tuntiselosteet 2023

    

AAMUSTARTTI on helppo ja rauhallinen aamutunti, jolla herätellään kehoa kierroin, rullauksin ja haukotuksin.

 

AEROBIC ENERGY Tervetuloa nauttimaan kivasta, sopivan vauhdikkaasta ja hengästyttävästä askelsarjasta, joka vie mukanaan niin kropan kuin päänkin. Lisäksi hyvä musiikki soimaan ja aerobic-flow on valmis!

 

CROSSFIT - tunti koostuu lämmittelystä,tekniikkaosuudesta sekä sykettä nostavasta Metcon-osuudesta. Treeni
sopii aivan kaikille kuntotasosta riippumatta ja jokainen treenissä oleva liike on tehtävissä omalle kuntotasolle sopivalla teholla. Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

 

DANCE THROUGH TIME Mukaansatempaava tanssitunti, joka vie läpi erilaisten tanssityylien aina 50-luvulta tähän päivään! Luvassa mm. rock’n rollia, jivea, housea ja showdancea. Tunti koostuu helpoista askelista, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Nämä on vuosikymmenien bileet!

 

DANCEFUSION-tunnilla heittäydytään musiikin ja liikkeen vietäväksi eri tanssityylejä, vuosikymmeniä ja kulttuureita mukaillen, helppoja pieniä koreografioita rakentaen. Tältä tunnilta löytyy jokaiselle levottomalle jalalle ja tanssin ystävälle jotakin, hymyä ja hikistä menoa unohtamatta!

 

DANCEHALL QUEENSTYLE -tunnilla keskitytään omaan tyyliin: asenteeseen, mimmimuuveihin/stepseihin sekä tasosta riippuen myös akrobatiaan. Dancehall on Jamaikalla syntynyt ja edelleen kehittyvä katutanssilaji. 

 

FASCIAMETHOD on aktiivista ja dynaamista ketjuliikkuvuusharjoittelua sekä liikehallintaharjoittelua. Kehitämme liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Aktivoimme kehon yleisimpiä heikkoja ja kireitä alueita liikehallintaharjoitteilla ja täsmävenytyksillä. Rentoutamme ja nesteytämme faskiaa ja lihaksia pallohieronnalla faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi. Syvähengitys tehostaa ja rytmittää harjoittelua sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan ja suorituskykyään. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

 

FEEL THE BEAT on nimensä mukaisesti vauhdikas tanssitunti, jossa tyylilajeja sekoittelemalla saadaan monipuolinen tuntisisältö. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskunnon sekä loppusarjan.

 

FIERCE!-tunnissa yhdistyy lyhyet kävelyharjoitukset, helppo lämmittelykoreografia sekä Superit- koreografia, jonka opettelemme yhdessä. Voimauttava tunti sopii heille, jotka haluavat valjastaa sisäistä fiercenessiä! Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, vaan voit heittäytyä mukaan ilotteluun omana itsenäsi. Vapauta sisäinen Beyoncé! 

 

FIESTA MOVES on täydellinen cocktail tanssia, irroittelua, hikeä ja mahtavimpia biisejä! Saavatko  lattaribiisit lanteesi keinumaan, tai rock´n roll jalkasi iloisesti vipattamaan? Tuntuuko joskus siltä, että tekee mieli vain päästää irti ja sheikata oikein kunnolla? Jos vastasit kyllä, niin Fiesta Moves on juuri sinua varten!

 

FIT & FABULOUS -tunnilla tehdään kehonpainoliikkeitä aikaa vastaan. Jokainen saa tehdä liikkeitä oman kuntotasonsa mukaisessa tahdissa. Osa liikkeistä vaatii kehonhallintaa, mutta haastavimmista liikkeistä annetaan kevennetty versio, joten tunti sopii kaikentasoisille liikkujille.

 

FIT & STRONG -tunnilla tehdään vapailla painoilla lihaskuntoa ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Tunti saattaa haastaa tasapainoa ja vaatia hieman koordinaatiota, mutta koreografisia taitoja et tarvitse. Tunnilla päätät itse millä vastuksilla treenin teet, mutta tunnin tarkoituksena on saada lihaksiin poltetta sykkeen nostamisen sijaan. 

 

FIT BOOTCAMP on intensiivinen kuntosalitreeni, joka tähtää kiinteytymiseen ja hyvään yleiskuntoon. Treenissä yhdistyy voima ja sykettä kohottava kiertoharjoittelu. Tässä treenissä pääset haastamaan itseäsi ja teet liikeet tehokkaasti. Tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille. Tervetuloa mukaan!

