Positiivinen ajattelu ja kasvun asenne- miksi elämässä kannattaa ottaa myös haasteita?

Positiivisuutta, sinnikkyyttä, ihmisenä kehittymistä sekä joustavaa mieltä yhdistää kaikkia yksi asia: kasvun asenne. Luennolta saat näkökulmia ja työkaluja positiiviseen ajatteluun. 

Optimismi on tärkeä tekijä meidän jokaisen ihmisen itseemme kohdistuvassa sisäisessä puheessa: sitä mitä mielessämme ja ajatuksissamme ajattelemme, siitä muodostuu todellisuutemme. Optimismi ei ole sattumanvarainen tunnetila, vaan tietoinen valinta toimia tilanteissa - tervetuloa kuulolle!

Helsinkiläinen Kipa on terveys- ja muutosvalmentaja, luennoitsija sekä ryhmäliikunnanohjaaja ja kouluttaja. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee podcasteja ja äänikirjoja, liikkuu luonnossa, valmentaa ja kisaa HYROXissa sekä viettää aikaa Bosse-koiransa kanssa.

Kipa on toiminut liikunta- ja hyvinvointialan moniammattilaisena ja yrittäjänä vuodesta 2010. 

Ryhmäliikuntaohjaajavuosia hänelle on kertynyt kohta 19 vuotta. Kipan valttikortteja on energisyys, mukaansatempaavuus sekä taito ottaa ihmiset huomioon yksilöinä. Luennoitsijana hän sanoittaa asioita kansantajuisesti. Ryhmäliikuntaohjaajana hän panostaa siihen, että kaikilla on mahdollisuudet onnistua ja innostua tunnilla. Lisäksi Kipa toimii aktiivisena sisällöntuottajana ja sosiaalisen median vaikuttajana. Kipa on myös kirjoittanut opas- ja harjoituskirjan pysyvään elämäntapamuutokseen, tuottaa Huippuvaihde podcastia Suplassa sekä on vieraillut useammassa televisio-ohjelmassa.

Kipan löytää Instagramista tililtä @kipatiivola.