BODYCOMBAT™ on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily).

Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

Helsinkiläinen Kipa on terveys- ja muutosvalmentaja, luennoitsija sekä ryhmäliikunnanohjaaja ja kouluttaja. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee podcasteja ja äänikirjoja, liikkuu luonnossa, valmentaa ja kisaa HYROXissa sekä viettää aikaa Bosse-koiransa kanssa.

Kipa on toiminut liikunta- ja hyvinvointialan moniammattilaisena ja yrittäjänä vuodesta 2010. Ryhmäliikuntaohjaajavuosia hänelle on kertynyt kohta 19 vuotta. Kipan valttikortteja on energisyys, mukaansatempaavuus sekä taito ottaa ihmiset huomioon yksilöinä. Luennoitsijana hän sanoittaa asioita kansantajuisesti. Ryhmäliikuntaohjaajana hän panostaa siihen, että kaikilla on mahdollisuudet onnistua ja innostua tunnilla. 

Lisäksi Kipa toimii aktiivisena sisällöntuottajana ja sosiaalisen median vaikuttajana. Kipa on myös kirjoittanut opas- ja harjoituskirjan pysyvään elämäntapamuutokseen, tuottaa Huippuvaihde podcastia Suplassa sekä on vieraillut useammassa televisio-ohjelmassa.

Kipan löytää Instagramista tililtä @kipatiivola.