BODYATTACK® on energinen ja atleettinen treeni, joka keskittyy kunnon ja kestävyyden parantamiseen. Eri urheilulajien inspiroimat liikkeet, kuten juoksu, askelkyykkyhypyt ja hypyt yhdistettynä erilaisiin voimaliikkeisiin suoritetaan motivoivat musiikin tahtiin. Tunnin keskiössä on erinomainen energia, jonka osallistujat luovat yhdessä haastavan ja hauskan tunnin aikana.

Helsinkiläinen Kipa on terveys- ja muutosvalmentaja, luennoitsija sekä ryhmäliikunnanohjaaja ja kouluttaja. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee podcasteja ja äänikirjoja, liikkuu luonnossa, valmentaa ja kisaa HYROXissa sekä viettää aikaa Bosse-koiransa kanssa.

Kipa on toiminut liikunta- ja hyvinvointialan moniammattilaisena ja yrittäjänä vuodesta 2010. 

Ryhmäliikuntaohjaajavuosia hänelle on kertynyt kohta 19 vuotta. Kipan valttikortteja on energisyys, mukaansatempaavuus sekä taito ottaa ihmiset huomioon yksilöinä. Luennoitsijana hän sanoittaa asioita kansantajuisesti. Ryhmäliikuntaohjaajana hän panostaa siihen, että kaikilla on mahdollisuudet onnistua ja innostua tunnilla. Lisäksi Kipa toimii aktiivisena sisällöntuottajana ja sosiaalisen median vaikuttajana. Kipa on myös kirjoittanut opas- ja harjoituskirjan pysyvään elämäntapamuutokseen, tuottaa Huippuvaihde podcastia Suplassa sekä on vieraillut useammassa televisio-ohjelmassa.

Kipan löytää Instagramista tililtä @kipatiivola.

Niko on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2011 lähtien ja viimeiset 8 vuotta hän on toiminut myös Les Mills Nordicin kouluttajana. Niko tunnetaan tarttuvasta hymystä ja positiivisesta energiasta sekä ohjaustavasta, joka kannustaa erilaisia ihmisiä löytämään sopivan tavan liikkua. Tärkeintä Nikolle ryhmäliikunnassa on se, että jokaikinen saa lähtökohdista riippumatta onnistumisen kokemuksia ja hyvää oloa arkeen.