Ryhmäilmoittautumislomake 2019


Tietoa ryhmäilmoittautumisesta (2 henkilöä tai enemmän):

 • Ryhmällä tulee olla ns. vastuuhenkilö, jonka nimellä liput on haettavissa.
 • Jos ryhmänne on yli 4hlöä, täyttäkää useampi lomake. Voit olla vastuuhenkilönä useammassa ryhmässä, jolloin pyrimme tekemään lippunne keskitetysti ja laittamaan ne samaan kuoreen.
 • Vaikka olisit vastuuhenkilönä useammassa ryhmässä, laita itsesi jäseneksi vain yhteen ryhmään.
 • Osallistumismaksut voitte hoitaa yhdessä (laittakaa viestikenttään nimet, joiden maksuista on kyse) tai jokainen erikseen, kunhan jokaisen maksu on ilmoittautumishetkellä maksettu.

Lukekaa seuraavat ohjeet huolella, ennen kuin täytätte lomakkeen:

 • Tutustukaa ensin tuntivalikoimiin, ilmoittautumisen jälkeen tunteja ei ole mahdollista vaihtaa.
 • Maksakaa ennen ilmoittautumistanne osallistumismaksu 47 €/henkilö Turun Urheiluliiton tilille FI39 5712 1910 0006 58 (BIC OKOYFIHH). Kirjoita maksun viestikenttään osallistujien nimi/nimet. Vasta maksusuorituksen jälkeen voitte ilmoittautua ja tehdä tuntivarauksia.

 • Lounaslippu Kylpylän Cafe Romaan maksetaan lipun oston yhteydessä. Ostamalla lipun ennakkoon vältät jonot tapahtumapäivänä, mutta lounas ostettavissa myös paikan päältä lippuvihon etukupongilla. Päivän keitto TAI salaattibuffetlounas 8€, päivän keitto JA salaattibuffetlounas 12€. Lounaslippu voimassa SuperTreenit-päivänä 10.3.2019.
 • Maijamäen hallin päälavan tunneille voitte osallistua ilman varausta.
 • Päälavan tuntien lisäksi voitte jokainen varata 2 tuntia ja 2 Maijamäen luentoa sekä 1 Naantalin Kylpylän luennon.
 • Merkitkää haluamillenne tunneille myös kakkos- ja kolmostoive.
 • Allasosasto (7€) maksetaan saunaemännälle kylpylässä. Kurkkaa etu OP-omistajajäsenille täältä.
 • Kylpylän kauneuskeskus Bellezzan hieronnat varataan ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Vahvistuksen hieronnasta ja maksuohjeet saat henkilökohtaisesti 24.2.2019 alkaen.
 • Voitte noutaa lippunne ennakkoon Jumppalasta (Siutlankatu 1, Turku) lipunmyyntiaikoina tai 25.2. alkaen arkisin klo 9.30-15.00. Näin saat jo ennakkoon tiedon mille tunneille saitte liput ja vältätte ruuhkan tapahtumapäivänä lippupisteellä. Liput löytyvät vastuuhenkilön nimellä.
 • Lippunne on myös noudettavissa varauksineen Maijamäen liikuntahallin etuovelta tapahtumapäivänä.
 • Netti-ilmoittautuneille aloitamme varaamaan paikkoja ilmoittautumisjärjestyksessä su 24.2.2019, eli sitä ennen liput eivät ole noudettavissa.
 • Ilmoittautumisia ilman maksusuoritusta emme huomioi.
 • Emme lunasta ostettuja lippuja takaisin.
 • Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtuman järjestäjän toimesta.

 

Ennen ilmoittautumista huomioithan seuraavat muutokset tunneissa ja luennossa:

 

Alkuperäisistä tiedoista poiketen Sofia klo 14.45 ja 15.45 HighHealer-tunnit vaihtuneet peruutuksen vuoksi HighBaller-tunneiksi.

Kylpylän Sali 1 klo 9.15 luento Vahva vastustuskyky Ayurvedan avulla vaihtunut peruutuksen vuoksi  luennoksi Puhdas ravinto liikkuvan naisen näkökulmasta.

Pahoittelemme meistä johtumattomia muutoksia!

 


 

Ryhmäilmoittautuminen

Täytä ensin ryhmän vastaavan tiedot, jonka nimellä liput löytyvät.

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tietosuojaseloste


Täytä ryhmän jäsenten nimet ja tuntitoiveet kellonaikoineen. HUOM! Jos haluat varata tunnin, muista merkitä myös varatunnit! Ohjelman saat näkyviin klikkaamalla tästä.Ohjelma aukeaa uuteen ikkunaan sotkematta ilmoittautumistasi!


Jos ryhmän jäsen 1 on maksanut osallistumismaksun yhteydessä lounaslipukkeen, valitse alta lounasvaihtoehto. Lounaslipuke voimassa vain tapahtumapäivänä Kylpylän Café Romassa.


Ryhmän jäsenen 1 hierontatoiveet Naantalin Kylpylän Kauneuskeskus Bellezzan hierontaan. Hieronta vahvistetaan ja maksuohjeet toimitetaan 24.2. alkaen henkilökohtaisesti puhelimitse/ sähköpostilla. Yhteydenottoa varten ilmoita alle osallistujan puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jos hierontatoiveita ilmoitettuna.Jos ryhmän jäsen 2 on maksanut osallistumismaksun yhteydessä lounaslipukkeen, valitse alta lounasvaihtoehto. Lounaslipuke voimassa vain tapahtumapäivänä Kylpylän Café Romassa.


Ryhmän jäsenen 2 hierontatoiveet Naantalin Kylpylän Kauneuskeskus Bellezzan hierontaan sekä yhteystiedot, jos hierontatoiveita ilmoitettu.Jos ryhmän jäsen 3 on maksanut osallistumismaksun yhteydessä lounaslipukkeen, valitse alta lounasvaihtoehto. Lounaslipuke voimassa vain tapahtumapäivänä Kylpylän Café Romassa.


Ryhmän jäsenen 3 hierontatoiveet Naantalin Kylpylän Kauneuskeskus Bellezzan hierontaan sekä yhteystiedot, jos hierontatoiveita ilmoitettu.Jos ryhmän jäsen 4 on maksanut osallistumismaksun yhteydessä lounaslipukkeen, valitse alta lounasvaihtoehto. Lounaslipuke voimassa vain tapahtumapäivänä Kylpylän Café Romassa.


Ryhmän jäsenen 4 hierontatoiveet Naantalin Kylpylän Kauneuskeskus Bellezzan hierontaan sekä yhteystiedot, jos hierontatoiveita ilmoitettu.


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Painettuasi yllä olevaa Lähetä-nappia, ilmoittautuminen lähtee suoraa, etkä saa enää muutettua toiveitanne. Täytäthän ja tarkistathan siis lomakkeen huolella!