Hyvän mielen tanssitreeni

Tule aloittamaan päiväsi tanssipläjäyksen merkeissä. Tämä hyvän mielen tanssitunti koostuu vaihtelevista biiseistä, joihin sisältyy omat liikkensä pohjautuen eri tanssityylien perusaskeleisiin. 

Erilaiset helpot ja lyhyet askelsarjat ovat saaneet vaikutteensa ohjaajan monipuolisesta tanssitaustasta. Tunnilla harjoitetaan kehon koordinaatiota, omaa liikeilmaisua sekä aerobista kuntoa. Aikaisempaa tanssitaustaa et tarvitse vaan tärkeintä on avoin ja positiivinen mieli. Tällä tunnilla ei ole yhtä ja oikeaa tapaa tanssia.

Jasmin on positiivinen energiapakkaus, jonka tunnilla on kannustava ilmapiiri haastamaan itsensä ja kokeilemaan uutta. Jasmin aloitti tanssiharrastuksensa alakoulussa itämaisella tanssilla. Hän on harrastanut ajan myötä useita erilaisia tanssilajeja, muun muassa showtanssia, balettia, nykytanssia ja discotanssia. Jasmin rakastaa esiintymistä ja hänet on voinut nähdä esiintymässä muun muassa Turun kauppakeskuksissa ja Vaasan Sportin cheerleaderina. Hän on vetänyt tanssitunteja Vaasan opiskelijoiden tanssiryhmälle ja tällä hetkellä Jasmin ohjaa 10-14-vuotiaiden tanssia ja aikuisille intervallitreenejä.