Hyvänmielen kasvojooga

Hyvänmielen Kasvojoogassa tavoitellaan hehkua ja positiivisempaa ilmettä kasvoille. Kasvojenalueen lihasten työstämisen avulla saadaan lihakset pullistumaan, jolloin kasvojen alueen rasvatyynyt pysyvät paikoillaan. Ihon keskiosissa eli verinahassa saadaan vilkastettua kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä verenkiertoa. 

Iho kirkastuu, puhdistuu ja alkaa hehkumaan. Lisäksi kasvojoogalla voidaan saada apuja kuorsaukseen, hampaiden narskuttamiseen sekä kasvojen alueen kurtistelusta johtuvaan päänsärkyyn. Kasvojooga sopii kaikille. Kasvojen alueen lihakset saavat niin lihaksia voimistavia liikkeitä että venyttäviä liikkeitä. Aluksi lämmitämme lihakset liikkeillä, joka rentouttavat ja tuovat hehkua kasvojen alueen lihaksiin sekä oloon levollisuutta. Kasvojooga on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, jolla on monia terveysvaikutuksia ja saa varmasti hymyn huulillesi. Tunnilla hierotaan kasvoja, joten ennen tuntia on hyvä pestä kasvot ja kädet. 

Välineet: oma käsipeili ja kasvoille hieronnan ajaksi levitettävä öljy tai voide.

Olen Sini Tefke, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija Kaarinasta. Olen ohjannut erilaisia lempeitä, hyvinvointia tukevia tunteja jo yli kuusi vuotta. Teen ohjauksia täydestä sydämestäni ja haluan aidosti auttaa ihmisiä voimaan hyvin, kuuntelemalla omaa kehoaan. Olen kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja, palautumisohjaaja, äänimaljarentouttaja, mindfulness-tunnetaitovalmentaja, kasvojoogaopettaja, ryhmäliikunta-ohjaaja ja intuitiivinen energiahoitaja. Avain hyvinvointiin löytyy pysähtymisestä ja mielen sekä kehon kuuntelemisesta. Kehon ja mielen rentoutuminen tukee myönteistä ajattelua, hetkessä elämistä ja palautumista. Rentoutumista ja palautumista on harjoiteltava ja opeteltava, ihan kuin muitakin taitoja. Tunneiltani löydät rauhan, maadotut ja opit olemaan läsnä sekä lempeä itsellesi. SoMesta minut löytää nimellä Siloisuuttasuloisuutta - SiniTefke.