TRE -menetelmä tutuksi

Lämpimästi tervetuloa TRE® Tutuksi- luennolle tutustumaan TRE®-menetelmään! TRE® (Tension, Trauma and Stress releasing excersises), on yksinkertainen ja innovatiivinen kehon itsehoitomenetelmä, jonka avulla keho voi refleksinomaisen tärinän avulla alkaa purkamaan syviä lihasjännityksiä sekä palautumaan stressistä ja traumoista. TRE® perustuu ajatukseen kehon omasta viisaudesta, sen kuuntelusta ja sille antautumisesta. Keho osaa ja haluaa korjata itse itseänsä, kun sille antaa siihen mahdollisuuden. Luennolla tutustutaan teoriaan TRE®n takana. Saat ymmärrystä, miksi tärinä on ihmisen hyvinvoinnille niin tärkeää ja luonnollista. Saat tietoa siitä, miten voit käyttää TRE®-menetelmää hermoston tasapainottamiseen ja palautumiseen niin pitkittyneen kuin lyhytaikaisenkin stressin jälkeen sekä miten TRE®:stä voi tulla tärkeä osa kehon huoltoa ja hyvinvointia. Luennolla ei tehdä TRE®-harjoitusta.

Aliisa Koivuranta on valmistunut syksyllä 2019 TRE®-ohjaajaksi. TRE® on ollut tärkeä osa Aliisan arkea ja hyvinvointia kahdeksan vuoden ajan. Aliisa ohjaa työpajoja Turun seudulla, mutta aikoo nyt laajentaa toimintaansa myös kotiseudulleen Valkeakoskelle. Aliisa korostaa lempeässä ohjauksessaan kehon kuuntelua ja kunnioitusta sekä itsesäätelyä. Aliisa on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä. 

Aliisa on myös Tantric life coach ja Zen Coach. Hän ohjaa TRE®:n lisäksi tantratyöpajoja Turussa joka torstai sekä paritantraa joka kuukausi. Aliisa tekee myös TRE®n yksilöohjausta, henkilökohtaista valmennusta sekä järjestää pyynnöstä tilaustyöpajoja sekä pariskunnille, ryhmille ja työyhteisöille. 

Löydät lisätietoa Aliisasta, hänen tarjoamistaan palveluista sekä menetelmistä hänen kotisivuiltaan osoitteesta: www.ihmemaavalmennus.fi 

Seuraa somessa: Instagram: @ihmemaa_valmennus Facebook: Ihmemaa Valmennus