntaa 12 vuotta ja vuodesta 2016 lähtien hän on toiminut myös Les Mills Nordicin kouluttajana. Ryhmäliikunnassa tärkein tavoite Nikolle on, että tunnilla voi ylittää itsensä, harjoituksen myötä kasvoille nousee hymy ja että liikkuminen antaa energiaa arkeen. Les Mills BODYATTACK® on täydellinen treeni tätä kaikkea ajatellen!

 

SuperTreeneissä ohjaan seuraavan tunnin: Les Mills BODYATTACK®

LIISA ESKONEN

SuperTreeneissä ohjaa: Crossfit