 

FIT INTERVAL on hauska koreografinen sykettä kohottava intervallitreeni, joka tuo hien pintaan ja hymyn naamalle. Tunti koostuu lämmittelystä ja eri pituisista sykeosioista sekä lyhyestä lihaskunnosta ja loppupalauttelusta.

 

FUNCTIONAL FUN -tunnilla tehdään vaihtelevia lihaskunto-, liikkuvuus- sekä tasapainoharjoitteita kehonpainolla. Osa harjoitteista tehdään jumppamatolla, joten oma matto kannattaa ottaa mukaan. Tunnin harjoitteet haastavat sopivassa määrin osallistujan kehoa ja mieltä - tärkeintä on liikunnan ilo! Tunti ei sisällä askelkuvioita ja haastavimmille  liikkeille löytyy vaihtoehdot. Tervetuloa liikkumaan!

 

HAASTAVA KEHONPAINOTREENI koko vartalolle. Tunti alkaa alkulämmittelyllä ja haaste kasvaa tunnin edetessä. Myös hengitys- ja verenkiertoelimistö saa haastetta treenin lopussa. 

 

HEALING SHOW LATIN DANCE Tanssien yhteys omaan kehoon. Tanssimalla voi toipua menetyksistä, sydänsuruista, vastoinkäymisistä, kriiseistä, parantaa vanhoja haavoja ja traumoja. Tällä tanssitunnilla riittää, että olet. Voit olla aloittelija tai aikaisemmin tanssinut sillä ei ole väliä. Sillä on merkitystä, että annat tanssin ilon ja muiden tunteiden tulla elämääsi rikastuttamaan ja luomaan yhteyttä omaan kehoon. Anna musiikin voiman tuoda valoa elämääsi sekä latinorytmien viedä mukanaan. Tyyli on vapaa pohjautuen showtanssiin maustettuna lattarirytmeihin: salsa, reggaeton, samba ja cha cha cha. Vuoden 2023 teemana on Healing & Light ja se näkyy tällä tanssitunnilla - tule siis mukaan loistamaan sisäistä valoasi pilvistä huolimatta! Tai voisiko sanoa loistamaan - juuri niiden vuoksi. Ei valoa ilman varjoa. Ei ole merkitystä astutko vasemmalla vai oikealla jalalla. Tärkeintä on nauttia musiikin rytmeistä ja tanssin ilosta!

 

HYVÄN FIILIKSEN HIIT on energinen ja monipuolinen hikitreeni, joka sopii kaikille! Tunti sisältää syke-lihaskuntotreenin jonka aikana hyvä fiilis täyttää kehon ja mielen. Treeni tehdään kehonpainoa käyttäen ja kaikille löytyy vaihtoehto. Jos kaipaat hikitakuun ja energiaa tämä treeni on sinua varten!

 

HYVÄN OLON VESIJUMPPA -tunnilla saat heittäytyä rytmien vietäväksi ja antaa huolien ja murheiden huuhtoutua pois! Hymyn huulille saa "Hey Mambo" ja saat mukanasi vesijumpan kaikki ihanat terveysvaikutukset. Aikaisempaa kokemusta vesijumpasta et tarvitse, ja liikkeet saa soveltaa omaan tahtiin sopivaksi. Mukana myös kuuluisat "aivopähkinät!" eli saat vesijumpasta myös aivoterveyttä mukaasi samalla, kun se vahvistaa sydäntä ja hengitystä. Sydän on kaunein lihas - tule mukaan jumppaamaan vedessä! Saat raikkaan olotilan koko loppupäiväksi. Allasjumppa sisältää myös loppurentoutuksen ja -venytykset.

 

JUOKSUTEKNIIKAN PERUSTEET -tunnilla käydään läpi tekniikka pähkinänkuoressa ja tehdään erilaisia harjoitteita, joiden avulla pystyt hahmottamaan ja harjoittelemaan tekniikkaa. Harjoitus ei ole sinällään juoksutreeni, vaan opettelemme tekniikkaa. Sopii kaikenkuntoisille. Tule oppimaan juoksutekniikan perusteet!

 

KEHONPAINO CIRCUIT -tunnilla mm. lihaskuntosi, kestävyytesi, koordinaatiokykysi ja liikkuvuutesi paranee. Tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Liikkeiden tekniikat käydään huolella läpi ja opastetaan tarvittaessa vaihtoehtoja. Kanssatreenaajien tuoma energia saa varmasti tekemisesi uudelle tasolle. Treenit eivät ole koskaan tylsiä. Takaamme, että jäät koukkuun!

 

KEPPIÄ VAI PORKKANAA? Miltä tuntuukaan jumpata kepin kanssa vedessä? Paljon kiertoja selälle, veivausta käsille, veden vastus sekä avaavat liikkeet ovat tällä tunnilla pääosassa. Puolet tunnista jumppaamme kepillä ja toisen puoliskon pääset perinteisemmän vesijumpan makuun, tehokkuutta unohtamatta!

 

KIINTEYTYS on sopivalla tavalla tiukka kokonaisuus, mikä haastaa kuntotasosta riippumatta. Harjoitus sisältää alkulämmittelyn, tehokkaan treenin ja loppujäähdyttelyn. Tämä treeni kiinteyttää koko kehoa kokonaisvaltaisesti, samalla parantaen kestävyyskuntoa. Hiki ja voittaja fiilis tunnin jälkeen on väistämätön.

 

KUNTOSALI TUTUKSI! Etkö tiedä miten ja mitä salilla kannattaisi treenata? Miten saada koko kroppa töihin, säästää aikaa 30-70%? Tällä tunnilla teemme liikkeet liikepareina, jokainen treenaa oman lähtötason mukaan. Teemme treeniä sekä vapailla painoilla että myös laitteilla. Tule mukaan treenaamaan tehokkaasti ja turvallisesti ja saamaan uutta boostia salitreeniisi!

 

SUPER HIIT CIRCUIT Voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta kehittävä kuntosaliharjoitus, jossa teet liikkeet tehokkaasti ja teknillisesti hyvin aktivoidaksesi oikeat lihasryhmät töihin. Harjoituksessa käytetään hyväksi kuntosalilaitteita, vapaita painoja sekä kehonpainoliikkeitä.

 

KURVIT KUNTOON -tunti on täydellinen sinulle, joka haluat hyviä ja tehokkaita liikkeitä perusjumpan muodossa. Kurvit kuntoon -tunti koostuu musiikin mukaan tehtävästä lämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä rauhallisemmassa tunnin lopetuksesta. Liikunnaniloa parhaimmillaan.

 

LES MILLS BODYATTACK® on mukaansatempaava intervallitunti kehonpainolla, jossa koreografia on helppoa ja hiki taattua! Tunti sisältää juoksua ja hyppyjä, mutta aina on mahdollista varioida tuntia liikkujan kuntotason mukaan. Tunti sopii myös lajia ensimmäistä kertaa kokeilevalle.

 

LES MILLS BODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva treeni, jossa voi päästää sisäisen taistelijan valloilleen. Energinen musiikki ja eri itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet antavat lisäpotkun, jota tarvitaan mielikuvitusvastustajan voittamiseen kymmenenkin erän jälkeen.

 

LES MILLS GRIT® CARDIO on korkean intensiteetin intervallitreeni, joka kehittää nopeuttasi ja maksimaalista hapenottokykyäsi. Kyseessä on nopea ja intensiivinen treenimuoto, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi. Tunti rakentuu eripituisiin työosioihin eli intervalleihin, joiden aikana tavoitellaan maksimaalista treenitehoa. Erilaiset kehonpainolla tehtävät liikkeet suoritetaan tunnilla omaan tahtiin aikaa vastaan. Tämä harjoitus on suunniteltu haastamaan kuntoasi. Harjoitusmuutoksilla ja vaihtoehtoisilla liikkeillä jokainen voi ylittää omia rajojaan, oman kuntotasonsa mukaan.

 

LES MILLS SH'BAM® on kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita, jotka saavat jokaisen tuntemaan itsensä tanssilattian tähdeksi. Kunto kohoaa hittibiisien, remixien, vanhojen klassikoiden sekä modernien latinalaisrytmien tahdissa.

 

LIIKKUVUUSHARJOITTELU on Liikkuvuusharjoittelu-Instagramin ja -Facebookin ylläpitäjien pitämä tunti, jossa saat kerralla haltuusi liikkuvuusharjoittelun tehokkaimmat menetelmät. Tulet huomaamaan, että liikkuvuuden kehittämisessä ei niinkään ole kyse venyttämisestä, vaan kehon liikekielen uudelleen ohjelmoinnista.

 

LIIKKUVUUTTA JA KEHONHUOLTOA LEMPEÄSTI KEHOA HAASTAEN  on lempeä ja tähtää kehon liikkuvuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseen rentoutumisen ja liikkeen keinoin. Käydään tunnin aikana läpi niska-hartianseudun sekä lantion alueen lihaksia ja niveliä dynaamisilla liikkeillä, jotka haastavat liikkuvuuttasi ihanan lempeästi. Tunnin jälkeen verenkierto on aktivoitunut, kehosi on avonaisempi ja koet virkistyneesi. Tunti loppuu lyhyeen loppurentoutumiseen.

 

MATTOBARRE-tunnilla barren klassiset alavartaloa vahvistavat liikkeet tehdään ilman tankoa. Tunti on suunniteltu tehokkaaksi, mutta miellyttäväksi lihaskuntoharjoitukseksi, painottaen keskivartalon ja syvien vatsalihasten harjoituksia apuvälineitä käyttäen. Lisäksi tunnilla keskitytään kehoa avaaviin ja liikkuvuutta edistäviin ylävartaloharjoituksiin.

 

M-CIRCUIT® on ainutlaatuinen rekisteröity harjoitusmetodi liikkuvuuden kehittämiseen. Samalla kun parannat aktiivista liikkuvuuttasi kehität myös tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kestävyyttä. M-Circuit® soveltuu erinomaisesti ryhmäliikuntaan, vaikka jokainen tekee harjoitusta omista lähtökohdistaan.

 

MOULIN ROUGE on showtanssitunti jolla heittäydytään Moulin Rouge musikaalin tunnelmiin. Tunnilla työstetään kolmen pienen koreografiapätkän minimusikaali. Tervetuloa rohkeaan, hulvattomaan, viehkeän viekoittelevaan ja dramaattiseen Punaiseen myllyyn!

 

MOVEMENT STICK TRAINING tarjoaa kokonaisvaltaisen kokovartaloharjoituksen, joka kehittää notkeutta, voimaa ja koordinatiota. Movement Stick on suomalainen harjoitteluinnovaatio, jossa yhdistyy monipuolisuus, leikkisyys ja hyödyllisyys useissa eri tilanteissa. Harjoittelun aloittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

 

MÄKITREENI on loistava tapa kasvattaa kuntoa! Tunti sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat tehdä ulkona tehotreenejä. Tunnin aikana tehdään erilaisia harjoituksia ylämäkeen ja saat kotiin viemisiksi hyvän kattauksen erilaisia harjoitteita. Tunti sisältää juoksua, mutta voit myös kävellä juoksun sijaan. Tule testamaan olisiko mäkitreenit sinun juttusi.

 

PARTY on eri vaikutteista syntynyt todellinen bailutunti, jossa hikipisaroita ei säästellä. Tunti on yhdistelmä helposti opittavia koreografisia kokonaisuuksia, sekä yhden kehonosan tai liikkeen harjoituksia musiikin tahtiin. Musiikki vaihtelee laajasti latino- ja dance-genreistä aina 90-luvulta tämän päivän hittibiiseihin.

 

PARTYFIT on unelmien tanssitunti kaikille, jotka haluavat uppoutua hyvään musiikkiin ja nauttia tanssin riemusta vailla paineita siitä, miltä näyttää. Tunnilla on kaksi kokenutta, huumorintajuista ja innostavaa ohjaajaa, jotka todellakin tykkäävät siitä, mitä tekevät. PartyFit on kirjava sekoitus erilaisia tanssilajeja, joita jokainen voi tanssia omalla tyylillään. Oikeita askeleita tärkeämpää on nauttia ja pitää hauskaa. Hikikin on taattu!

 

PEPPU & CORE -treenissä keskitytään saamaan peppuun poltetta ja vatsalihakset väsyneiksi! Tunnilla jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaan täysillä tai kevyemmin! Tunnilla lihasten lisäksi treeniä saa hymy ja nauru!

 

PILATES-tunnilla kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa.

 

PORRASTREENI-tunnilla pääse tehokkaasti haastamaan erityisesti alakropan lihaksia ja kestävyyttä! Tunnin alussa lämmitellään kroppa erilaisiin portaissa tehtäviin liikkeisiin ja nousuihin. Treenin lopussa tehdään lyhyet venytykset treenin pääosassa olleille lihasryhmille.

 

POWERPILATES on hauska, haastava ja tehokas tunti koko vartalolle rytmikkään musiikin tahtiin. Tunti perustuu pilateksen periaatteisiin ja sopii parhaiten asiakkaille, joilla on jonkin verran aiempaa treenikokemusta.

 

REGGAETON on 1990-luvun alussa Panamassa syntynyt ja mm. Puerto Ricon kautta maailmalle levinnyt suosittu tanssi- ja musiikkityyli. Reggaeton tanssilajina on saanut vaikutteita mm. erilaisista karibialaisista tansseista, kuten dancehallista sekä hiphopista. Reggaetonin liikekielessä korostuu keskivartalon, erityisesti rintakehän ja lantion, isolaatioilla leikittely. Tyylille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut; voimakkaat aksentit ja toisaalta pehmeän sensuellit liikkeet vuorottelevat reggaetonissa. Reggaetontunnit ovat täynnä voimaa, energiaa ja asennetta. Tule pitämään hauskaa ja sheikkaamaan sydämesi kyllyydestä!

 

REGGAETON STREET koreografiassa painotetaan enemmän show -tyyliä. Se on saanut vaikutteita Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssilajeista, kuten dancehallista, hiphopista ja afrosta.

 

RENNOT HARTIAT JA NOTKEA RANKA -tunnilla sulatellaan pois kehon jännitystiloja. Tavoitteena on tila, jossa on helppo hengittää pitkään ja syvään -hartiat liukuvat alas ja ranka tuntuu pitkältä ja elastiselta. Tunti kehittää liikkuvuuttasi kehon toimintalinjoja kunnioittaen ja vahvistaa keskivartalon lihaksistoa kevyillä keskivartalon herättelyillä. Tunnilla lisätään myös kehotietoisuutta: Pohdimme kuinka keskivartalon tuki pysyisi mukana kaikissa kehon liikesuunnissa sekä raajojen liikkeen tukena myös arjen askareissa. Työkaluinamme ovat monelle tutut dynaamiset venytykset ja kevyet lihaskuntoliikkeet. Nämä tutut liikkeet saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun teet liikkeet ajatuksella ja teknisesti oikein ohjaajan avustuksella. Mikäli kaipaat rentouden tunteen hartian- ja lantion alueelle ,olet kyllästynyt kireisiin takareisiin ja tavoitteenasi olisi rento ryhti, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan tunnille !

 

ROCKET YOGA on Larry Schultzin San Franciscossa 1980-luvun lopulla kehittämä joogan muoto, joka pohjaa astangajoogaan. Astangalla on maine rankkana ja vaativana joogamuotona, mutta modifikaatioiden ansiosta Rocketissa ei ole tasoja, vaan jokaiselle löytyy sopiva tempo ja sopivat versiot asennoista.

 

SALSA-JAZZ -tunti on salsaa maustettuna jazz-tanssin elementeillä. Tunnilla tehdään vauhdikas ja näyttävä koreografia, jossa tilaa jää myös omalle ilmaisulle ja fiilistelylle!

 

SELKÄRANKAJUMPPA -tunnilla käydään läpi yksinkertaisia liikuvuusharjoitteita selkärangalle. Selkärangan hyvä liikkuvuus ja hallinta on erittäin tärkeää kehomme hyvinvoinnille. Selkärankamme nikamat ovat niveliä ja näitä kaikkia niveliä meidän tulisi liikuttaa kolmeen eri liikesuuntaan säännöllisesti. 

 

SENSUAL TWERK on feminiinistä ja aistikasta liikekieltä ja energiaa sisältävä twerk-tanssitunti. Tunnilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita eli keskitytään lantion liikekieleen ja tehdään naisellinen ja sensuelli tanssikoreografia. Et tarvitse aiempaa kokemusta twerkkauksesta, mutta hieman aiempaa tanssiharrastuskokemusta olisi hyvä olla.

 

SHAKE on kuuma ja hikinen aerobinen lattaritunti, jossa pistetään kroppa heilumaan ja liikkeelle. Tunnilla jammaillaan erityylisten latinomusiikkien tahtiin. Let´s have fun! 

 

SHINDO-RENTOUTUSVENYTTELY -tunnilla tehtävien harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä, kehää kiertävistä tunteista ja vapauttavat tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja - kuntoisille.

 

SKUMPPAJOOGA on kaikille sopiva pirskahtelevan iloinen tunti, jossa joogaharjoitukseen yhdistyy skumppa (tarvittaessa holiton). Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, et erityisiä varusteita, etkä ilmiömäistä kehonhallintaa. Tule sellaisena kuin olet, skoolataan ja tasapainotellaan!

 

SOIVA YIN -tunti on meditatiivista syvävenyttelyä live-viulumusiikin säestyksellä.

 

TEHO on energinen lihaskuntotunti koko kropalle. Liikkeet ovat selkeitä ja tehokkaita. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja lyhyet venyttelyt. Hiki on taattu!

 

TEHO-PESUPALLOJUMPPA on hauska, mutta haastava vesijumppa kevyillä pesupalloilla!

 

TEHOTANSSI on hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiilisten mukaan. Jokainen tanssii omalla tyylillään, joten ei ole väliä, vaikka olisit vasta-alkaja. Jokaiseen kappaleeseen on omat helpot koreografiat. Heittäydy mukaan, nauti liikkeestä ja päästä itsesi loistamaan!

 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄN UNELMATREENI on monipuolista ja inspiroivaa kiertoharjoittelua koko kehoa vahvistamaan. Pääpainona on omaa kehoa kuunteleva ja kunnioittava harjoitteleminen, jota pystyt säätämään omaan kuntotasoosi sopivaksi. Harjoittelun lomassa käymme läpi myös hengityksen merkitystä liikkeiden aikana. Tunti sopii myös vasta-alkajille.

 

VAHVA RYHTI -tunti sisältää tekniikkaopastusta salitreeniin laitteilla sekä vapailla painoilla. Saat opastusta liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja huomaat, kuinka saat syvyyttä ja tehoa treenin onnistumiseen.

 

VAHVA JA TOIMIVA LANTIONPOHJA Koko kehosi ja sitä kautta myös mielesi toiminta määrittää, kuinka lantionpohjasi pystyy toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun lantionpohjasi ei pääset toimimaan optimaalisella tavalla, oireena saattaa olla virtsankarkailua tai paineen tunnetta. Emme kuitenkaan  tavoittele tiukkaa lantionpohjaa, koska siitä on usein enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta mitä sitten kannattaa tavoitella? Käytännönläheisessä workshoppissamme opit testien ja liikkeiden kautta, mitkä kaikki asiat vaikuttavat lantionpohjasi toimintaan samalla oivaltaen kehosi käyttöä täysin uudella tavalla.

 

VATSA-PEPPU-treeni toimii aina! Tehotreeni reisille, pakaroille ja koko keskivartalolle, ryhtilihaksia unohtamatta. Tunnin alussa lämmitellään huolella helpolla askelluksella. Tämän jälkeen keskitytään lihasten vahvistamiseen ja nautitaan siitä, kun treeni menee perille, ehkä vähän polttaakin.

 

VETREÄMPI KEHO, VIRKEÄMPI MIELI Tervetuloa vetreyttämään kehoa ja vahvistamaan corea. Teemme harjoituksia, jotka sopivat kaikille. Treenin aikana kehitämme liikkuvuutta, ketteryyttä ja keskivartalon voimaa. Treeni perustuu FasciaMethod-harjoitteluun eli dynaamiseen ketjuliikkuvuusharjoitteluun. 

 

VILLASUKKAJUMPPA Villasukat jalkaan ja hassuttelu alkaa! Tule rohkeasti testaamaan vallaton villasukkajumppa - haasta kehosi ja naurulihaksesi! Ota mukaasi villasukat, itsetehdyt, ostetut, ystävältä saadut ja tehdään yhdessä tehokas, mukaansatempaava treeni, jota voit tehdä jatkossa vaikka olohuoneessa. Yllätyt, miten tehokasta ja erityisesti hauskaa liikkuminen on villasukkien kanssa. Hiki- ja hauskuustakuu!

 

VINYASA FLOW YOGA on vaativa hyvän mielen joogatunti, jossa keskitytään yhdistämään joogahengitys eri asanoihin. Tunti kehittää sekä liikkuvuutta että voimaa.

 

VUODENAJAN YINJOOGA Taolaisen ajattelun mukaan jokaisella vuodenajalla on oma erityislaatunsa ja elementtinsä. Se näkyy myös meissä ihmisissä, koska ihminen on osa luontoa. Kevään elementti on puu, joka on voimakas elementti. Ihmiskehossa puuelementin ilmentymät ovat maksa ja sappirakko. Puuelementti edustaa kasvua, päättäväisyyttä ja itseilmaisua. Joskus puuelementti voi viedä meitä suorittamiseen ja liikaan kontrollointiin, jolloin haasteena voi olla stressi ja kiukku, jopa viha. Tule kokemaan vuodenajan mukainen yinjoogaharjoitus, jossa tasapainotamme keho-mieltä asento- , hengitys- ja mielikuvaharjoittein. Ota mukaan joogamatto ja viltti!